Koja je razlika uopste? I sto je bolje to ili to?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Printable View
Koja je razlika uopste? I sto je bolje to ili to?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
pozdrav. ne znam jesam li pogodio dje cu pitat pa prastajte. mogu li se jos registrovat auta kojima je maknut katalizator?
https://s13.postimg.cc/xe1zcwfbr/201...7_15_28_49.png
Ima li ovo (plasticni drzaci) gdje da se kupi ili moram na otpade ici?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Slobodno sipaj 5W-40 jer je ljeto i ono je malo gusceod ovih pomenutih.
Nebih ja sipao 5w40,jer 100% nece mijenjat ulje kad dodje zima,a onda ovo ulje ne odradjuje posao kako treba,posebno ako su mnogo nize temperature
Najbitnije je da ti sve znas...:eagerness:
Oce li mi trazit da platim kaznu iz februara 2011, imam jednu kaznu a u utorak treba da podginem saobracajnu?
Ako ti GPS radi preko SIM kartice onda ti treba mobile network blockator ili uređaj koji blokira mobilne telefone. U tvom slučaju GPS jammer blokira gps i osoba koja prati tvoj auto ne vidi gdje se krećeš, ali podaci o trenutnoj brzini, maksimalnoj brzini, stajanju, odmaranju, a moguće čak područjima gdje se nalaziš (ovo zavisi od softvera kojim se prati) pomoću bazen stanice.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
Tako je
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
da ne kopam po netu na Audi TT 2008, kako da se poništi na tablu pise kad se da konakt ,service in 7 day or 300km?
kad sednes u auto,daj kontakt i dugme na tabli desno prema rucici brisaca povuci ili pritisni zakreni lijevo ili desno i treba da anulira servis...
vidjeh da su po 200e+ uf mnogo
Interesuje me kako se pokazao ovaj merc(par clanova ga ima cini mi se)
mercedes w202 2.0 1994-drug treba da trguje pa ga interesuju mane vozila?auto je na plin
Zna li neko sto moze biti ako mi auto pri malo brzoj voznji malo seta lijevo-desno?
Nije prebrza voznja u pitanju ali osjeti se vec pri 50-60km/h. Kao da imam neki luft na upravljacu.
Otac je mijenjao piksnu na letvi upravljaca zbog istog problema ali problem nije nestao. Cak mi se cini da je izrazeniji.
Majstor je spomenuo da je otisla manzetna na lijevoj strani, ali ne vjerujem da to moze biti gore pomenuti problem.
Takodje mu je spomenuo da mora odraditi reglazu, ali kad mu je zamjenio piksnu probao ga i rekao kao da ne mora reglaza.
U pitanju je Renault Clio II 1.6.
Cek cek.. Jeli moguce da jedan mehanicar kaze da auto nije upravljivo zbog mazetne i da je ocijenio da je reglaza ok, probajuci ga?:) Imas li luft bas ili ti vuce auto u neku stranu?
Ima luft to je sigurno. Kad vozim npr nekom pravinom ne osjecam da mi vuce na neku stranu.
Ali kada naletim na neko ulegnuce ili na lezeci policajac malo brze ili u krivinu malo brze udjem, imam osjecaj da ja ne upravljam volanom :)
Glava upravljaca 99%.. Nista naravno nisi rijesio zamjenom piksne.
Bas sam skoro mijenjao glavu na jednog klija, ista stvar..
kolika ti je cijena tog zadovoljstva dzoni ? :)