LIDL takve stvari ima u ponudi na 6 do 10 dana max… i prije bih uzeo njihov booster, nego te sa temua. Zbog kvaliteta, garanacije… i iskreno bi me bilo frka da drzim kinesku bateriju u autu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
LIDL takve stvari ima u ponudi na 6 do 10 dana max… i prije bih uzeo njihov booster, nego te sa temua. Zbog kvaliteta, garanacije… i iskreno bi me bilo frka da drzim kinesku bateriju u autu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dajte link za taj buster
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Imaju stvari s kojima se zajebavam i stvari s kojima se ne zajebavam...
Bolje da uzmete taj Parkside, on je jeftin brend ali je opet brend koji je zastupljen i mora proci bar osnovnu kontrolu kvaliteta.
Taj auto buster u momentima mora da daje i do 600 Ampera ili vise...(ako cete da vam prevedem 600A x nekih 13v je 7800w)
600 ampera iz kineskih no name baterija - celija upitnog kvaliteta...A dje je battery managment sistem, koji mora da isprati tu bateriju u busteru da ne dozvoli alanseru da povuce vise struje nego sto celija moze da obezbijedi(overcurrent/ preopterecenje), ne smije da dozvoli totalno praznjenje celije, zastita od kratkog spoja itd...
Pisem jer 95% stvari s temua je kvalitet dno dna, dje se gledalo da se ustedi 0.0001cent ako je moguce...
Sva roba je gora 10x nego na aliexpres ili slicno.
I kod ovakvih stvari dje su ogromne amperaze u pitanju ne bih se igrao...Pogotovo ko planira dizel motor da pali s ovoga...
i sve to za 30e vama ispred kuce
nadjite lithium ion ili lithium polymer battery runaway na yt pa gledajte
Gledao sam jednu firmu koja je radila x-ray baterija, i pokazivala kolike su tolerancije na navoje u njih i koliko su neke rizicne da se samozapale.
Poenta je bila da su spolja sve iste, da su u prve dane dosta slicne s ostalima, ali da zbog netolerancije i materijala neke drasticno degradiraju i predstavljaju rizik.
Posle toga nemam miran san, sve sam baterije u smece ponio koje ne koristim.
Ja sam slicnog razmisljanja i "jurim" Parker booster ima sigurno po' godine ali nikako da naletim na njega... Ni u LIDL ni u Kaufland. Imaju 100 raznih cuda ali tog booster-a nikad.
Nekad izadje i po katalozima kao da ga ima ali kad odes fizicki u DBV prodavnice nema uopste.
Nije mi hitno pa cu nastavit' da ga trazim, i ja bi prije Parket uzeo nego no-name sa Temu-a kad je u pitanju aparat gdje je baterija glavna komponenta.
Ko radi dostavu, a kod za pracenje pocinje na LZ?
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Samo ovo sto sam poslao.
Kad ukucam na ntc, ocitava dugo i prijavi gresku, al ne kaze da ne postoji kod.
Svakako sam poslao njima email da vide je li preko njih ta posiljka.
Ovo je NTC. Imaju vec nedelju dana gresku da ne moze da se track-uje nista na sajt, ali ako ga poprave na njihov sajt mozes pratiti.
Osim na njihov ovaj broj mozes pratiti i na https://global.cainiao.com/ mada ne znam da li NTC salje status ako njihov sajt ne radi.
Jeste, NTC, zanimljivo cim sam poslao upit na email, odmah se pocelo sa azuriranjem. Vjerovatno su zaboravili na posiljku.
ntc najgori na svijet
5 eura vam je dijagnostika u Okov, Amio
I moze li sa tom diagnostikom da se micu greske koje izadju na displej VW?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Jesu li ovo stale posiljke zbog skupog goriva :joy:
Prvi put da M-One upucuje na Paket Shop (Zabjelska Vektra). Mora da im je gorivo postalo skupo.
Sta ako se ne preuzme u dva dana? Salju na adresu ili vracaju Temuu?
Ista stvar, paket ostavljen u Tabacco shop u Zagoric, sto se nikad ranije nije desilo. ili su ga donosili doma ili ostavljali u paketomate po dogovoru.
a ovo za vracanje cu testirat sa sledecom posiljkom, ova mi je bila bitna pa ojdoh po nju
U Lakovic 2,30€ a npr u Dea market 6€
Sra mo ta [emoji23]
vjerujes li da sam juce isla u 3 razlicite prodavnice da pokupim sta mi treba.
bas bezobrazluk