Mene se ovo desava ali na kais, najcesce kad radi u leru ili pri malim brzinama. A zamijenio kais, natezac i vodenu pumpu. Ista stvar. Shou...
Printable View
e da si rekao taj zvuk sto proizvodi ta remenica ja bi posumjnao na nju,ona ima jedan smer u drugi smer propusta udare i naprezanje kaisa i spanera....
ja sam otvarao tu remenicu jer me znatizelja ubi i u njoj imaju sitni elemetni i iglice koje daju smer kad to zakorozira desi se taj problem i nije cest slucaj...
fabijoni relax....
svatite ljudi da majstor treba da kupi djelove koje smatra da su dotrajali pa ako za dva dana opet bude isti problem i kvar odes i reketiras tog majstora da plati,jer svatite da nema tog da se uci na vasem autu.... pozz
http://www.google.me/search?q=Freila...w=1280&bih=895
Đe da nađem ovakav ili sličan potenciometar? http://img.tapatalk.com/d/14/05/27/6a6e5a4y.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
kljucarska radnja sef, proveren majstor za kljuceve bili smo skupa na seminare....
Ok. Hvala
Послато са HUAWEI U8815 користећи Тапаток 2
Ovo je tzv. trimer-potenciometar od 10 kilooma i linearni je. Dakle, ako ne nadješ original ili bude preskup, odeš kod elektroničara i pokažeš mu i neka ti nađe neki približne veličine i ovih podataka koje sam ja napisao. E i bitan je raspored nožica.
Послато са HUAWEI U8815 користећи Тапаток 2
Na koji br da provjerim koliko imam kazni, da ne zna ko?
Ko se bavi folijama za karoseriju?
Ne,u ministarstvo pravde u centar,u podrum zadnja vrata desno.Jedna slatka curica ce ti dati listing kazni ;)
Hvala bratola ;)
Da li je nepovratni ventil za gorivo specifičan za vrstu automobila? Čisto da znam kad budem kupovao.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
No sto je
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Vazda ga povedi kod nekog limara da ti provjeri je li udaran...
ako neko ima PROVJERENU INFO - prilikom kupovine auta, bivši vlasnik ima kazni i ne može podići saobraćajnu, može li se auto prevesti na novog vlasnika i onda podići saobraćajna?
Moze ako auto nije pokusano da se registruje nakon kazni
Nikako ne mozes to da radis jer mora se podic saobracajna od strane vlasnika. Tacnije ni jedan dokumnet (licna vozacka pasos saobracajna sta jos) ne mozes da podignes jer moras da izmiris kazne. To mi je jedan policajac fino objasnio kad me je ufatio kroz crveno i zviznuo mi kaznu od 160€.