Auto mi je bilo parkirano blizu lakirera i dio raspršenog laka je dospio na staklo od vrata sa vozačeve strane. Ništa strašno ali meni iritantno. Probao sam uljnim i nitro razređivačem ali ne skida se. Kako to da očistim sa stakla?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
potrazi savjet na ovom forumu, a ako te mrzi da se registrujes, mogu se ja raspitati, ali svakako je dobar forum, sto se tice ciscenja,poliranja, voskiranja, limarije i unutrasnjosti, proizvoda koji su dobri za poliranje, ciscenje, voskiranje i razne zastite, ma svega sto je vezano za tu vrstu odrzavanja auta..
http://www.cro-detailing.com
Passat 1.9 TDI 2001. godiste. Pali se u toku voznje, svakih nekolko sekundi, ona lampica sto izgleda ka akumulator. Auto ide normalno. Sto moRe bit i koga biste mi preporucili da mi to pogleda?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kol'ko ce me kostat to cudo? Dje da idem?
to ti zna svaki malo bolji majsor. ipak treba provjeriti akumulator prije paljenja i dok radi i definitivno utvrditi jeli alternator, mada ja mislim da jeste 100%
a cijena..ne znam. moze da ga popravi, mozes polovni a moze i novi. tako da...
yasto mu ne recete da mu je neravnomerno potrosen kolektor i cetkice vibrijaju i nemaju dobar kontakt ...
Hahahahaha...![]()
:lolblue:
TAKUMI
Malo teze mi se zatvaraju vozaceva vrata na golf 4, primjecujem da su se spustila( nisu u ravni sa zadnjim za mozda 1mm ili manje). Ko bi mi to mogao vidjet, limar, mehanicar?
Limar
Mogao sam biti ja...
sent from my dick
Ranije mi je neko rekao za servis ključeva za automobile u PG radi pravljenja dodatnog CODE ključa, zaboravio sam tačan naziv.
Sad me zanima, koliko su pošteni?
Da mi ne isključe totalno CODE pa da u stvari posle može bilo koji ključ otključati i koji nije kodiran, kao i mogu takođe da iz mog sadašnjeg postojećeg kodiranog ključa da izvade onaj Code čip i nalijepe ga blizu kontakt brave.
Ja to umijem lako provjeriti sa drugim ključem koji imam i koji nije kodiran tako što sa njim probam upaliti motor. Ako upalim onda je nešta od ono dvoje urađeno - ili je isključen CODE ili je čip nalijepljen. Ali pita zbog toga što treba iz PV da dođem do PG i da nemam posle problema sa majstorom.
Ko zna sigurno je li pošten majstor neka odgovori.
Hvala
P. S. Radnja se zove SEF
Poznaje li ko ovog majstora?
Послато са HUAWEI U8815 користећи Тапаток 2
Last edited by radja; 26-05-14 at 18:33.
Imam problem, u pitanju je Fiesta 2002 (1.4 TDCI). Desilo mi se par puta, i cini mi se da se situacija sve cesce i cesce desava (unazad mjesec dana).
Cuje se neki tupi zvuk (kao skripa) negdje na prednjem trapu (imam osjecaj oko tockova) prilikom kretanja automobilaq iz mjesta. Primijetio sam da mi se desavalo u vecini slucajeva kada krecem prvo preko nekog nizeg uzvisenja (visina do 5cm). Nije mi se desavalo na ležećim ali jeste na drugim mjestima. Nije uvijek ali sada vidim da pojacava u zadnje vrijeme. Da li neko zna sta moze biti u pitanju (ako je shvatio sta sam htjeo reci)?
Nevezano za ovaj slucaj: gadno je kad vodis auto kod 3-4 "majstora", svaki od njih ima drugu dijagnozu i svaki te salje da kupujes djelove.....
Na kraju svega budes laksi za stotine eura; a promijenio si i djelove koje nije bilo potrebe da mijenjas. ....tako bih i ja mogao popravljat kola :/
E pa takvih ti je danas 95% majstora...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks