Originally Posted by
MrTwister
Ja ne znam sto je sa ovim tv mrezama, imaju dobru premisu, zanimljivog lika i onda ga ubace u kolotecinu policijskog procedurala dje on/ona rjesavaju slucajeve svake nedelje.Koga vise zanima da gleda jedne iste stvari koje se ponavljaju samo sa drugacijim likovima? Ovaj Lucifer je mogao u 3 razlicita smjera da krene ali izabrase policijski procedural. Limitless takodje, cini ti se dobra ideja, fina prica da se nadoveze na ono iz filma samo kroz epizode i da time traje duze, ali ne, ajmo jos malo da rjesavamo slucajeve za FBA/CIA/NYPD/DEA i koju vec ne agenciju.Kladim se da imaju svi u SAD imaju neku knjizicu ovih scenarija za rjesavanje tih slucajeva, samo se mijenja iz serije u seriju.
11.22.63 sam pogledao pilot nakon Vinyla i imao sam osjecaj da ce biti bolja serija.Zasad sam u pravu, meni ovaj Vinyl prakticno nit smrdi nit mirise, a ekipa je vrhunska iza njega ocekivao boom a ono nista posebno.Pilot sam jedva izdrzao do kraja, ove druge epizode su nesta bolje al i dalje svaka 2 minuta scene kako Richie unosi u sebe psihoaktivne supstance, Olivia Wilde koja mi se cini nekako nepodobna za onu ulogu i nedovoljno iskoriscena mada je jos uvijek rano.11.22.63 sa druge strane jedva cekam nove epizode.