7. juna kanal DISNEY XD bice zamijenjen DISNEY kanalom, a ESPN AMERICA prestaje sa radom 31.jula
Printable View
7. juna kanal DISNEY XD bice zamijenjen DISNEY kanalom, a ESPN AMERICA prestaje sa radom 31.jula
Pitanje za drustvo iz t-com-a, posto servis za extra tv kasni vec tri dana dali bi mogla da se dobiju ADSL podesavanja za router BUFFALO WBMR-HP-G300H jer jos ima telefonskog signala pa cisto da ne provedem jos tri dana kao u kamenom dobu. Unapred zahvalan
VPI/VCI 8/35 za Internet (PPPoE) i 8/36 bridge za IPTV
http://itc.cric.ac.th/users/49220100...s/image001.jpg
VPI/VCI tj PVC sluzi da "odvoji" nekoliko servisa kroz isti priklucak do tvoje kuce: Internet, IPTV, VoIP/IMS... Kao sto je prikazano na slicici koja govori vise od 1000 rijeci :)
http://www.h3c.com/portal/res/201211...857_1285_0.png
Internet konekcija mora da ide kao PPPoE da bi se izvrsila autorizacija na RADIUS i kreirala sesija, dok za IPTV je dovoljno napraviti bridge na neki LAN port, jer STB radi autorizaciju na sistemu. Isto za VOIP, sam Pirelli odradi registraciju na SIP server, pa mu treba samo konekcija.
To sam nekako uspio provalit sa t-comovog sajta ali tu ima jos masu toga evo fotka mozda pomogne. Hala u svakom slucajuAttachment 107759
Da li je uopste nakacena parica na ADSL i da li ti je aktivan nalog? Ocekujes poruku za samoinstalaciju? Posalji broj helpdesku da provjere dokle je doslo.
Nista se ne vidi na toj slici. Uhvati screenshot i okaci na www.dodaj.rs
http://www.dodaj.rs/t/1y/3P/446YssNm/screen1.jpg
Korisnik sam extra trio paketa 3 godine zadnja dva dana je pocelo da steka prvo tv pa internet 5 minita ima slike 5 minuta nema slike tako i net ali linija je slobodna. Kvar je prijavljen prije 3 dana pa sam jos na cekanje pa reko da malo ubijem dosadu i da se podsjetim koliko je dobar bio onaj stari dial up:biggrin:
Vidim da su nove ponude na Extra trio smanjene brzine net, besplatni minuti prema Srbiji izbaceni, pa me zanima da li meni ostaje staro sta imao ili mi dolazi ovo novo?
Brzine za internet Extra Trio paketa su povecane, nisu smanjene.
Provjerite koji paket je aktivan i znacete koje povoljnosti imate.
Trio 2 nije imao pozive ka srbiji u paketu. Oni koji imaju trio 5 ostaju na tom paketu ili mogu preci na trio start ili trio maxi http://www.telekom.me/A7F3B308-EFB1-...4E47AB006.nspx
Ja sam imao 5mbps sad vidim na adsl test ne prelazi 4mbps, imao besplatne pozivi za Srbiju, bespl. za fiksne kod nas pa me zanima da li to jos važi?
Dajte nam broj telefona na PM da provjerimo koji Vam je paket aktivan, tako cemo znati sta imate od povoljnosti.
Do kad mislite da mi prekidate program u sred serije zbog tamo nekih otkupljnih prava sto ima samo u ovu drzavu i nidje drugo jer je svugdje PROTIV ZAKONITO DA TO RADE???? Alooooooooooo!!!!
:hammer: :hammer: :hammer:
Jedno pitanje u vezi optike i Extra TV-a.
Koliko kanala mozhe da se snima i istovremeno gleda kanal preko optike?
Pitam jer se zachudih kad danas stavih da se snima jedan kanal, i na drugi upalih isto da snima i nije mi davalo da prebacim kanal. Vjerovatno je to ogranichenje zbog bakra, ali na optiku je to preglupo jer je bandwith mnogo veci.
Imate odgovor na temi o optici.
2 SD+2HD (ili 4 SD). Prijavi helpdesku da ti to srede.
Prijavio. Zahvaljujem :)
Rijeseno, pozdrav :)
koče mi iznajmljeni filmovi na primarni i na drugi risiver, na 1500 su mi predložili da fabricki resetuju medjutim imam dosta snimljenog materijala, moze li se kako drugacije rijesit problem?
@kEDOWN, pretpostavljamo da je problem na platformi, pa factory reset STB ne bi rijesio problem. Ostavite broj telefona na pm, pa cemo prijaviti problem. Dakle, za sada, bez factory reseta STB-a.
Ok, poslao. Hvala
Imam primjedbu na izbor kanala,koristim extra tv vec 4 godine ali razmisljam da predjem na total ili bbm. Naime u extra tv-u ima kanala koje niko nikad ne gleda i koji su tu samo da bi popunili broj kanala medju tim kanalima su Hrt 2 i Hrt 3(na ta 2 kanala se nista dobro ne emituje) sto ce nam pored Rts1 i Rts2 i Rts Sat kad se isto emituje kao na RTS1,sta ce nam kanali koji nemaju titlove kao Rai Uno i Rai Duo, RTR Planeta,Fashion TV,CNN,BBC i drugi. Ponuda kanala na extra tv-u je ocajna. Nemamo Fox tv,tv 1000,mozda jos neki njemacki kanal,RTL Televiziju i mnogo druge programe. Pa me interesuje hoce li se mijenjat ponuda kanala jer sa trenutnom ponudom ne bi da i dalje koristim extra tv?
Podrzavam te uopsteno u vezi izbora, ali si strasno sebican kad se zalis na to sto postoje kanali tipa cnn, bbc i slicni, bez titla. Meni i mnogima upravo to i odgovara, jer ili ucimo ili smo profesori engleskog jezika, ili zelimo da pratimo sto se desava u svijetu, ili kako god... Nije sve u filmovima i serijama, gledaju ljudi jos nesto pored toga...
Bez ljutnje, ovo je samo kritika na tvoj post...