Pouzdana?
LOL
Da, bas je pouzdana, u pm.
Printable View
pa pouzdanija od novijih sigurno :) ako maknes 750i i dizele ovi ostali nisam cuo da je neko imao vecih problema..a sitnica ima svako auto
Standardna elektronika je ista kod svih, a kod svih je *****.
Getribe (Z), M62 sa okolinom, rashladni sistem, elektronika opet...onda imas 730i koji je V8 (ful sranja pravi), onda imas 730d i 740d...
pa OK aj da racunamo samo 728 735 i 740 (4.0 i 4.4) :) tih 730 V8 i tako ima bas malo kao i 750, dizele sam vec odbacio
elektronika je ista kao kod tebe i mene ili vrlo slicna, do sad nisam imao problema..i S klasa tadasnja je isto imala tih bubica
S klasa (Genscher) nije imao bubica, bubice kod S klase su pocele 2000-e, ne bubice no...
Elektronika je slicna, ali ajde, nadji ti sedmicu sa 100 000 km.
Ni ja nisam imao problema sa mojim kad je imao 40, 50, 60 000 milja, ali sad je druga prica.
pa dobro eto meni je izgubio par pixela na display sto se rijesi onom folijom..ali to su generalno sve gluposti, ne mogu Njemci nikad imat elektroniku kao Japanci ali nije da je bas katastrofa
728 mmm kad metabond ispuca 2 mil km da ako mi ga proda
728 je slab za tu karoseriju.
Sve ispod 4.4 je voda.
neka je , mene snaga ne treba, no ladja udobnost, polako osmjeh , zena na ramenu ,
Da, 4000 eura godisnje na regu i gorivo.
ako nemas 300 eura mjesecno za auto nemoj ni da vozis BMW :)
300 eura je malo (rega, servisi, gorivo, gume, djelovi.....).
400-500.
Mada 90% vozaca imaju pare za kupovinu a poslije na guranje.
ja sam za godinu i predjenih 15.000 km potrosio ~2.700 na gorivo 800 registracija i neka bude 500 servisi i sve ostalo to je 4.000, za 728i (pogotovo ako je na plin) to bi bilo dosta jeftinije..racunaj rega -150 gorivo -1350 servisi sitna razlika, ako prelazis 15kkm godisnje ispalo bi te 200 eura mjesecno da ga vozis na sekvent
Pa najlakse ga je kupiti, posebno te velike kubikaze sto su kod nas 3x jeftiniji nego po inostranstvu, ali zato sve sto zaradis ode u njega :D
Stevo, kako si ti potrosio 2700 eura za 15000 km, a benzin je stalni bio preko 1.25?
150x14 litara x1.3
14 litara? Cega? Vode?
Pricamo li o potrosnji M-a?
14 litara?
Neka moderator spoji moje i fabiino pitanje u isti post :)
pa da toliko trosi prosjecno, sto te buni :) ako F10 koji je tezi 200 kg fabricki trosi prosjecno 9.9 moze i ovaj 14 da ebe rak raka :D
E jebo te rak. Ja mislio da pricamo ozbiljno http://www.car-caffe.com/forum/images/smiles/roll2.gif
pa ne vozam ga ja samo oko kuce, na otvorenom trosi 9 ako se ne stiska :)
Cekaj, da se razumijemo, da li si ga dao opet u oglase?
jok, i nadam se da necu morat skorije :)
E, dobro onda, mozemo da pricamo normalno. Koliko ti stoji na boardu, prosjek?
20.2 :/
eo ti dje drugima trosi 9.5 na 110 km/h i 15-16 kroz grad (normalni grad ne ovo)
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...BMW_-_E39.html
Znaci 150*(20*1.3).
Hah, meni je 540 potrosio 11-12 prosjek.
But ask me why.
http://www.car-caffe.com/forum/images/smiles/roll2.gif
pa resetovao sam mu potrosnju prije nekoliko, da nije resetovana bilo bi dosta manje :)
Zar nije kod Vasa završio M ? A što se tiče elektronike na e38 , ja se nešto ne sjećam da sam imao problema :/
Imao si 100%, nego si vozio tako...
Novi slogan MR-a:
The Worldwide Leader in News
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/3505
fino izgleda,pitah ga za zadnju cijenu kaze 5300e mada sam sig da bi moglo i na 5000e kad bi bacio kes sto mu je i realna cijena...Ulaganja dvije zadnje gume i registracija za par dana...
Znam ovoga momka što ga prodaje i ne mogu da vjerujem da je ovako jeftino! Facelift, ima felme od M-a, očuvan bruka dobro, koža... Po meni ovo je best buy u Crnu Goru.
EDIT: Kuverti 5000 mu vala nije realna cijena, prodaju rage koje nisu facelift i nemaju ni kožu ni dobre felme za 6 000e.
pa mogu ih oni prodavati i po 20000e al ja kazem da je ovo relna cijena! :)
Jes, na ovu krizu :D. Ako je ovo realna, e39 525tds ne bi trebao da bude preko 1000 eura :).
Ti ako imaš pare, uzimaju ovo auto i nemoj se razmišljat sekunda, pošto znam da odavno tražiš e46.