Ništa onda do u kafanu da idem, jer sam se već nabucao... Ima 15 Ostroga okačenih po zidovima pa dako nas spasi... :D
Printable View
kako ce nas drmnut neki jaki u skorije ... samo zbog ovolike vode prosle i ove godine ... kao '79
Evo smo mi svi stavili brojanice pa dako bog pomoze:D
Ih sto se danas pasulja u PG bucalo
Sve pricaju kako padavine/poplave itd. nemaju veze sa zemljotresom, a vazda je posle njih bio
u ko ni vaterpolista, ni snijega, ni zemljotresa.. :D
Epicentar u Toloshe tacno ispod mene :D
"...smatram da i ovako obilne padavine i velike količine vode mogu izazvati zemljotrese manjeg intenziteta. Riječ je o lokalnim zemljotresima koji nastaju kada u podzemlju, u tim slojevima krečnjačkih stijena gdje postoje ogromne pukotine, kanali, pećine, voda prolazi i dolazi do erozije. Kada se te šupljine uruše tamo negdje pod zemljom to svakako mora izazvati neki manji zemljotres lokalnog karaktera. " Luka Mitrovic, direktor HMZCG, Pobjeda, 2010.godine
Ali najjace...nije to zemljotres to su se dinosaurusi uzjogunili u Deltu :DD
jutros 2,3 rihtera - epicentar Tolosi
sad 3,9 rihtera - epicentar Tolosi..
pred zoru se ocekuje katastrofalan zemljotres i pukotina koja ce da proguta cijele Tolose :D
Dobar je,bas je dobar bio.Dosta sam zadovoljan sa formom..Morace malo jace zadnjih 2 3 sekunde da drma..Ali dobaaar,itekako ovo kolo.
Otvoreno ga pozivam da svrati kod mene na zabjelo u ulicu Iva Vizina i da me nopsi zajedno sa kreditima:D
http://www.youtube.com/watch?v=2RPLoFhucFg
Vjerujte mi!
hahahahah, dobro.
Zemljotresi zavise od poplava toliko koliko i ne zavise, kako gdje, a tuneli u korito Morace su vrlo duboki... tako da mislim da to niko tacno ne zna
chemtrails
amfilohije!
vise sa postao imun na njih :/
Dobro mi se guzica protresla, bogami... Odavno ga ne o$ecah. Oce li bit kakvog jaceg, ima li predvidjanja?