Pa da, slicno rebrastom na Passat, A4, A6....
Printable View
Pa da, slicno rebrastom na Passat, A4, A6....
Case bi zajebao i Rossa Browna.
Jutros poginule tri osobe na putu Danilovgrad-Podgorica...
200 na sat sa starim bmw-om po kisi i snijegu..
Divota.
Momak je bio narkoman, tako da vas nista ne cudi sto je toliko isao.
Uradio se po nosu, pa mu sve ravno
Cuh i ja za to, ali nema potrebe da pises takve stvari na forum dje moze svako da procita!
Nista ne postujete bez svega.
Između Danilovgrada i Podgorice, BMW 7 bez tablica i Golf 3, poginula 3 momka, 2 iz bmw-a i jedan iz golfa...
Pa je morao jurcat s jos nekim u kola :cry: .... :burp: pi! Well... R.I.P.
I poslije se cudim kad mi prekrshajni na prijavu zaokruzi godiste, podvuce i BMW i rekne: "Ovome ide MAX kazna" - sve uz pricu zbog ovoga nam ljudi svaki dan ginu :shock:
Nije bio star bmw nego kao moj e38 sedmica, nisu išli dvesta, još nije utvrđen razlog nesreće. Inače Stevana sam znao odlično , strašan momak-$eđeli masu puta u Danilovgrad, momak ne da je bio dobar no za primjer svakom!! A pričao sam sa drugom koji je prvi došao na mjesto nesreće, udarili su u auto ispred-mercedes pa se njhov auto okrenuo na bok tako da golf trojka koji je nailazio iz suprotnog smjera zbog kiše i vjerovatno bez abs-a proklizao i nije stigao da zakoči pa udario u njih... suvozačkog sjedišta nema uopšte koliko je bio udar jak, probio je sedmicu skroz. Inače evo teks:
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13 sati kod mjesta Plana, osam kilometara od Danilovgrada ka Podgorici poginule su tri osobe.
“U udesu, u kome su učestvovala tri putnička automobila poginuli su Stevan Božidara Vujačić iz Danilovgrada i njegov saputnik Milan Bujišic iz Bijelog Polja, nastanjen u Podgorici, koji su se nalazili u automobilu "BMW" bez registarskih oznaka”, saopštila je za RTCG istražni sudija Milica Jovović.
Treća žrtva u ovom stravičnom udesu je Božidar Mitrović, koji se nalazio u automobilu “Golf 3” nikšićkih oznaka.
sa 200 je svako potencijalni ubica...
neka nije vozio 200 neka je 150 na minus napolje i na ljetnje gume/vjerovatno/po nasim putevima..pffff
Killer songs...
Ma sve i da je imao zimske gume nije smio ic preko 60 km/h po ovakvom vremenu
Ne kapiras... ... ... ... Prvo: zao mi je sto je neko poginuo... i treba ocutat/ispostovat... ... ... Sad je kasno da se pricha bilo sto...
Drugo: F*CK THE SYSTEM!!!
Trece: Sad smo (pred drugima) "svi ISTOG psihickog profila"... Cim je 10-20 ljudi takvo, to mora znacit da "smo svi ostali isti" i sve nas pobit treba :finger::finger::finger:
Zalud se nekima prica ....
Jel tebi eksplodirala guma poslije 2 dana zbog driftovanja?
Uopste ne vidim razliku izmedju momka od 24 koji vozi BMW-a 7-icu i momka od 18 ili momka od 19-26 godina koji vozi BMW-a sa 150+ konja...
Psihicki niste dorasli tome, bez obzira ko kako bio vaspitan i dje ga natezao... Mozes ti sa njim izaci na pistu na stari i "nagarit" ga 150km/h, dovoljno da zgazis kornjacu/macku/misa/zeca i od tebe ostade uspomena... Ne kupuju se ta auta da bi ih vozio od kuce do skole ili posla 50km/h, pogotov ne neko ko ima manje od 30 godina...
Mislio sam da je sedmica jači auto. Jedva čekam da ga prodam...
http://img704.imageshack.us/img704/2145/udesdg.th.png
kolko su isli?ima li dje da je objavljeno??
zna li se uopste??
ja sam se iznenadio na e60 ili e61..bas lose...onaj bocni udar ochaj...e39 za njega majka
Ljudi da li vi primecujete koliko godina imaju poginuli, zadnjih minimum godinu dana od 20-30 godina, zar vam to ne govori nesto Igi potpuno si u pravu.
Sedmica je bila benzinjara?
Ne mogu zamislit na sta lici tek taj golf mrceni...
Nikad ga nisi stisnuo od semafora do semafora? Ono po gasu od Vlade do Mase ili do Alpe bara? Da vozis clia ili corsu od 60KS to ne bi mogao raditi, to je poenta moje price... Taman posla da treba svako da se nagrdi ko ima manje od 30 god i vozi BMW-a... Ja pricam o stanju svijesti i masini ispod dupeta...
Ako je istina ovo sto pisete da su isli blizu 200kmh, ne znam zasto se cudite izgledu kola, motor udari auto pri brzini 150kmh i auto se prevrne, a ne ovo ...
To ne pitah ovoga druga , nije mi palo na pamet a i glupo mi bilo da pitam u takvoj situacij...
Ništa strašno bili vjerovao! $utra gledaj dnevnik, biće snimak golfa-pukao je napred dosta ali ni približno koliko se sedmica raspala. Jer njoj je samo ostala vozačaveva strana djelimično zdrava, čak je i gepek odlatio od siline udara.
fizika tu igra glavnu ulogu...