Milojević bi bio najbolje rješenje.
1.dobar je trener
2.Miško bi se naljutio i ne bi nam slao (ne)igrače
Printable View
Milojević bi bio najbolje rješenje.
1.dobar je trener
2.Miško bi se naljutio i ne bi nam slao (ne)igrače
Ne znam stvarno sto da mislim nakon ovoga.Kad je ovako iznenada dosla ova ostavka mora biti ili nesta ozbiljno vezano za Igora ili su ga jednostavno makli jer vec imaju spremnu zamjenu.Sto je kako god okrenes losa situacija, kakav god da je trener ne bih tom coeku nista lose nikad pozelio ukoliko su ga neke privatne stvari nacerale da da otkaz, i ovako ako ga ocerase jer ga uprava zaebala, salje losu sliku o klubu.
Pazi sad dok nam se vrati Luka Pavicevic, vrtio se ovih dana i po tvu i po raznim utakmicama ABA, sa Miskom se nesta kesio, pricao o Buducnosti,reklamirao ga po tv,novinama,utakmicama,bas me strah me ko ce doci.
nek izgubi zvezdao od reala, nek covic pocera deja, i eto nam trener. :)
Kažem za sad ta imena su u opticaju. Isplivaće još neko ime to je sigurno , nije ovo konačan spisak.
Послато са SM-G355H
Mada kako se zove ona legenda gradska sto je bio kum pekovicu pa ga zapalio za dobre pare pa se ne druze vise? Bio je ozenjen cerkom onog popovica postenog sindikatlije a sad ipak cerkom danila mitrovica sto ga je na kraju preporucilo za pomocnika bosi tanjevicu. Znajuci kako ide to kod nas to je pravi covjek za posao,samo ne znam kako se zvase
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ima li šansi da to bude Duško Ivanović.
A ne slobodno, no ja maštam.
Nemamo para mi za dosta trenera.A ko je taj misko sto ga spominjete sve?
Mozda kasnije Jovovica budemo malo vise cjenili.Samo ne Dule Vujosevic!!Dusko Ivanovic....ipak samo mašta na zalost
Luka, vrati se ! (i uništi nas do kraja) :-)
http://www.spox.com/de/sport/mehrspo...lba-berlin.jpg
E dovedu li ga, trebali bi se skupiti i organizovati neke proteste ispred sportskog centra Medo & Andrija style, sto treba da se uradi da taj coek ne kroci vise na tlo crnogorsko a kamoli da vodi najveci nam klub? Samo li ga dovedu, na ljeto prvo pojacanje - Milko Bjelica.
Muta Nikolic vam je najrealniji trenutno. On i Djaletic.
preki,Dula samo sanjaj
I vraćaju Alexu :-)
Ništa mene ovđe ne bi začudilo,ako je istina da Bokan razmišlja o Đaletiću onda mi stvarno nije jasno što on planira. Trpaš pare u igrače,a treneri su ti potpuni početnici. Inače,treba primijetit' da Jovović nije dobijao otkaz u prethodnih 10 situacija kad je trebalo,a ide dok je 1. na tebeli i praktično je prošao dalje u EC.
Ako nemaju nekog spremnog,onda je DulO premija, možda Boša (da poveže to sa repkom)...
Čuo sam da je Jovović dao ostavku iz privatnih razloga. Zna li ko ima li kakvih privatnih problema?
Ako DR dobije otkaz u CZ? - eeeevo resenjaa :)
mislim da je realno đaletic ili tanjevic
Boša Tanjević i dovedi Jerome James-a.
Ka nekad:)
Jok, Miško Ajkula :-)
https://www.youtube.com/watch?v=iacP93UJPFw
Nerealno djeluje da Muta dođe. Ušao je ljetos u neki projekat oko nekog kluba iz Bg , Dinamics ili tako nekako. Čisto sumnjam da bi to sad napuštao.
Послато са SM-G355H
Uzmemo Dubljevića Sutjesci i onda kreće run and gun igra Budućnosit sa 38 šutnutih trojki po utakmici i psovanja svega i svačega:grin:
Muta Nikolic definitvno najbolje i najzabavnije rjesenje...Uzivanje bi bilo gledat te utakmice...
Aaa.. Dan mi je uljepšao.. Hvala ti Jovke, sačuvao si obraz..
Sada Muta Nikolić moja želja :)
Ovo je loše za budućnost jer je ekipa baš gazila ove sezone. Sad se treba navikavat na nove taktike i sve. Baš loše vrijeme za ostavku. Ne sviđa mi se ovo ni malo. Pravićemo mi igora od blata
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Duško Ivanović?
Može.
Neka, nemoj da me zasmijavas tako. Pricamo odje o jednom Igoru Jovovicu, kakve taktike je taj mag mogao imati.. Sutiranje trojki do besvijesti? No post-game?
Ovo je prelijep dan..Mozda se i opjanim nocas u cast ovoga..
Pravo vrijeme za upravu da dovede trenera sa kojim mozemo nesto da napravimo i koji ce mozda imati autoriteta da trazi pojacanja za pozicije dje misli da nam treba poboljsanje..
Ovi na mondu pisu da su 3 kandidata glavna onaj raspad Trifunovic, Luka Pavicevic koga svi dobro znamo i Dzikic koji je realno najbolji izbor od sve trojice, a i ljetos se pominjao kao jedno od rjesenja prije nego sto je ponovo ukazano povjerenje Jovovicu.
Kakav god bio trener, kad god neko u Crnoj Gori podnese ostavku je za postovanje. To je odlika bas malo koga odje. Drze se klupe i fotelja, baaas nebitno kakvi su rezultati. Moras ih govnjivom motkom cerat...
Sprdate li se vi sa mnom, lik je doveo budućnost do čela aba lige i osigurao drugi krug u euro kupu i vama ne valja. Ne bi vam valjao ni da igramo kao goldn stejt. Aj ne prdite, svega vi
Ako je istina da ostavka ima veze sa ponovnim uticajem Barovića, Mitrovića i co u Budućnost, onda smo ga tek naj*bali :) U ovu poslednju sezonu ih na svaku utakmicu vidim dolje pored parketa sjede, nešto nisam primijetio prethodnih sezona da su toliko bili zagriženi košarkom da ne propuštaju ni jednu utakmicu..
U svakom slučaju, Jovović je na kraju ispao pošten.
Buahahaha
Zaboravljas na to da isti TAJ LIK 2 sezone nije dostigao cilj koji mu je postavljen i opet je uspio nekako sebe da zadrzi na klupi..Momak nema kosarkasko znanje, nema autoritet, los je kao trener..Za asistenta bih ga preporucio svakome ali za glavnog trenera ni MORNARU.
Nemoj bez tebe sa mnom da ulazis u raspravu kad je ovo u pitanju.. Mozda jeste los tajming njegovog odlaska ali njegov odlazak je sigurno pozeljan kod onih koji hoce da se vidi bolja kosarka Buducnosti..
Jovovicu skidam kapu jer je dao ostavku bez pritiska i nije cekao da nam upropasti jos jednu sezonu pa da onda ode.. Sve najbolje u daljoj karijeri a Buducnost sada ide u novom smjeru..
Ok, istrpjeli smo ga 3 godine i konačno je po meni sazrio. Radonju smo trpjeli 8 godina, a jovović ga je već prevazišao. Kad vidim imena koja se spominju kao što su džikić, muta i slični jeza me fata. Biće neko iznuđeno rješenje, a takva su rješenja najgora
Ako ga je ko istrpio to je Bokan, dao mu je tim kakav Radonja NIKAD NIJE IMAO i opet ovaj nije uspio nista da napravi. Daleko od toga da ga je Jovovic prevazisao. Prosle godine jedva u drugu fazu Eurokupa ulazi, kao i ove isto, dok je Radonja sa Mihajlovicem, D-Bostom i Lee-em na prag Final4 Eurokupa stizao ..Mislim koga zaebavamo odje..
Da pravim Jovovica od blata, ne pada mi napamet.. Momak je kao trener KESA, realno..Pogledaj sto je napravio sa mladom reprezentacijom..I tu je prevazisao mnoge...A mase..
I dalje treba kadrovskih promjena da se sprovede u klubu..Ostaju dva kancera zvana Mitrovic i Barovic, koji takodje posjeduju sumnjivo kosarkasko znanje a donose bitne odluke..No da bi oni posli nacekacemo se ja mislim..
Kako smo los narod,prelos. Citam samo komentare,svima je zao Jovovica,sve pozitivno,pozitivni komentari,a do juce se pljuvalo za njim svaki dan 2 godine.