Haha, što je ovo, opet public poll? :D
Svašta.
Printable View
Haha, što je ovo, opet public poll? :D
Svašta.
-------------------------------------------------------------------
Znam sve to ali ubjedi ti penzionere i neke ljude da ovo nisu 90-te i da ne moze da bude gore ako pobjedi opozicija. Plus koliko njih ima neki sitan interes od dps-a. Gradjanska svijest nam je u Q svak gleda samo svoju guzicu . Nek jednom preovlada nezadovoljstvo u nekom smislu na izborima i nek glasa protiv onih koji odlucuju o svemu. A ovih ima vise nego onih drugih sigurno.
ovo nijesam ocekivao, ali medo je postao slucaj za lijecenje....
http://i41.tinypic.com/2lcr7sy.jpg
zar poslije toliko nasilja i tokom svog ovog nasilja neko bi handžara mjesto računara? sad odoh naći govor Slavka Perovića protiv letova metaka... kad su ti meci ubijali naveliko oko nas i među nama... mislim da je njegov način borbe vazda bio bolji...
uprkos tome što mislim da je ova odluka o napadu na Medojevića i naše sudstvo očigledno proizvod korupcije i nepotizma i nepravednog društva koje gradi u mnogim segmentima ova vlast. na čelu sa g. Đukanovićem i njegovim poštapalicama.
Savjetuju sami sebe. Zato su tu gdje jesu, a ni ovoliko podrške nisu zaslužili. Njima bi trebala armija spin-doktora da zamaskiraju sve njihove samoubilačke gluposti. Amerikanci imaju dobar izraz za ovo kako opozicija vodi kampanju. Oni kažu: "shooting in the foot "...
Ovakvu opoziciju će DPS dobijat uvijek i bez ikakve kampanje. Samo nek ih ovi iz DPS-a pušte da govore i slobodno nek idu za poslom.
Slavko Perović im je nedavno ponovio što misli o njima i njihovom opozicionarstvu i na svom blogu s par fanova Slavko se već nedeljama zabavlja studirajući istorijske tekstove o odnosima Hrvata i Srba u Kraljevini SHS. Svaki put se nasmijem kad navratim na njegov blog...
Kuku...
Ma dajte ljudi,ovaj Medo je DPS-ov covjek.
Ako kome to nije jasno poslije ovoga,onda ne znam sta da kazem.Ne mogu se ovoliki kiksevi pravit slucajno.Nisu ovo 90-te pa da ovakva prica prolazi.Samom ovom izjavom ce barem 1% neopredijljenih dodat DPS-u :lol: .
http://i1023.photobucket.com/albums/...t/thebooks.jpg
ovo su carevi Medo,do not copy
Nije bitno šta ko radi, bitno je ko radi. Tim istim Amerikancima potpredsjednik nije pucao sebi u nogu, nego drugome u facu, pa mu se ovaj upucani još izvinjavao zbog prozivki koje su nastale zbog toga. Izvini što si me upucao.
Ipak, u Americi je to (toliko) mračno vrijeme trajalo 8 godina, kod nas se čovjek ne čudi kad čuje nešto nenormalno, već kad čuje nešto normalno. To znači da smo toliko ogrezli u kojekakve nelogičnosti, neregularnosti i nezakonitosti da i ne vidimo da smo, u globalu, otišli po k****.
Ovaj Konjevic je stvarno jurodiv. I ovakvi ljudi vode drzavu...
"Većinom glasova svih poslanika Skupština donosi zakone kojima se uređuju: način ostvarivanja sloboda i prava građana, crnogorsko državljanstvo, referendum, materijalne obaveze građana, državni simboli i upotreba i korišćenje državnih simbola"
Interesantno je da se vidi da je problem opet Medo a ne cinjenica da po nasem sudstvu mozes da sutiras poslanike za 950 EUR. Evo cuh danas da neki ljudi skupljaju pare pa ca da naspicaju par DPS poslanika i caste ih jos po 50 EUR da popiju pice.
Oce li Medo da puca iz utoke ili samo da preti?
Da je srece i da se ovi ljudi iz PZP izbace iz skupstine,pa neka u slobodno vrijeme nose za pas pistolj po svojoj kuci.
Jbg na jednoj strani imas one koji dobiju batine i posalju ih u pritvor zbog "dobro vece" a na drugoj se za udaranje clana te iste skupstine dobija smijesna novcana kazna.
Trebalo bi da bude sramota svakoga kome ovo ne smeta i ko se jos sprda sa ovim, makar pred djecom njegovom.
Grijesis momce, grijesis - nije 950 EUR, nego 500 EUR. Ostalih 450 EUR je kazna po drugom osnovu :cool:
Evo cuh da radnici ovih firmi sto strajkuju gladju skupljaju pare, vele hoce da isutiraju Branka Vujovica, dok ekoloski aktivisti vec spremaju fond za podrsku onim koji bi da malo pimplaju Brana Gvozdenovica.
Ali sto je unistena i pokradena privreda, te planovi za potapanje Morace kako bi Italijani imali vise struje - prema crnom Medu i njegovom nepostovanju drzave. Samo nek se zastave vijore i nek se iz hiljadu grla cuje nasa sveta himna (ali u director's cut verziji sa svim strofama).
:)
PS: Covjek kad procita stavove vecine prisutnih, prosto da se zbuni - jer ljude ne interesuju ekonomski i socijalni problemi, koji po pravilu nose pecat SDPS zvanicnika, vec se nasladjuju nemocu onih koji bi da ih smijene. Optimisticka varijanta bila bi da se radi o glupim i stoga srecnim ljudima (jer ne moze tolika vecina biti interesno zadovoljna). Medjutim, mene je vise strah da se radi o ljudima koji, sto zbog neobrazovanja, sto zbog poltronskog straha - radije saginju glavu pred mocnicima koji stoje iza problema, te radije likuju nad propascu njihovih protivnika (koliko god oni nemali ni zeru uticaja nad njihovim zivotima, barem ne u poredjenju sa sa vlascu). Rafo misle - da su time dio pobjednickog tima, sto je iluzija sasvim dovoljna da nadomjesti brojne poraze u realnom zivotu.
Sto bi rekao jedan brat sa Zabjela: nije problem sto DPS jbe ovaj narod, no - sto ga dobro jbe...
To sto je on izjavio da bi da nosi pistolj ili raketni bacac nema bas nikakve veze sa ovim sto sam ja napisao.
oce medo i utoku..kakav lik, sreca pa ove aviJone proslijedismo srbiji, inace ih on kupi da leti sa njima vise crne gore i gadje dps polozaje
ako tebe vise boli izjava o krsenju zakona nego samo krsenje onda imas ozbiljan problem sa shvatanjem drzave i uredjenjem iste :)
Je li moguce da je ono Nebojsa M. na FB, zaista treba covjek da se oglasi i fino objasni da je to neka bolesna sala jer stvarno onakvo ponasanje nema ni jedno ciganche sa Konika..