^ holly fuuck :o
Printable View
^ holly fuuck :o
I tako, sjutra petak..
Prije tačno trideset godina, na današnji dan, na dodjeli 26-te gremi nagrade, Majkl Džekson je potvrdio tačku na - i - kao "kralj popa" koji nas je sve inspirisao za vrijeme njegove epohe, jer dok je svijeta i vijeka budući izvođači će morati da urade dio domaćeg zadatka koji im je on zadao! A teško da će Kosmos opet biti tako dobre volje kao što je bio kada je njemu dijelio talente, ali mi eto možemo i danas da "zaigramo" katkad i stidljivo (kao kad smo bili đeca) "mjesečev hod", onda kad smo puni nekog čudnog ponosa jer smo bili savremenici najkompletnijeg izvođača u istoriji!
http://www.youtube.com/watch?v=XAi3VTSdTxU
Prvi dan na poslu... upadam u najgoru depresiju, spremam se za skok u Moracu...ne mogu, ne mogu... pricam sam sa sobom... I want to go back!!!
Neka coce, ne pricaj to.
Što si slatka. :)
zaspah
Nema spavanja! Skoči!
E, zaisto ne možete, braćo Crnogorci, ćerat' žene da abortiraju žensku đecu, a onda propagirat mrženju prema 'pedderima'...Niđe veze...
Ja se odje pitam.
Sreca pa se zene ne pitaju u nasu nezavisnu drzavu koju smo s toliko muke dobili nazad.
Ne no treba puštit žene s džupama da nam kroje sudbinu? Nije vam ovo Osmansko carstvo! :mrgreen:
Nego, OT
https://www.youtube.com/watch?v=ZRAr354usf8&feature=youtube_gdata_play er
Da u džak pi___a ruku zavuče, k___c bi izvuka.
Novo piće u Podgorici - "Snežana":
Kafa i sedam čaša vode.
Žurim na posao, usput utrčim kao bez duše u banku, vidim ima dva šaltera, zatrčim se kao bik na koridi i imam čeoni sudar sa jednim nevjerovatno zgodnim i lijepim gospodinom.
Kad sam zastao da mu se izvinim - shvatio sam da sam se zaletio u ogledalo, koje od siline udara podrhtavaše preda mnom. Čovjek koji je radio mi je jedva izbrojao novac od smijeha.
J'b'te, ko još stavlja ogledalo na cijeli zid u banci od tri metra kvadratna i jednog kvadratnog milimetra. Jepte se dizajneri enterijera!
Oce li ko sa mnom sjutra da izbijemo onu djevojku sa onim natpisima? e me poludje...a ne smijem sam...