ne mozes otkazat pretplatu na extra tv prije nego ti istekne ugovor,svakako im neces ostat duzan kao i niko od nas
Printable View
Treba pogledati ugovor. Oni su duzni da ti obezbjede uslugu koju im placas.
Član 13.
Trajanje i otkaz Ugovora
1. Ugovor se može zaključiti na određeno ili neodređeno vrijeme i/ili sa minimalnim periodom
trajanja.
6
2. Pretplatnik može otkazati Ugovor pisanim obavještenjem T-Com-u u skladu sa ovim Opštim uslovima.
Pretplatnik će dostaviti T-Com-u sve informacije i dokumente koje bi T-Com mogao smatrati potrebnim za
prestanak važenja Ugovora.
3. Pretplatnik ima pravo na jednostrani raskid Ugovora u slučaju grubog kršenja obaveza preuzetih od strane
T-Com-a, odnosno ukoliko T-Com u roku od 15 dana od pismenog obavještenja od strane Pretplatnika ne
ispravi nepravilnosti u korišćenju usluge a za iste je odgovoran.
4. U slučaju raskida Ugovora po osnovu prethodnog stava, Pretplatnik je dužan da T-Com-u izmiri Ugovorom
definisane obaveze po osnovu raskida po isteku minimalnog perioda trajanja Ugovora.
5. Otkaz Ugovora nastupa danom kad je T-Com primio pismeno obaviještenje Pretplatnika o otkazu,
6. U slučaju otkaza Ugovora od strane Pretplatnika prije aktivacije Extra TV usluge, Pretplatnik će biti dužan
naknaditi T-Com-u sve troškove koje je T-Com imao u vezi s instalacijom ili uklanjanjem opreme, ali ne više
od iznosa mjesečne cijene (pretplate) određene važećim Cjenovnikom T-Com-a.
7. T-Com može raskinuti Ugovor iz sljedećih razloga:
- ako Pretplatnik ne plati dugovanje ni nakon privremenog isključenja Extra TV usluge
odnosno telekomunikacione priključne linije Pretplatnika iz nepokretne mreže T-Com-a ,
- ako T-Com naknadno utvrdi postojanje bilo kojeg razloga za odbijanje Zahtjeva za Extra TV
uslugu iz člana 2. stava 6. ovih Opštih uslova pa zbog toga T-Com privremeno uskrati
korištenje Extra TV usluge, a ti razlozi ne budu otklonjeni u roku od 15 dana od dana
privremenog isključenja Extra TV usluge;
- ako je adresa Pretplatnika za dostavljanje računa i obaviještenja T-Com-a na području Crne
Gore nepoznata;
- ako Pretplatnik ne otkloni kvar na pretplatničkoj terminalnoj opremi koji bi mogao ometati
rad i/ili ispravnost mreže T-Com-a ili kvalitetu Extra TV usluge ili ne omogući T-Com-u pristup
pretplatničkoj terminalnoj opremi radi pregleda i otklanjanja kvara u roku od 15 dana po
privremenom isključenju pretplatničke terminalne opreme;
- ako T-Com utvrdi da je telekomunikaciona oprema priključena na mrežu T-Com-a bez
ovlašćenja ili da je mreža T-Com-a na drugi način zloupotrijebljena od strane Pretplatnika
i/ili treće osobe
- ako Pretplatnik koristi Extra TV terminalnu opremu u suprotnosti s priloženim uputstvima za
Extra TV prijemni uredjaj
- ako Pretplatnik povrijedi neku drugu svoju obavezu iz Ugovora i ovih Opštih uslova.
8. Ugovor može prestati s važenjem i u drugim slučajevima određenim važećim propisima Republike Crne
Gore.
9. Pravne posljedice prestanka važenja Ugovora u skladu sa ovim članom nastupaju danom kad je nastao
jedan od razloga za prestanak Ugovora definisanih navedenim stavovima.
Zastitili su se ko bijeli medjedi.
Attachment 100914
Vrlo cesta pojava na mom tv prijemniku. Bez imalo malicioznosti dajte da rijesimo problem jednom za svagda. Nije parica, nije linija, nije kisno vrijeme, nije opterecenje na mrezi, nije STB, nije router .....
Samo Vas molim dajte da gledamo tv bez prekida, zamrzavanja itd.
Hvala
evo danas dodje 6 risiver IPTV ISB6000 pa da vidimo cekamo instalaciju
Mislio sam da me od Telekoma više ništa ne može iznenaditi, ali ovo što čuh juče prevazilazi sve dosadašnje gluposti, makar po meni. Naime, tim montera koji održava postojeću mrežu u PV, vjerovali ili ne, sveden je na jednog jedinog čovjeka, jer su prije par dana otpustili trojicu! Znači, jedan čovjek održava sve servise Telekoma u cijelom gradu, koji ima priličan broj korisnika njihovih usluga! :hammer:
Za citavu Hercegnovsku opstinu imaju ukupno 2 covjeka na terenu. Rade po čitavi dan, od ranog sjutra do nekad kasno uvece (jednom su mi dosli doma oko 23h) jer ne mogu postici sve. Kad grom zaždije nedje u Mojdez ili ovamo u Zeleniku - sjutradan stigne po 500 poziva za intervenciju ...
Van pameti ...
Nijesam siguran da su to njihovi radnici. Oni vecinu poslova prepustaju drugim firmama cije ljude u zavisnosti od obima posla angazuju. Valjda im je to isplativije.Tako je npr slucaj bio sa ovim prebacivanjem fixne telefonije na ruter.
Za ovo dvoje znam da su njihovi radnici.
U T-Centru je slicno. Skoro je jedan od zaposlenih kolabirao na radnom mjestu, bio potom ma bolovanju jedno vrijeme, ali mu nijesu dali adekvatnu zamjenu pa je jedna kolegenica znala ostati i čitavi dan na poslu kako bi pokrila obje smjene, sama u T-Centru.
Jedna osoba, da opsluzi stotine korisnika koji, uglavnom, dodju nervozni i nezadovoljni s' ciljem da se žale, postupaju cesto drsko i bezobrazno - a ti moraš očuvati koncentraciju i stalozenost kako ne bi sto pogrijesio u silnim brojevima, ugovorima, kalkulacijama i čudima s' Retail portalom koji je smeće i non stop zaglavljuje ili izbacuje - to zaista zasluzuje beneficirani radni staž!
Meni je bitno da mi internet radi redovno. Vjerovatno da radi kao Extra TV, da bi im se ljudi vise peli na glavu(FB je izgleda popularniji od spanskih i turskih serija).
U svakom slucaju, ne volim neprofesionalizam kojeg u CG na zalost ima na lopatu.
ETV radi stabilno, ali i prije se primijete problemi nego kod Interneta. Mada u pravu si, sve zavisi sta ko vise koristi...
Ako je to onaj noviji crni risiver, mislim da mu je hdd 4 puta veći od onog starog sivog, a dva puta veći od onog starog crnog (to bi možda moglo biti 320GB)... Ni ja juče i danas nisam primjetio da slika koči, niti da mi meni blokira prilikom brisanja i podesavanja snimanja što je bila redovna pojava u zadnje vrijeme.
Meni je crkao stari sivi, i zamijenili su mi ga novijim crnim.
jeste srni cisco isb 6000 napaja se preko adaptera na displeju ne pise extra-tv vec iptv, sada slika ne zamrzava i ne blokira, znaci trebalo im je 6 meseci da rese ovaj problemcic,a evo da dopunim HDMI ovog risivera komparatabilan sa samsun televizorom kojeg imam nema vise upozorenja na tv da hdmi prikljucak ne odgovara, znaci svi problemi od blokade risivera i zamrzavanja slike su bila zbog risivera
Ovo live gledanje kanala preko web sajta nesto ne radi dobro il mi se cini...
Kad god upalim, nije live
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Sada je ok. Probaj iz Chrome...
BBC entertainment je jos tu, zaboravili ste da ga izgasite 28. decembra