ne zelim da imam problem jer uzimam u pikom, a zna se kako tamo sve funkcionise divno predivno
Printable View
ne zelim da imam problem jer uzimam u pikom, a zna se kako tamo sve funkcionise divno predivno
sparco napravi pometnju na forum, sad svi znamo da kupujes telefon... ;) JK
garancija nije direktno pikomova, servis je (bio sam) u novoj zgradi izmedju Vektre i male pijace, AFAIK ako bude kakav problem, i ne moras da ides u lelekom...
Meni radi odlično, na DHD. Samo mi se čini da malo više vuče baterije.
moguce, UI je sad 3D, a maltene svaka sistemska aplikacija je sad doradjena, onda nije ni cudo.
bolje bi bilo bas odmah da instalira novi FW, jer posle moze napraviti konflikt sa nekim aplikacijama. No dobro, njegov tel, njegova odluka...
ja mislim da sam procitao to na htcforum ili andoridforum. zalilo se 10ak likova ..kasnije cu postovat link.
ako vama sve fercera onda cu ga i ja ubacit. uzeo sam telefon preko pi coma.
Zna li neko ocu li imat problema sa instaliranjem androida 2.3.4 na samsung galaxy mini, posto mi je telefon blokiran na t-mobile mrezu???
ja mislim da nema toga apdejta bilo kojeg telefona za bilo koji OS, da nedje nekome nesto nije poslo naopako, bitno je da nije widespread. Koristi malo tu verziju, pa ces bolje vidjeti koliko je napredak sa sense 3.0 ;)
hvala, moram na preko odina instalirat, nadam se da ce u redu bit :D
Stavio sam ga na minut da se lokuje. Imam preko 50 poziva u 8 radih sati i od tih poziva 80% ljudi mene zovu i kada se javim telefon se sam otključa poslije razgovora.
Inače sada kada razmišljam možda je to razlog što mi baterija drži od 7 ujutru do 11 uveče :)
znaci ipak se lokuje. A posto znam koliko pricas, od 7 do 23h je jos i uspjeh :D
Jeste da znaš.
Osvjetljenje mi je na nulu i sada imam 1%. Užasne su baterije, mada još niejsma na Android kojem baterija može 2 dana.
Čuo sam Xperia Arc S može, ali sumnjam.
PS. Ko je kriv Promonteu ne zna kome je dao džabe :P
i jedno brdsko brzinsko pitanje za vas junaci: za otprilike iste pare mogu uzet Samsung S1 ili HTC Desire HD. Što mi predlažete?
I meni isto...
http://www.sztaplarka.pl/gallery/baterie H 2.jpg
jbg, tvoja Kita trosi 20 litara graCke :p
Ja rootovah telefon. HTC Desire.Falilo mi memorije nisam mogao ni apdejt da insaliraam. O navigaciji motonav sam mogao da sanjam. Sad mi baterija traje duplo vise i imam masu memorije. stavio sam sense 3.5. Na quadrant standard mi je rezultat vise od duplo veci od regularnog desire-a. Za sada je solidno stabilan. (jednom mi je zakucao u pocetku , posle evo 3-dan vise nije). Napravio sam bakup pa ako ne bude bio dovoljno stabilan , vracam se na staro.
koji ROM si stavio?
PS look at this awesomness! :cool: http://www.srbodroid.com/recenzije/aplikacije/airdroid/
neki Runnymede aio v3.0.5 evo ga fale na xda forumu. stvarno je mnogo lijep. koliko je pouzdan još cu da vidim.
sto se ljepote tice, nije neka razlika u odnosu na sense 3.0, ovaj 3.5 je blago unapredjenje, koliko sam gledao, dobije se app drawer i jos par sitnica, nothing major. Ali sigurno si dobio ubrzanje i jos neke pogodnosti. Moracu i ja da pocnem da prckam sa custom rom-ovima, mozda pazarim 1 Galaxy S sa slomljenim ekranom u tu svrhu :)
PS Ako ko proba, nek javi kako radi: http://www.srbodroid.com/recenzije/a...nified-remote/
PPS Jel ti taj potpis citat Fabije? :)
hmmm, hvale ovaj rom , ali meni pomalo baguje.... jedino sto je baterija bolja i ima memorije dosta...
HTC Sensation ili Galaxy S2 ???
Samsung Galaxy SII je zvanično najbolji smartphone godine. Da pričekaš pa Nexus da uzmeš, ili poslije nove treba još par modela da izađe...
SGSII definitivno ...
upravo time su se odje zanimali: http://www.b92.net/tehnopolis/gadget...id=531053&fs=1
Definitvni SGS2.
Evo me svi ubjedjuju za SGS2,i njega cu uzeti.
Ja prednost dajem njemu zbog ljepseg izgleda i veceg ram-a,ostalo je po meni skoro pa identicno.
philips savvy je za tebe. nista jace :)
ne znam koji je to,ali kad ti kazes onda mi je dobar :D
Ako ti je savvy dobar onda uzmi Genie. Imam ja jedan kući :P
ipak cu ovaj SGS2,hvala :)
MIUI 1.11.11 V09, 2.6.32 Jason Stein kernel...
Dva restarta malo prije... Opet isto... Znači hardware je u pitanju...
Jbg, loš primjerak izgleda.
Dva-tri SE forumaša sumnjaju na akcelerometar, i ja sam počeo...
chu, hardware, pa mora da je Android sprzio neki chip, priznaj Keni! :p