Nip/Tuck dosta dobra ako je suditi po pilotu. Radnja obecava... Jedino su pregadne scene operisanja.
Printable View
Nip/Tuck dosta dobra ako je suditi po pilotu. Radnja obecava... Jedino su pregadne scene operisanja.
Serija „Na terapiji” bazirana na izraelskoj hit seriji „Be Tipul”, koja je postigla nevjerovatan uspjeh u toj zemlji što je inspirisalo američku kompaniju “HBO” da napravi i sopstvenu verziju "In treatment" u kojoj glavnu ulogu tumači slavni glumac Gabrijel Birn dobila je svoju balkansku verziju.Glavna uloga psihoterapeuta povjerena je Mikiju Manojloviću, a ostale uloge tumače Nenad Jezdić, Nataša Janjić, Sergej Trifunović, Dragana Dabović, Snežana Bogdanović, Branka Cvitković. Reditelj serijala je mladi reditelj Marko Đilas.
Sergej Trifunović igra policajca koji teško izlazi na kraj sa traumama sa Kosova, Nataša Janjić na Mikijev kauč dolazi kao medicinska sestra sa ljubavnim problemima. Mlada glumica Dragana Dabović igra sportistkinju koja nakon jedne nesreće ima suicidne namjere, a Nenad Jezdić i Tamara Vučković tumače par sa bračnim problemima.
Prava na emitovanje prve sezone serijala za Crnu Goru kupila je PRO TV, a pocetak emitovanja najavljen je za 19ti oktobar.
Meni je In treatment bila dosadna.... Dobri glumci, solidna prica, ali monotono jako...
U Fringe se KONACNO nesto desilo :D
Dex me je ok za sad, Hank Moody tu i tamo.
Flash Forward ocajan, casting za nulu, fotografija fejk do bola; prica nije nezanimljiva, ali sa ovakvom realizacijom dzabe sve...
a-a, grijeshis opasno - meni vise drame i napetosti tamo ima no u cijelu cetvrtu sezonu Prison (crnjak) Break-a.
P.S. Lose je sto je ova nasa verzija ISTA kao i americhka, tj. isti su slucajevi u pitanju. Jeste da je interesantno vidjeti Mikija Manojlovića u kozi Gabriela Birna ali ostatak serije mi je identichan i to nije to. Nestrpljivo chekam trecu (americhku) sezonu a ovu srpsku verziju - pass ;)
Nemoj biti prestrog. Meni je Sonya Walger vrh vrhova (doktorica), Fiennes je očajan, uvijek sam volio Cho-a (Demitri), njihov šef crnac mi je isto dobar, njegova žena je mfckn Gina "Zoe from Firefly" Torres, tu je i Jack Davenport (Coupling i Pirati s Kariba) a biće još sjajnih gostiju.
Ahahahahahaha!
http://www.imdb.com/name/nm0126154/ - David Byrne
http://www.imdb.com/name/nm0000321/ - Gabriel Byrne
da pomenem ako vec neko nije , nova serija Stargate Universe ....ekstra je , takodje da pomenem i Survivors odlicna je .
Nip/Tuck isto predobra, pogledah dvije sezone i odusevila me, za svaku preporuku.
Ima li ko titl za kompletnu 4 sezonu HIMYM? Posaljite mi, ko ima naravno, na [email protected]
Da ali zar ne vidis da 11. Little Minnesota, 12. Benefits, 13. Three Days Of Snow, 14. The Possimpible, 15. The Stinsons, 16. Sorry, Bro, 18. Old King Clancy i 19. Murtaugh - nedostaju :)
Inace hvala ;)
Ja sam pogleda HIMYM prve dvije sezone i nije to lose,ali je daleko od Friendsa,ja ih ne mogu ni uporedit(a neki s ovog foruma su je uporedjivali,cak i pricali da je bolji sitkom)
TBBT mi je 100 puta bolji od HIMYM!
E sad me intresuje kako je dalje,vrijedi li to skidat?
meni je bolja od friends...
vrijedi, skidaj svakako
Ja sam je, nakon odgledane prve sezone, uporedio sa Friends ali sam napravio katastrofalnu gresku :)
Nemaju kontunuitet, svaka naredna sezona je gora od prethodne. Pogledao sam trecu sezonu i nije nesto narocito, ali eto vrijedi pogledati.
Ja cekam da izadje komplet nova sezona TBBT pa da je s merakom pogledam :)
Ne znam jel vec bila prica o ovome, nisam trazio...
A i sto znam bar sam pokusao :) mozda neko ima a da je preveo sam...
Al' evo ocigleno da nema, tako da cu gledati bez titla nije mi prvi/poslednji put ali ima nekih ljudi koji bi gledali a da bas i nisu toliko jezicki "spremni" :D
bilo ucit u skolu jezike :D A ako su ucili ruski, lako ces nac ruski prevod, i svi happy :p
prati li ko fringe???volter bisop iz ep.u ep. sve ludji i ludji...
nikad culi za tu seriju, jel to nesto novo? :mrgreen:
jesam li ja jedini kojem je DR MR PR House dosadan???
odgledao sam 10tak epizoda i svaka pochinje otprilike...house nezainteresovan za pacijenta,neshto ga zainteresuje,vrhunski tim strucnjaka se igra eci peci pec sa bolestima,daju pogreshnu dijagnozu,dodje house i spasi dan....
chini mi se da nema njegovih upadica i ironije da nichemu ne bi valjala....
Ja odavno nisam gledao seriju koja mi je interesantnija bila...isto kao sto u svakoj detektivskoj seriji se desi ubistvo pa kroz citavu seriju imaju pogresne osumljicene i na kraju nadju pravoga tako i ovdje...ali svaki slucaj je razlicit i po meni zanimljiv...
Mada mi se cini da su oslabili house-ov karakter u ovoj 6. sezoni! Ono je sramota kako su lose prve dvije epizode, a ni ova 3. i 4. nisu nesto....
Čudo je kako je teško ljudima ugoditi. Evo imam neke drugove koji obožavaju House, i njima je ovo što rade u zadnjoj sezoni vrh vrhova.:D Ja ne znam jer ne pratim, znam samo da su nešto radikalno uradili, ali to samo pokazuje da za sve imaš nekoga kome valja i nekoga kome je užas.
Shvatam ja shta hocesh da kazes...ali mislim da su trebali malo da izadju iz bolnice sa serijom.ono shto sam naveo je otprilike srz svake epizode koju sam pogledao.uvijek se na kraju ispostavi da 4 struchnjaka koja imaju najbolje diplome i shta sve ne nema pojma jer house uvijek spasi pacijenta... ne kazem da je losha,samo kazem da je suvishe jednolichna....
da uporedim sa nip tuck-om...dakle pricha o dva plastichna hirurga,koja je iz epizode u epizodu postajala sve bolja i bolja,ali serija se (za razliku od house-a)bavila pored njihovog posla i lichnim zivotom 2jice hirurga shto je naravno cinilo da srz serije - plastichne operacije ne budu uvijek dosadne i jednolichne ...
House, osim interesantnih medicinskih slucajeva, itekako opisuje licne zivote likova. Ali tako duboko zalazi u njih i koristi vrlo duboku psihologiju prilikom suceljavanja likova i njihovih dijaloga... to je ono sto odvaja od drugih serija.
Trenutno gledam Nip/Tuck, i dobra je ali mi neke stvari lice na sapunicu. Ovaj sazna da ima dva oca, zena mu se jebala sa drugom prije braka bla bla... to je velika mana.
ne mogu ja da sudim o cijeloj seriji jer je nisam gledao i ne znam kako se razvija...znam samo da prvih 10 epizoda ne izlaze iz bolnice...
shto se tiche nip/tucka ima stvari koje shto kazesh liche na sapunicu,ali ima isto tako dosta realniih stvari koje se deshavaju u svakodnevnom zivotu,muz kojeg nikad nema kuci,zena koja se izjeda jer je ostala da podize djecu umjesto fakultet da zavrshi i sl...ne znam....eto ono ceram se da gledam house jer mi je svako rekao da je odlichna serija ali ja neshto nemam takav utisak...
Nebitno je izlaze li ili ne izlaze iz bolnice, poenta je u građenju house-ovog lika, koji je najbolje karakteziran lik u svim serijama koje sam do sada gledao. a dosta sam ih gledao.
6. sezona je posle obećavajućeg početka potpuno razočarala.
Poslije tako obecavajuce zadnje epizode 5. sezone(po meni jedna od najboljih epizoda) dobijas house-a koji repuje na kraju s06e02...e to je po meni razocaravajuce...Nadam se da ce se sezona poboljsat kad mu vrate dozvolu i kad opet bude glavni.
A serija se odvija vecinom u bolnici ali tu se grade likove... i po meni su u ovoj seriji likovi najbolje odradjeni ali ne samo house nego i svi ostali...nekako su stvarni i dosljedni do kraja. Nikad nemas onaj osjecaj kao kod vecine drugih serija da bilo koji lik ispada iz svoje uloge. Ovoj dvojici sto su napravili seriju treba kapu da skinu i najjaci psiholozi!
Imao je dobrih djelova u ludnici i sve je ishlo ka tome da ce ponovo da se vrati kao prE, to mi je bilo obećavajuće, ali sad kad se vratio napravili su dvije toliko osrednje epizode, da me jad hvata.
Inache kraj pete sezone me je razbio totalno. Genijalno.
i meni je Hju Lori genijalan glumac, ali nisam imao zivaca ni da pocnem seriju bas zbog tog meni smornog medicinskog ambijenta, Ameri malo smaraju sa tim, evo su jos 2-3 serije o bolnicama pocele ove sezone (Trauma, Nurse Jackie i mozda jos neka). Blah...
Radje cu ga ponovo gletad u Blackadderu :)
PS Devilish, navrati do mene da bacis pogled na moju novu 50" plazmu :joint:
Valja li cemu ta Trauma?