Vuksanović: Jedino je Milatović ostvario direktnu komunikaciju sa Makronom u vezi sa zatvaranjem poglavlja 11 i 13
Šta čini Lažojko :D
Je li taj lik ikad otvorio usta, a da nije slagao
Printable View
Vuksanović: Jedino je Milatović ostvario direktnu komunikaciju sa Makronom u vezi sa zatvaranjem poglavlja 11 i 13
Šta čini Lažojko :D
Je li taj lik ikad otvorio usta, a da nije slagao
Zasto je koji Q u fokusu samo Administracija za ulazak u EU a nisu Građani!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako bi neko od uvoza struje da puni dzepove....
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...nad-gradjanima
Ulazak u EU je za svakoga dobra opcija. U najgorem slucaju ne moze da steti, a ako ne steti, onda moze da koristi, kako rece Lane.
Od bivseg istocnog bloka, mislim da su Ceska, Poljska i Estonija najbolje iskoristile benefite clanstva i razvile se jako zadnjih 10-15 godina.
Zatim Slovacka, Letonija, Litvanija, Rumunija, pa i Hrvatska. Bugarska je jedina slabo iskoristila benefite clanstva. Kad sam bio tamo, mislio sam da sam jos u Moldaviju.
Znajuci nas, necemo iskoristiti benefite clanstva, samo cemo nastaviti da tavorimo i zivimo od sezone do sezone.
Pitanje je samo koju ce sargarepu koristiti politicke elite za dalje vladanje nakon clanstva. Vjerovatno ce se pojacati nacionalizam, kako bi se narod zabavio starim dobrim temama, kad nece biti novih.
"Kod nas je proslost vise neizvijesna od buducnost."
PS. Popicemo tu evropsku kahvu kad dodje vrijeme :)
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Moze da bude ali ne mora da znaci. Mozda su Slovenija i Hrvatska bile bolje prije 1989 nego tokom clanstva u EU. Za obicno gradjanstvo.
Sve one drzave koje su 'benefitirale' u EU vjerovatno bi uhvatile nit razvoja i same samcijate jer nisu to ni banalne drzave ni banalni narodi.
Sa druge strane jedna Grcka je sa EU dobila jak kreditni rejting kojim se finansijski samounistila zaduzujuci se.
EU je nekakav civilni NATO gdje su prije svih Njemacka, Francuska, Italija, nagradjeni od strane Amerikanaca za dobro vladanje u godinama posle WWII.
No Amerikanci kao da prestaju sa svojim starateljstvom i benefitima i ko zna sta buducnost donosi toj EU, nama u CG, prostoru Mediterana.
Ahahahhaa Care. :joy: Što je ovo sa ovim nalogom biljanete ja zborim na temu Njemačke ubači mi Atlas podmuklo misli da sam u naive. :joy:
Moji su na selo na očevu stranu krave čuvali i to i bili su bolji u mozak no masu ovih intelektualaca.
Pardona imali nisu da iste lijepo preko vrata isprate.
Evo naše dike, naši ponosi, ljubimo im onyy.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...cine-ministara
Quote:
Kriju i diplome i prosječnu ocjenu: Nedostupne pojedinosti o obrazovanju većine ministara
Posebno je neobično što diplome i detaljni podaci o posljednjem nivou obrazovanja svih ministara, potpredsjednika Vlade i poslanika nisu javno dostupni, bez obzira na nivo obrazovanja, kaže Snežana Kaluđerović, viša pravna savjetnica u CGO.
Aj ne podjebavaj.
Što uvozimo bilo šta odgovor je jasan riba od glave bazdi.
No prosipaš ođe priče da pamet prosipaš a ja malo više na te teme od tebe znam ti samo priče tu prosipaš ka bot neki.Srbija je masu šljive iz Ukrajine uvezla i to sorte stenlej.Koji je američka sorta.Ta ista sorta im je sjebala odavno požegaču sa šarkom.Posljedično i nama.Ti samo ođe prosipaš političke pamflete što da ti rečem postoji razlika između bota i člana foruma. :)
Ovo za biljanetu.
Imamo li temu za izbore?
Zećani slave pobjedu.
98% od izašlih građana Zete se izjasnilo da žele i dalje neprerađena ***** iz Pg.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zurka je u Botunu.
Na lokalne izbore u Zeti 2022. je izašlo 74% birača, odnosno 9300 ljudi ukupno.
DF je od toga imao 4506 glasova.(36% upisanih birača)
Na parlamentarnim izborima 2023. ZBCG (ex DF) je dobila 3186 glasova. (25,5% upisanih birača)
Umije li ko da mi objasni kako je Pipun sam, na referendum o govnima, uspio navodno da izvede 7834 građana (63,5% upisanih birača), dakle ne isparanoisanih Botunjana(đe može da izađe izvan okvira sopstvenog biračkog tijela), nego čitave opštine Zete?
Na parlamentarne izbore 2023. je izašlo 8288 birača iz Zete.
Pipunov referendum je "stigao" parlamentarne izbore, iako ova njegova žurka nema podršku "koalicionih partnera" PES-a i Demokrata. (opoziciju da ne pominjemo)
ZBCG, PES, Demokrate, Ura i SNP na parlamentarnim izborima 2023. zajedno imaju 6549 glasova u Zeti.
Pipun sada izvodi toliko, i još 1300 ljudi preko toga.
Ovaj referendum je gori od onog gostovanja Karleuše.
Pa šta ćemo, šta velite bolje da ne ulazimo u EU?
P.A.K.A.O.
Šta je ovo ušlo u ljude pa se foliraju, Bože pomozi...
Mozda je Pipun prevazisao stranacke podijele kod lokalne zajednice. Takoreci zetski De Gol. U svakom slucaju znacajan dan za Crnu Goru. Svajcarska da pozavidi ovom prazniku demokratije.
Zećani su mi hit. :joy:
Znači ima tamo neki koji ima da rečemo ovako za ***** magacin onda noću uzme pumpu i sva ta ***** razbaca ali niko se na njega ne žali jer neće komšiji da se zamjera.
Ali nisu Zećani samo takvi takva je cijela Crna Gora.