Ovo nije bilo u Titovo doba... postojala vojna lica sa Etikom njih 20% a ostali su se snalazili za stanove ka dan danas.... nego kad ce ukinuti ove povlascene kredite...?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zaboga .... jel u EU postoji Etika...
A đe.Njima ti je etika u slučaju opasnosti razbiti staklo a odavno miris baruta nisu osjetili na sopstvenoj teritoriji.Smradovi.I uopšte nije bitno da to uputstvo u slučaju opasnosti ima svrhe u praksi no da je proša ISO standarde.Po ISO-u i HASU su stavili ukrajinske zastave po ambasadr a po JUS-u bi im druge tice pjevale.No je JUS-o baj baj gud baj.
Daj ti broj onog doktora što prodaje pića koja mu donose ljudi ponizno, pušti se ti vozača i vlasnika restorana.A ima i raznih vlasnika restorana što jes jes oni izdaju fiskalni sve po zakonu ka onaj u Grahovac iako je po sili prilika kriminalac.Prima viza kartice sve regularno.
Za kad ti to treba?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Odma.
Stalno nešto sa Krivošijama si ka u fajt ali mi se čini da si njihove fore pokupija.
Krivošijani...ja nekad ozbiljno mislim da se oni nisu oslobodili od Austrougara no da su nesretnici kad su viđeli s kim imaju posla utekli.
Last edited by Bluemoon; 13-12-25 at 22:06.
I ništa tu ne brigaJ za tog doktora.
Scena bi bila otprilike ovakva.
I koliko ti je ovo piće?
Toliko i toliko.
Baš me zanima tsj što ti je flašu da jel mu se žena porađala.Ili se neki od leukemije lečija ono baš me nekako iz čiste radoznalosti zanima.
A kad bi mi odgovor na to pitanje da.
Rekla bi evo ti pare za punu cijenu da ga popiješ sam sa sobom i da se o sebi zamisliš.
I ako moš ako ima a masu ih na zid ima Hipokrata skini ovoga sa zida nije baš lijepo prema Hipokratu dok to piće ne ispiješ i svatiš zašto zato te častim.
Drug (njemu) aj vozdra.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 13-12-25 at 22:21.
https://x.com/i/status/1999723882107027594
Jedna od najboljih analiza covjeka,kome ce uskoro i Cro ukinuti persona non grata obiljezje
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Hmmm...interesantno.
Čudi me da neko ovako otvoreno razgovara, kritikuje, analizira...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Још једна вучићева подгузна муа шири лажну пропаганду са државног медија:
https://x.com/i/status/2000137595624607801
Црногорце је одржало црногорско срце.
Stopiše se Bastilja i neki vučićevski mediji komotno, nema puno razlike koji gledaš.
Bastille=Prva=Adria=in4s=Borba itd itd
Ako se usvoji predlog Albanskog foruma i obaveznost isplate 13. plate za sve zaposlene u vrijednosti polovine minimalne zarade i 13. penzije za sve penzionere u vrijednosti 40 odsto minimalne penzije, za isplatu tog dodatka svim zaposlenima biće potrebno 77,2 miliona eura uz još 10,3 miliona za poreze i doprinose, a za isplatu penzionerima 23,1 milion eura.
To pokazuje analiza Albanskog foruma iz obrazloženja predloga Zakona o godišnjem dodatku za zaposlene i penzionere koji su predložili Skupštini.
Nik Djelosaj!
Naravno da se spajki kako ovaj reče povezao sa židovskim organizacijama.Pa deltu je njima na tacnu.Isto ka Vučić što je svašta na tacnu Kušneru.
A zaboravit neću dok sam još smeće od tvitera pratila kako je odletio u Izrael u sred napada na Palestinu da da podršku Izraelu.Blam, ali blam.Meni je taj ali recimo samo taj momenat dovoljan.
Mandića je precijenio doduše on ide tamo đe dobar has njemu je stomak motivacija.
Ono može sve Rusija, Kina, Amerika štogođ samo da se dobro hasa.
Dok je Spajki prilično namazan.Gospoče.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 14-12-25 at 12:09.
I svima njima takav Mandić savršeno odgovara.Oni su ekipa snova.
Ono jednu budalu da imamo a budala nije zna on sve što čini on nek se šetka, jede i pije a mi ćemo kriminalne radnje da upregnemo da ljudi ne vide dok on šeta zastave, mijenja logo skupštine i tako te fore a mi ćemo dobro da u kriminal da uđemo to je sve škola DPS-a koju su preuzeli.
Imaju i Kneževića u predstavi da bača fore ali dobro lik je svakako pisac i satiričar.
Svi se oni skupa srdaju sprdačinu neviđenu prave sa ovim stanovništvom koje nažalost nije u stanju da im pokaže neke stvari kako treba.Ođe stanovništvo prije svega u traume od rata devedesetih od narko dilera i kamataša ja lično ne mogu ništa da im sudim.Jer svi smo mi u istom škripcu.
Last edited by Bluemoon; 14-12-25 at 12:19.
Ali u suštini najviše me oduševio kad je rekao moje misli da smo najebali ako u ovakvom sistemu uđemo u EU.To je istina, nažalost cijela istina.Ođe ljudi misle samo mi da uđemo u EU.
Sa ovakvim državnim aparatom ući u EU tek će bit pakao.
I kad je rekao iskreno da EU to apsolutno, ali apsolutno ne zanima.
Evo hipoteticki śutra je 1.januar 2029te godine i datum pristupanja EU.
Opjanimo se svi za novu godinu, Zdravko Colic i Lepa Brena na trgove nas zabave i ujutru nidje nebo nije plavo.
Pije se dojčerica i niksicko, teku hercevovackom i njegosevom, ljudi jos ne mogu vjerovat da smo u EU, Mandic nas uvede. Milo na aparate.
2.januar, praznici, ispunja se zadnja ukrstenica iz trobroja Vijesti, i danas rijeke dojca i niksickoga teku.
3.januar, nista se posebno ne desava, kako to kad smo u EU? Budjelari vec prazni, a do kraja mjeseca subjektivni ośećaj ima jos 3 mjeseca.
Četnikovanje i srbovanje na max cijele godine, iako smo u EU. Inflacija i dalje na 4+% godisnje, kvadrat u Pg je presisao 3K. Primorje 5k... plata prosjecna 1050e, realno pala zbog rasta troskova.
Iselilo se vec 10k gradjana tokom 29te, a ocekuje se makar jos 50k najproduktivnijih da podje u narednim godinama...
Drzavni aparat samo raste, EPCG ima 10k radnika... za PIO fali 500 meleona godisnje, sve je veci broj penzionera, a manje onih sto uplacuju... narod sve bolesniji od kardiovaskularnih bolesti zbog nezdravog zivota i safre... izdaci za zdravstvo veci desetine miliona svake godine... i dalje se cekaju bolnice u Pg i Bd...
U Pg se osniva prvi sindikat nepalaca i bangladesanaca... turaka sto smo imali 25te nista prema tome sto imamo azijata 30te...
Izgubili smo milijardu i kusir eura koje nismo povukli iz EU zbog nesposobnosti... ipak smo grdji od Bugara.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Vidi se da si podosta upućen i potkovan u praksi a ne ka razni preko medija hipnotisani.
Svaka čast na postu.
Moram samo da dodam da su nam ministarstva u teškom rasulu i da će samo da preuzmu pravilnike iz EU i da će da unište i ono malo što sad imamo dobrog.Jer ne zanosite se previše pravilnicima EU.Samo pomjeraju stative kako im USA reče.
@Mojsije ja bi te zbog ovog posta pozvala na piće te godine da iskuliramo tugeder.
Last edited by Bluemoon; 14-12-25 at 13:28.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks