Kad su mogli na Bernabeu mogu i na Old Trafordu.
Real ce napuniti Lion do vrha.To treba na golove igrat.
Printable View
Kad su mogli na Bernabeu mogu i na Old Trafordu.
Real ce napuniti Lion do vrha.To treba na golove igrat.
Dace ga Utd. Bar jedan.
Milan-Manchester
0 - 2
real ide na zerlan koji je po njih uvijek bio fatalan - lion im nije lezao nikako mada ovaj lion nema nikakve veze s onim lionom od proslih sezona.
pogledajte samo zadnja 4 meca kako su se zavrsila:
2006-07 R. Madrid O. Lyon 2-2
2006-07 O. Lyon R. Madrid 2-0
2005-06 R. Madrid O. Lyon 1-1
2005-06 O. Lyon R. Madrid 3-0
Mancester ce dobit milana sa 2-0 :) i mislim da fiorentina protiv onakvog bajerna nema sansi.
Polako sa Fiorentinom, jos treba da se vidi koliko je jak Italijanski fudbal, a i mislim da su Njemci precijenjeni.
Biće da su se zato posprdali sa najvećim italijanskim klubom.
Neka to, nego što su ih ubili u pojam i poslije onih 1-4 su potpuno pogubljeni u Juventusu.
Koji u ovom trenutku nije ni u zoni Lige Shampiona. Ne osporavam ja kvalitet Bajerna, ali mislim da se ove godine igra kvalitetniji fudbal u Italiji nego u Njemackoj.Vidjecemo kako ce proci zatvaranje Robbena i Riberija. Moguce je i da presudi mentalitet velikog kluba, odnosno manjeg.
Predictions:
Milan - Manchester 1 ( Ako Milan bude na svom nivou, a nadam se da oce ) Rezultat 2-1 (Pato, Huntelar-Runi)
Lion - Real 4+ , 2
Bayern - Fiorentina 1 ( Kvota 1.4 je nerealna )
Porto - Arsenal ( Odje su u igri sva 3 znaka, s obzirom da Porto propisno namuchi sve Engleske ekipe. 2-2 sa mnogo jachim Manchesterom + glupo primljeni gol kad je stoper poklonio loptu Runiju.Arsenal izgledao dominantno protiv Liverpula. X, uz blagu prednost na strani Porta. El Dragao)
Bajern ima strašnu navalu, al ja sve zaboravljam da im u odbrani igraju nekakvi Bujteni i Demikelisi. Imali su i onog lepog Brena, najavili ga ka veliko čudo, al ne znam jel ga zapinja kolko.
Fiorentina je neugodna, Vargas ce ih propisno namuciti, a Gilardino ima dovoljno kvaliteta da Bajernovoj odbrani da gol.Mislim da ce Firenca probati kontranapadima preko Jovetica i Vargasa na lijevoj strani, jer im je to najjace oruzje,a Bajernu slabija tacka. Sa druge strane, Bajern ce ici preko krila standardno.Mozda se napravi prostor za Robbena po desnoj, ako Firenca bude forsirala Vargasa i lijevu stranu.
Ja sam vam rekao, po mom mišljenju je Bajern najopasnija ekipa u fazi TOP16, jer su u najboljoj formi od svih evropskih ekipa.
Nego, vidjeće se to sve na terenu... da ne pričam ja sad i raspravljam se bez potrebe.
Vec sam rekao, Juventus je napravio gresku, sto se oslanjao na kontra-napade, a igrao sa Del-Pierom, kojem zbog fizickih predispozicija ta uloga ne odgovara. Bajern je mnogo ranjiv pozadi, a mislim da Firenca ima pristojne igrache za kontranpad, pogotovo Jovetica kroz sredinu i Vargasa po lijevoj strani.Tako je pao Liverpul.
Bajerna ce rasharafiti neko ove godine.
Oće, al to neće bit Fiorentina. Niko ne priča o njihovoj odbrani, koja je sva nikakva. Jedino što ima valja jesu Vargas, Jovetić i Đilardino.
Sanjah nocas Milan-Mancester 1:5 hahahaha.Odoh da uplatim singl na Mancester:)
ja kad god sam sanjao da ce junajted da dobije izgubio je bilo je to nekih 3-4 puta
A kad ih svi kolektivno otipišemo - eto njih u finale :D
Đavo je milan u LŠ :devil:
Ne znam sto se svi zamlacuju Realom u gostima, posebno ptrotiv jacih ekipa, mislim da ce ih lion ubit veceras, ok kad igraju kuci, stvarno su masine...
koji je zadnji rezultat izmedju liona i reala na zerlanu? sjecam se bilo je golova no se ne mogu sjetit tacnog rezultata...
Lion-Real Madrid 2 (bice gazenje,mreza puna do vrha)
Milan-Manchester 1 ili X (milan sigurno kuci izgubit nece a i na old trafordu moze bit svasta)
Bajern-Fiorentina 1 (fiorentina je u krizi a bajern u sjajnoj formi,imaju bolju ekipu...lagano 1)
Porto-Arsenal 1 ili X (porto ima finu ekipu,dobri su kuci...arsenal bez dosta kljucnih igraca a i ne igraju nesto strasno u zadnje vrijeme..)
nije to onaj lion od prije 2,3 sezone koji je mogao svakog zivog da dobije...
mada ne vjerujem nesto da ce i real laganice to da dobije, mozda neki X sa puno golova bude...
a za Milan se zna :D FORZA MILAN
Momci moj predlog je da stavite DGG, daje go gost :D nocas na oba para.
Runi ce ga zavuc sigurno, a i Ronaldo.
Da, ja vam kažem... taj Lion je ekipa koje se mnogo plašim.
Vidjećemo šta će biti večeras, ja ne mogu prognozirati sigurnu pobjedu Reala.
Tradicija je protiv nas.
Takođe, veliku ulogu u svemu tome igra i psiha. Lion bukvalno nema šta da izgubi protiv Reala u ovom dvomeču, jer ako ispadnu - njima nema šta da se prigovori.
Ali zato, ako ispadne Real Madrid ponovo u 1/8 finala, sa svim ovim pojačanjima, potrošenim parama i najboljim svjetskim fudbalerima - nečija će glava morati da padne.
Jednostavno, psihološki pritisak je ogroman na igrače Reala - ali, mislim da se ovog puta radi o igračima koji umiju i mogu da se nose sa tim (Kaka, Ronaldo, Benzema, Alonso, Iguain) i koji mogu da urade velike stvari.
Ako Real uđe ''stegnutih nogu'' u ovaj meč, velike su šanse da se ni ne postigne gol na Žerlanu. Ključ svega je hladna glava i sigurnost u sopstvene mogućnosti. Ako se to desi, Lion će večeras biti prešegan sa 3-4 razlike.
Svaki drugi pristup može mnooooooooogo loše da se završi po Real Madrid.
kad bi Real mogao da pokaze mogucnosti ja bih ga igrao, ali u gostima ima grč i gotova priča
lion-real 4:0
lion moze dobit reala nocas jedino ako svi pomanitaju i krene im sve za nogom :) gledao sma ih par utakmica i oni veze s mozgom nemaju.
lion je jači od Bilbaoa kuci pa vidjeste li sta im uradi Bilbao ;-)
xaxaxxaxaxaaxx ajde onda iz 2 u 1 ;-)
Ako bi se to stvarno desilo (mislim na ispadanje Reala i "padanje glava") onda bih volio da ta "padajuca" glava bude iskljucivo vlasnistvo F.Pereza :D A da "glava" koja ce ga zamjeniti bude privatna svojina gospodina Lorenca Sanc(z)a :cool:
Opet te pitam: Da li znas rezultate Reala na gostovanjima u LS ove sezone, i ukupan broj postignutih golova na istim?Bas zarko zelim da vidim na cemu ti se zasniva tj. temelji ova imbecilna prognoza ;)
Tu sei tutta la mia vita
CUORE ROSSONERO