Varvari jesu li igraci sa vama proslavili KUP? HAHAHHAHAHA
Onakvu ispalu svojih ultrasa jos ne vidjeh, uzese pehar i odose u svlacionicu! HAHAHAHAHAHAHAH
A sto se tice crnogorskog fudbala, jadna nam majka.
Printable View
Varvari jesu li igraci sa vama proslavili KUP? HAHAHHAHAHA
Onakvu ispalu svojih ultrasa jos ne vidjeh, uzese pehar i odose u svlacionicu! HAHAHAHAHAHAHAH
A sto se tice crnogorskog fudbala, jadna nam majka.
Sve je ovo pogrešno. Sve ovo noćas je bilo pogrešno.
Kakav krah svega.
I vele odlicna je liga napreduje se.E ako se metra pomjerilo od 2006 ne maka se.Odgledah ovaj cirkus od atmosfere revolverase u lozu jade na teren.Sve u svemu jedna farsa obicna.
Ne viđeh dodjelu jer mi se poslije svega ništa nakon utakmice nije gledalo, ali ako je to tačno onda svaka čast igračima. I zaslužili su ovaj trofej jer su bili bolji 11 na 11. Crveni karton? Hm, po pravilima se drugi žuti može svirati isto kao crveni Naniju na utakmici Man Utd - R. Madrid, ali, objektivno, niko živi ne bi ni pomislio da zamjeri da ga nije dodijelio. Tu se vide dobri od loših sudija, kao i onda kad sudija oprosti prvi jaki start na početku ne želeći da igru učini nervoznijom iako je žuti čist kao kuća. Za suđenje treba imati poseban osjećaj koji ovaj Dabanović očigledno nema. Prvi penal je, međutim, dosudio potpuno ispravno i nadam se da je sad jasno o čemu sam govorio ranije i što je zapravo neprirodan položaj ruke. Kod onog drugog koji je kasnije preinačen ne treba trošiti riječi. Što je on vidio onamo, i što ga je poslije naćeralo da promijeni odluku? Pa zatim ne daje crvene kartone igračima koji su bili u postavi već jednom sa klupe i treneru. Klasičan primjer pogubljenosti.
A što više reći o "navijačima" počev od nepoštovanja himne? Koliko god da pomislim da su dotakli dno vidim da može gore (iako nakon sramnog vrijeđanja Joke Radičević zbilja ne može gore). Ponovo gađanje stolicama, bakljama. Dokle? Pa dok ova nesrećna država ne uđe u obračun sa ovim delikventima i dok se ne donese zakon nakon kojeg će svaki "navijač" dobro razmisliti prije nego što ponovi sličan poduhvat. Crvena lampica je morala biti upaljena onda kad je Budućnost više puta kažnjena od strane saveza igranjem bez prisustva publike. Morala je biti upaljena onda kad je isto učinila i UEFA jer podsjetiću da će naredni evropski meč Budućnost igrati bez prisustva publike. Morala je biti upaljena nakon košarkaške utakmice Budućnost - Partizan đe je i košarkaški klub morao plaćati ogromne novčane kazne. Morala je biti upaljena i nakon desetina hiljada eura koje je savez platio Uefi i Fifi. Morala je biti upaljena i u subotu, a ako su i to propustili evo im podsjetnik od večeras. Što još treba da se desi kako bi se država pokrenula? Možda da počnu reprezentaciji oduzimati bodove? Pa nijesmo mi Rim pa da imamo Romine i Laziove navijače-huligane koje zbog brojnosti ne možemo kontrolisati. Ovo je šaka jada i svaki izgrednik se lako može identifikovati.
I da. Što reče V^Mne - Srećan nam Kup. Momci su ga i zaslužili.
Mislim da su nocas navijaci najmanje krivi za ovaj incidient koliko ja saznah od mojih drugova koji su sigurno pouzdan izvor krivac se moze naci u grupi naoruzanih i isfrustriranih kretena koji su $edjeli u lozu.Upravo ti ljudi su poceli incident prijetili narodu prijetili celnicima Buducnosti a evo citam i Deju pa i fizicki se obracunali sa Budom.Pa na dodjelu napravili cirkus i proci ce nekaznjeni a publiku ce kaznit.
Na veliku zalost sve se cini da ce neko morat da plati glavom da bi se lampica upalila...
Malo ste presrali sa pricom kakva nam je liga. To i dijete od 3 godine zna da je nikakva ali mene boli k**** kad nemam bolje da gledam treba li ka vecina forumasa(cast izuzecima) da gledam Milan Junajted real itd. i da se tripujem da sam neki navijac a gradove i navijace istih sam vidio na slike samo? Sto se tice utakmice komicno eto toliko.
Da nije bilo onih scena sa tribina, klasična dosada.
Ali onaj autogol Čelika pri samom kraju meča ( šteta što je bio ofsajd ), axa xa xa xaxaxaxxaxa.
A bakljada po Agovicu?
Znaci, Ranko strikes again...Jbg, moraju se malo Podgoricani doves' u red, mnogo su se opustili sa ovim srbovanjem, a i mnogo ih je sudija pogurao.
све што тражи иоле нормалан човјек да би почео да гледа 1. црногорску лигу и иде на утакмице је ДА БУДЕ РЕГУЛАРНА
не тражи нико Месија, Роналда, ван Персија, Балотелија, Дијега Милита или чак Милоша Јојића
док год се овако брутално намјештају утакмице (примјер Ловћена) јер је неко неђе дигао милион евра под каматом, па му гори под ногама, стадиони ће бити празни
Juventus je izbacen u drugu ligu zbog namjestanja a eto velika italijanska liga pa nikome ne smeta,nego svi gledaju a smeta nasa liga.
ako ista pozitivno moze da se izvuce iz ove sezone i komplet desavanj tokom cijele godine (kulminacija sinoc) je to da gore od ovog ne moze. tu ne mislim samo na igru i desavanja po terenima nego i na tribinama.potpisujem da nema gore lige (tu mislim i na trece-cetvrte lige u zemljama okruzenja) od ove nase mrcne lige.
dakle, svi se mozemo radovat narednoj sezoni jer ce sigurno bit bolja nego ova.
daleko najaci su mi ovi sto se kunu u buducnost a ljubav joj pokazuju na jedan vrlo brutalan nacin...
makao bih im sve one stolice sa sjevera pa nek sjede na beton.
neka nam je srecna ova titula. konacno i taj kup dodje. sad je sve namjesteno kad Buducnost osvoji. nastavite da lajete, pehar je posa. pa - pa!
http://www.vijesti.me/sport/sramota-galerija-129887
Eto na slikama se vide par glavonja iz loze,a na snimku RTCG se jasno vidi kako vlasnik Celika i njegovi bidoni stoje na platformu pokazuju srednji prst i Ranja poziva navijace Celika da udju u teren.Siguran sam da treba Varvare kaznit strpat u zatvor a ove sto divljaju po lozi samaraju Buda Miranovica prijete Deju nece niko kaznit.Zivjela fudbalska mafija!
A gle cuda i lomili su stolice u lozu hahah pokusavam da zamislim jednog Galjanija koji lomi stolice u lozu San Sira i gadje se sa navijacim.
''Nekoliko trenutaka ranije, Radulovićevi drugovi, valjda funkcioneri Čelika, jer su sjedjeli oko njega, u necivilzovanom hiru polomili su stolice u svečanoj loži i gađali se sa domaćom publikom (letjeli su čak i kišobrani).''
Ka' da su moj post procitali...
http://www.vijesti.me/sport/u-savezu...-clanak-129838
A kakav autogol, komedijaaa, steta sto ga ponisti :D A kako su uspjeli kisobrane da unesu, oce li mi ko to rec?
Realno ako pogledamo da nam ovakvi vode klubove,ne moze nam ni liga bolja bit... Navijaci da ne mogu da ispostuju himnu Crne Gore(a finale kupa te drzave),o cemu dalje treba da pricamo?
meni niko do sad nije zabranjivao kisobran da ulazim niti sam ga krio
Da bi neko bio fudbalski navijac prvo treba da voli fudbal, a kako ovo sto imamo u CG nije fudbal onda se ne bavim navijanjem. Volio bih da je drugacije jer ne volis ti Buducnost vise od nas koji ne pratimo nasu ligu, ali ovo ne ispunjava minimume fudbala , da ne ulazim u pricu o regularnosti jer FKB u tome najmamje ucestvuje.
Mugosa dr Miomir takodje odbija mnoge od stadiona.
Necu da gledam ligu dje igrac trci 4-5 km po utakmici jer to je na nivou amaterskog fudbala, zalim. Necu sigurno.
Necu da gledam utakmicu dje me gazi fljamurtari sa igracem od 40god i forama sa malog fudbala.
A varvarima svaka cast na istrajnosti i podrsci jednom od najgorih klubova u evropi. Najgorem prvaku, sigurno.
Bivsi prvak *
:*
Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj 23.05.2013. godine u Podgorici, donijela je sljedeće odluke:
- da se utakmica 31. kola Telekom 1.CFL FK "Budućnost"-FK "Lovćen" registruje službenim rezultatom 3:0 Pff u korist FK "Lovćen";
http://fscg.co.me/201305233038/Vijes...-23052013.html
ocekivano, jos vjerovatno sad disciplinska komisija treba da odluci da narednih 4,5 meceva buducnost igra pred praznim tribinama i to je to
Zbog kiše i drugih neplaniranih obaveza ne odoh na utakmicu, sad već 4ta godina. Kad viđeh ove scene onda i bolje što ne odoh:
http://www.vijesti.me/data/slika/29/280689.jpg
http://www.vijesti.me/data/slika/29/280690.jpg
Što reče amnesiac ako ovo gore, slike od prije par dana (subote) i slike sa utakmice reprezentacije protiv Engleske i tuče navijača nijesu signalna lampica, onda je teško očekivat da će iko više od ljubitelja fudbača doć na stadion.
Pogledajte ovu djecu. Imaće traume za života zbog ovih stvari.
Navijači - Država 1 : 0 za sad.
Da li je država toliko nemoćna da riješi ovaj problem? Je li toliko teško prepisat zakon iz Engleske?
Upad na teren 5 godina zatvora i doživotna zabrana ulaska na stadion uz obavezno javljanje u policijsku stanicu, oduzimanje pasoša kad klub i reprezentacija gostuju. I sve ostale odredbe...
Prave "navijači" atmosferu prave, ali se mogu civilizovat i bit kao popice vrlo lako i navijat. Ovako će bit sve samo ne navijači.
To je ta ekipa funkcionera gospoda nema sto pravi fudbalski radnici.
http://www.vijesti.me/data/slika/29/280738.jpg
I ovaj sto je radio ovaj prilog na tv Vijesti je novinar? Prima pare za to?
Sram ga bilo.
Ja vecu gomilu gluposti odavno ne cuh. Gledajuci na tv-u ni najmanje mi se nije ucinilo da je bilo netrpeljivosti jer su jedni iz NK a drugi iz PG.
Napao Deja jer je Podgoricanin, napali Dabanovica jer je Podgoricanin. Navijaci FKB napali upravu Celika da bi pokazali da ne mogu Niksicani da se tako ponasaju u njihovom gradu.
U redu da neko razvije ovu teoriju zavjere u svojoj glavi, ali da televizija stane javno iza toga je, blago receno, SRAMNO !
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Televizija Vijesti = Jadna vam majka iskompleksirana.
Oce li ko izbacat snimak utakmice???
Dovoljan je grafit "podgorica podgoričanima" i sve je rečeno, ništa novinar nije pogriješio. Samo da mi je znat do kog koljena računaju podgoričane...
Dok god su takvi ljudi kakvi jesu u vrhu saveza, ovakav će nam biti i fudbal i liga.
A navijači Budućnosti su pokazali koliko "vole" svoj klub, da su joj bukvalno oni uzeli šansu za titulu.
Vazda tako navijali!
Sent from my C6603 using Tapatalk 2
http://www.youtube.com/watch?v=9uIgDGb4Epo
...čestitke na osvajanju kupa...što se tiče "navijača" nemam riječi...ako nastavite da lomite stolice izgledaće vam tribina kao na stadion Lovćena što izgleda gostujuća...to jeste ka livada :)
Nije puno pogriješio ne bojte se.
Ajde malo da se igramo da pjevamo tokom himne, da držimo Podgorica Podgoričanima, ali da mediji ne pišu o tome.
Kako ne.