E ladno su dali crnogorske ajkule sa titlom dolje na madjarski i pise "Karaoke za navijace Madjarske"
HAHHAAHAHAHAHAHAHAH
Printable View
E ladno su dali crnogorske ajkule sa titlom dolje na madjarski i pise "Karaoke za navijace Madjarske"
HAHHAAHAHAHAHAHAHAH
Finale iz snova, nekada je to bila jedna (po meni najlijepša zemlja na svijetu) velesila,danas su to dvije velesile,pa nek pobijedu ponese onaj ko bude bolji.
SRBIJA I CRNA GORA
u pravu si ! zasto bih mrzio srbiju ?? zasto da ne dobiju italijane ili hrvate ? izmedju hravat i srba,miliji su mi srbi,ali nemam nista protiv hrvata :) Naravno izmedju srbije i cg navija za cg zato sto je to moja drzava,svi smo mi isti i jedan narod,drug Tito je uz nas ! :)
sta reci..........kakvu poruku poslati
http://www.youtube.com/watch?v=NS1CHu-tylQ
:D
AJMOOOOOOOOOOOOO
stalno vas citam na ovom topicu,prava ste ekipica :)
nego,jedno pitanje za vas:da li nas zlatna ili srebrna medalja vodi direktno na olimpijadu?
Hahaha, kakve su to protuve na RTCG, što je to. :D
ovo mora da je sofro smislio
Ni jedna medalja ne vodi direktno na olimpijadu
zar ja negdje ne pročitah da su 4 najbolje repke sa ovog prvenstva već plasirane na OI?!
Ne, ne, ne, ne želim ni da razmišljam o zlatu... Pa umro bih! Svaka čast za ovo noćas. Medalja je tu i ja sam miran.
http://www.youtube.com/watch?v=EjsQZB_9fOM
Ko kod da dobije u finalu pobjedili su NASI!
evo agencija Grand odma organizuje carter za holandiju. ide se u nedjelju ujutro a vrce se u ponedjeljak. cijenu ne znam, jos.
Grand ka' vazda, munjevito.
Kiss Gergely
Sve cestitke crnogorskim vaterpolistima i Crnoj Gori!
Sa FB-a.
Vaterpolo je i dalje jedan od dosadnijih sportova, ali svaka chast nashima! Jedni od najboljih reprezenata CG sporta i drzave uopste. Samo ne treba se opustati dok god mozhe jos veci uspjeh-treba i finale odigrati da se dobije. Ali za (sigurno) srebro i (moguce) zlato svaka chast!
hvala na odgovoru :)
i ,da....samo ako pobedi crna gora,onda su pobedili NAŠI ;)
Boli nas uvo ako dobijemo, osvojimo zlato, ako izgubimo, osvojimo srebro i pustili smo Srbe da im vratimo :D
Čestitam na pobedi i plasmanu u finale. Sve najbolje u nedelju i neka pobedi bolji.
Odakle vam to za Grand agenciju?
Ja sam zainteresovan da idem, pa mi javite ako sto znate...
Svaka čast našim momcima. Ne razumijem se u vaterpolo pa neću mlatiti, ali ovaj uspjeh je ogroman.