Samo da javim da je posta kod zeljeznicke produzila radno vrijeme do 20 sati...
Printable View
Samo da javim da je posta kod zeljeznicke produzila radno vrijeme do 20 sati...
Jedno pitanje ocu da uzmem neki sat jel finalna cjena koju gledaju nasi carinici ona snizena tj finalna ili nije ,i da li postarina mora da udje u famoznih 75 evra ?
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Može biti i ovako i onako ali ovo je najtačnije :
Koliko ti je skinuto sa kartice toliko je finalno.
Koja je drzava najbolja rradi taxa na shipito da se stavi?
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Finalna cijena ti je ona koju im pokazes na fakturi/izvodu koji je prilozen uz sat (ili je ti dostavis).
Sto se tice postarine, ja sam konkretno izbjegao placanje PDV zadnji put kad sam nesto narucio jer u Fedexu (Montenomaksu) nijesu uracunali postarinu u ukupnu cijenu, iako je ona bila prikazana na fakturi koju sam im poslao i sa njom je cifra bila preko 75 eura.
Cak i kada sam pitao njihovog vozaca za to, on mi je rekao da se postarina nikad ne racuna, iako sam ja imao totalno suprotna iskustva u vezi sa tim.
Uglavnom, sto se postarine tice, tu su ti mutna posla, a moj savjet ti je da racunas na najgoru soluciju, tj. da ce je racunati.
pa placanje ide tek kad hoces nesto da narucis, za otvaranje naloga ti treba samo mail,kao i svugdje drugo...
je li koristio ko joom.com ?
dolazili do nas i valja li sta?
cijene su dzabana.
na trustpilot i ebay ima negativan rejting... tako da se ne bih oslanjao mnogo na njega
Ne znam jel' bilo rijeci ali eto... za dobre i povoljne knjige --- https://www.bookdepository.com/
Besplatna dostava bez obzira koliko knjiga i koja je cijena...
Jedina mana je sto nema 'tracking'-a niti se moze doplatiti za isti a ja sam cekao nesto duze nego sto obicno cekam iz UK.
Inace, jel' bilo kakvih izmjena u ovih 4 mjeseca sto se zakona i dazbina tice? :)
Nije bilo izmjena nikakvih
Na 491euro fakture ( roba plus slanje) koliko cu platit ukupno troskova? Sve
Sa tel sam pa ne mogu kalkulator koristit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što volim ove evropske pošte. Od Poljske do mene za tri dana. A dva eura sam platio shipping.
Evo i ja da se "pohvalim" mojim iskustvom sa postom.
Paket poslat USPS-om iz Kalifornije.
24. avgusta krenuo ka Crnoj Gori.
09. septembra napustio aerodrom u Becu.
29. septembra dostavljen meni na vrata.
Znaci, od Austrije do Crne Gore za "samo" 20 dana.
Manje mu je vremena trebalo da predje citave SAD, Atlantski okean i pola Evrope, nego da se spusti niz Balkan.
Kako sam jebeno izdimio
Poslala familija iz australije poklone za dijete i napisali (posto tamo mora) 84aud tipa 50eur.
Zovu iz DHL-a da se plati carina spedicija itd itd 60 eur na to...
Jer od fizickog lica - fizickom licu 45 eur je limit.
Jebenoo nerealni ljudi
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Vratio sam
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Ciganisanje do kraja... Cus do 45e...
trebao si da pitas na osnovu kog zakona to tumace,jer nidje ne pise
Ni ja to ne vidjeh nidje niti cuh za to ali ako se tako ciganisu valjda imaju neku zakonsku potporu... Ne bih vjerovao da izmisljaju toplu vodu a da se prethodno nije sto izmjenilo da podrzi tu njihovu pricu...
dhl predstavnik u cg se bas i nije pokazao kao casna firma,zato bih i insistirao...
Malo je zbunjujuce sve ovo sto procitah ovdje, evo dva dana.
Mi smo porucili drona od 88 EUR, i nista nam nije naplaceno preko.
Sad imam u korpi ova dva proizvoda:
https://www.aliexpress.com/store/pro...67f01b04HAsbdU oko 190 EUR
https://www.aliexpress.com/store/pro...67f01b04PrTmbn oko 160 EUR
Oba su Singapore post. Kako ce ovo da racunaju?
Pa valjda je vise jasno da sve zavisi od slucaja do slucaja... Koliko je nesto aktuelno (prepoznatljivo od kineskih brendova), kabasto i slicno... Nema pravila... Uvijek se nadajte najboljem (bez dadzbina) ali racunajte na najgore...
Potpuno sam zaboravio da imam gift voucher na sportsdirect jos koji traje do novembra 2018. Sad gledam da iskoristim ali ne znam gdje da ga unesem ???
Kad radiš plaćanje pojaviće ti se na dnu polje za vaučer i za neki kod.
Bih da narucim nesto iz Njemacke al ne dostavljaju ovamo, koji sajt da koristim da mi to proslijedi?
U zadnjih 2-3 mjeseca, od 5-6 posiljki, samo mi je jedna stigla, ostalo nista...
Jeftinije su posiljke u pitanju, 10-20e svaka, ali opet...Zna li ko sto moze biti? Adresa je ok, sve ok, narudzbe sa ebay-a i alija...
Radi li u poštu neko kome si se zamjerio? To je kod nas najlogičnije pitanje. :)
Ako imaš normalan track što bi i trebalo da imaš za pošiljke od 10-20e jer nisu posiljke od 1-2e onda nije do naše pošte ja ako ne ide sa normalnim trackom koji može naša pošta da očita ne kupujem ništa..
I meni ali sitne pošiljke sa free shipingom nisu stizale i to ne poručujem više muka mi je od toga..kad mi nesto treba platim shiping i ako košta više nego stvar koju porucim ali mi bar stigne..
Vjerujes li da mi je palo na pamet da tamo neko uzima posiljke na kojima nema tracking broja... :)
Nisam se zamjerio nikome, vodim jedan povuceni, mozemo reci slobodno asketski zivot [emoji23]