^Ispravljeno
^Ispravljeno
\\OFL•GIC
Ekipa,
poručih nešto sa ebay-a prije 2 puna mjeseca.
Tip mi je poslao tracking number, poslao je paket preko usps-a, međutim oni izgleda prate samo paket na teritoriji US. I od 11. Avgusta stoji da je napustio facility na Jamajci i ne mogu da ispratim paket nikako.
Pisao sam USPS-u ali mi oni rekoše kako ne mogu da ga prate outside of USA.
Šta mi je činjeti? evo dva mjeseca prođoše, nemam pojma đe mi je paket, nisam dobijao nikakvo obavještenje u poštansko sanduče, a ne bih volio da se zagubilo jer mi je u pitanju rezervni dio kojeg ne mogu baš svugdje da nađem.
any advices?
hvala puno i praštajte
Imam i ja sličan problem...Paket poslat USPS-om iz Amerike , za par dana je stigao do Londona i od 10 Septembra mu ne mogu uć' u trag...Niti ga ima u tranzitu u Srbiji niti je došao do CG. Nelogično mi je da od Londona do CG nije se pojavio za 11 dana a još je rano da se obraćam prodavcu jer nije prošlo ni 15 dana od kako sam poručio...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
mogu li u hrvatsku da se dizu pare sa paypala?
I ja čekam neki paket iz Amerike, poslat USPS-om, vidio sam po tracking-u da je 9. septembra napustio Beč, a đe je (do)sad stigao to bog sami zna.
Ima li neko provjeren sajt ili store na ebay đe bih mogao za neku pristojnu cijenu naručit eksterni hard disk ili neke druge vrste memorija?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Eksterni disk se ne isplati naručivati s interneta iz prostog razloga što je razlika u cijeni u odnosu na ovdje nedovoljna da bi rizikovao garanciju. Eksterni diskovi su rizična roba, znaju da otkažu brzo, posebno ako se "čupaju" i ne gase softwerski, zaboravi se čovjek a dovoljno nekad bude i jednom. Da ne pričam o padovima tek...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Imao u planu kupovinu eksternog, konkretno WD Passport 2TB i ovih dana naletim na ponudu od 74e, ali šiping premašuje pdv limit. Isti takav kod nas je koliko sam mogao da vidim preko 120e.
Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Oko 108 EUR je ovdje u PG.
edit: Ne znam koji konkretno Passport tražiš ali imaš i za 98 EUR od 2TB.
https://www.multicom.me/racunari-i-o...esn-54518.html
Last edited by BiTrAtE; 22-09-18 at 20:21.
Smije li se naruciti noz sa stranog sajta ili to ne propustaju na carini kao hladno oruzje?
ja sam porucivao noz ozbiljan prije, sve bez problema
Porucih sa banggooda ovaj FPV whoop dron, uz koji dodju 3 li po baterije.
Da li ce mi te baterije uzeti iz paketa kad stignu u CG, i da li je uopste dozvoljena isporuka Lipo baterija u CG sa aliexpressa, banggooda, gearbesta? Vidio sam da gearbest uopste ne isporucuje u CG, a slabo i bangood. Aliexpress isporucuje.
Takodje, porucio sam dodatne baterije za dji tello.
Da li postoji neki problem i da li tih baterija za quadchoptere imaju da se kupe sa druge online lokacije ili negdje blize? Hvala. Zabrinut sam.
Last edited by =]Vlado[=; 23-09-18 at 22:48.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
problem je transport, a ne CG. Ako ti stigne u CG, dobices je sigurno.
smije li se covjek upustit da trazi kinezu da na paket stavi manju vrijednost paketa... kazem iz razloga moze li se neka komplikacija napravit kasnije
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
jos da su oni ovce super bi bilo![]()
Prepravih 19% na 21% za PDV stopu na cgshipfreelimit.tk. Tako da od sada vise nece biti (te) greske kad se klikne TOTAL.
Uzivajte.
Moze li se bez paypala napraviti nalog na ebay i Amazon iz Crne Gore?
Last edited by DavidM; 25-09-18 at 18:08.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks