Nesto tu ne stima. Prekidi postoje i na optici !?
Printable View
Kanal i vrijeme na 1500.
Pa to je vise sramota. Koji je kanal je pink 2? Seljackih kanala i emisija koliko hoces, a pola glavnih sportskih dogadjaja ne mozes gledat!
Pisam vam se na PINK
Pink2 kanal na poziciji 26 umjesto Avala. Upravo ide film, a do sjutra jos nekoliko. Uzivajte.
Nema na 26 nista, preskace ga!
Sto ne ubacite neki krsteni dokumentarni ili filmski kanal, ko da narod nije dovoljno otrovan pinkom i slicnim kanalima!
Kada se rijesi uzrok, nestace i posljedica :)
[QUOTE=Sale;3040120]Menu > Extra TV Paketi, nova aplikacija za promjenu paketa.
Cekaju vas dva nova paketa: Filmski vikend - aktivirajte paket za 0.99 i citav vikend izbajmite neogranicen broj filmova.
Maxi paket - svi dodatni paketi za 18.9 eur
Default PIN je 0000, ako ste ga promijenili i zaboravili pozovite 1500 i trazite reset PINa za IPTV.[/QUOTE
kako racunate vikend petak od 3 sata ili od subote, kad ce MediaBox na extra tv
Svi na Pink2 da gledamo Porodicni obracun, pocinje za 20 minuta...
U 7h je "Gledaj majku, biraj kcerku", nemoj ko da je zaboravio....
Pink2... zemljo otvori se.
Menu > Extra > Portal > MediaBox (ili crveno dugme na daljinskom > MediaBox)
Registrujte se na www.telekom.me/mediabox
Za reset lozinke https://www.telekom.me/mediaboxpassreset.nspx
Znaci li to Sale da mogu u ponedeljak da ga aktiviram, i traje mi do nedelje uvece u ponoc ?
Bice dostupan petkom popodne... Menu > Extra TV Paketi.
Imam ja jedan predlog za vas Sale, a ne tiče se novih kanala...
Trebali bi omogućiti kreiranje foldera u snimljenim emisijama, kako bi ih korisnici mogli grupisati pojedeinačne fajlove i lakše baratati sa njima.
To ne bi trebao biti veliki problem a mislim da bi svima bilo korisno.
Čak i BBM-om resiver sa opcijom snimanja ima tu mogućnost...
Snimljeni sadrzaji se organizuju po kanalima i emisijama.
Hvala Micko, ali mislim da tesko moze da se uporedjuje topfield UI sa Microsoft Mediaroom.
Sale brate tebra, aj utolite ove kanale montena,mbc,elmag pinkove i ostale shitove sto je rak vise sa njima?? Stavite nesto krsteno da vas ne pljuje ovaj narod od 7-77,no da budemo svi srecni sa vama i vi sa nama jer nas odraste i to je to GG
Ima li mogućnosti da se uvede Tv Nikšić, dobre filmove daju? Ako može TV Sun iz BP, vala može i ovo.
Sun je privatna TV, a NK drzavna/lokalna... ne znam koliko oni imaju budzeta da nabave potrebnu opremu.
TV NK kupila nephodnu opremu , tako sam cuo