Sto rece neko, u pitanju je sirotinjski shipping, tako da je besplatan:)
hvala ljudi!
Printable View
Sto rece neko, u pitanju je sirotinjski shipping, tako da je besplatan:)
hvala ljudi!
Bas zbog toga sto nisu bile zapakovane kako treba PP mora biti na tvojoj strani,samo ako si prilozio dokaze
Jesam,ali sam naravno traio da se ne napishe veća cijena od 75€ i sad se selleri vade i na to.
Daj reci mi tvoje mishljenje a znash da tebe cijenim,shta mislish o sajtu koji sam okachio gore,da li je ok za trgovinu.
Kineski art780
za pocetak mi je neozbiljno sto su mailovi na hotmailu umjesto na domenu sajta, ali ajde, to i nekako,mozda su tehnicki nepismeni ili nesto slicno :)
nema mnogo podataka na netu o ovom sajtu, sto moze biti i dobar znak jer bi vjerovatno bilo prijava za scam da je prevara... ono sto ti ja preporucujem je da narucis nesto jeftino,ali bas jeftino, cisto da probas,pa i ako te prevare,prezivjeces...
strawberry.net prekinuo slanje parfema... ostadosmo bez jedinog online shopa za parfeme. Samo ebay :)
Dako nas i tu svedu samo na ulja. Bar će se Al Rehab kupovat. :D Pa ćemo ih razbijat alkoholom. Crnogorski parfemisani moonshine.
Okle ti to Directore, upravo se častih jednim Barberijem od 100ml za 32e na akciju :)
Pa što ne napisa to, ne bih ni probao onda. :D
E kukala ni majka, ima da nas izoluju ka leprozne. Samo malo po malo nam ukidaju slanje sa sajtova.
Već je frka sa baterijama za laptop, npr. Lenovo šalje isključivo baterije avionom a po našem zakonu avionom ne mogu da se transportuju baterije, pakao.
Evo nas u sankcije ka u devedesete...
Nema no na glisere da se bače pare, pa ćemo iz Italije i Albanije dovozit robu luksuznu.
Kupio sam tel kod Fantacy 27.08. i još stoji "waiting for pickup"?!
Ima li neko iskustva sa vracanjem robe sa ovom nasom postom? U pitanju je UK. Svaki savjet je dobrodosao.
Imaš na sajtu kalkulator, dobiješ treking, brže tamo stigne negoli obrnuto.
Na putu za Mađarsku... :)
https://uploaduj.me/Storage/Slike/Up...1536043908.png
Da li neko zna zasto posta naplacuje 4 eura umjesto 1 euro za tzv "podnosenje na carinski pregled"??? Je l to nesto novo?
Stigla mi je posiljka vrijednoati samo 13 eura i neocekivano morala dodati jos 4 :/
Eo deseti put, ako nešto stigne i carinik posumnja šta je unutra, paket se otvara i nakon pregleda ako je sve ok lijepi se naljepnica da je prošlo carinsku kontrolu = 4 EUR
Ako ne sumnja ništa i pusti paket = 1 EUR
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Ili su POSUMNJALI da nekome ko narucuje Guess stvari, treba naplatit vise? Posto je Guess bas ono luksuz teski, brend ekskluzivni :/
Evo neko moje tumačenje
Za pošiljke koje svrstaju u kategoriju "paketa" naplaćuju naknadu za podnošenje na carinski pregled 4 EUR, a za one koje spadaju u kategoriju "pisma" 1 EUR.
Ne znam koji je kriterijum po kome ovo određuju (ako uopšte postoji :)). Dešavalo se da za paketić baš malih dimenzija (koji je poslat iz USA) platim 4 EUR, a za pošiljke većih dimenzija iz Njemačke 1 EUR. Mislim da ima veze sa vrstom poštanske usluge kojom je pošiljka poslata, tipa: parcel ili letter... Ovo se može vidjeti i iz tracking broja, npr. prvo slovo R označava "pismo" - letter, dok prvo slovo C upućuje da se radi o "paketu" - parcel...
Možda i griješim, ovo je iz mog iskustva. U svakom slučaju u obje varijante pošta naplaćuje "naknadu za podnošenje na carinski pregled" o čemu svjedoči i crveni "žig" na pošiljci i papirić koji (ponekad) dostavljač da uz pošiljku.
joom.com?legit ili prevara neka?
nebitna je velicina, nego nacin slanja od strane prodavca
https://www.thehut.com/catalogue/beauty/fragrance.list
https://eu.feelunique.com/
ima ovdje ponešto, šalju u CG
Dva prodavca sa Alija odbiše slanje, obadva prvo rekli kako ne valja roba a onda da ne mogu da šalju u našu zemlju :D. Free shiping bio