Upravo tako,a najjache su mi priche,tipa kad ti vide kola odma se okupi 300ljudi dizhu ga i bachaju u more,ili ga zapale na trg i napiju se u to ime..
Printable View
Upravo tako,a najjache su mi priche,tipa kad ti vide kola odma se okupi 300ljudi dizhu ga i bachaju u more,ili ga zapale na trg i napiju se u to ime..
Ne znam kako mozes da pozivas ljude da idu u Hrvatsku kolima kad si i sam pametno prosudio da ti je bezbjednije kuci da ostanes i da preko foruma dijelis utiske o Varvarima i navijanju.
Do juce si bio najspremniji i najgrlatiji da ces da ides pa si se popismanio. I jos si pozivao ljude da ti se prikljuce, da ce vas ici na iljade. Ne znam sto ti je trebala ta prica? Lako je prosipat hrabrost preko tastature.
DA,a svakom drugom zna reći da je teletext navijač.
ne mislim mu se dokazivati i pričati gdje sam bio i koliko puta nego bih volio čuti okle mu to bar za mene????
još nije pošao za split???
biće da čeka jače tekme za gostovanje.....
@Katunjanin : mozhesh li da mi dash neke slike,linkove ili znash li ljude kojima su se takve nepirjatnosti desile ?
znam ja dosta ljudi sto su im pravili razno-razne neprijatnosti...i sad svi fino uzimaju rent a car na njihove tablice...
vjeruj ti da oni nas mnogo vole...
ljudi, bio sa 4 godine u dubrovnik i odio do splita i to sve sa pg tablicama.Jednom mi se samo desilo da mi neka djeca od 16 -17 godina zalete put auta i onda stura. Par puta bilo je i pokazivanja srednjeg prsta ali na tome je ostalo. Kretena ima svudje tako da ne mozemo generalizovat.
Bilo je izbusenih guma, skinutih tablica... ali vazno je da nikome nista nije falilo (mislim ljudima).
No mislim da je ova prica sasvim nepotrebna.
p.s ko je reka' da nas vole? volis li ti nih? Vole li te braca srbi? volis li ti njih? A amerikance?
ajde ljudi ne generalizujte!!!!
To su mi pricali samo torcidasi, ako su oni lagali onda lazem i ja vas.
Iz svog iskustva mogu da kazem, zivio sam u Hrvatskoj 4 godine, poslije rata, da u gradu nisam imao nikad problema a kolima uvijek. Nikad mi nista nisu slomili jer nikad nisam ostavljao auto parkirano preko noci, na usamljenim lokacijama, ili na duzi period.
Ali zato, zalijetanje autom u moje auto pa onda naglo izbjegavanje u posljednji tren (10 puta), pokazivanje srednjeg prsta i to od strane momaka na skuterima, srednjovjecnih gospodja, djece (100 puta), bacena kamenica na automobil (1 put), tada sam na pokazani srednji prst uzvratio istom mjerom- rezultat kamenica u auto. To se sve desava u gradskom jezgru jednog predivnog, kulturnog, gradica na moru.
ajmo da zabrsimo s ovom pricom.
zna li ko dje su stigli navijaci?
http://www.glasdalmacije.com/?show=0&article=2632
evo mogu neke porukice da se salju.ja poslah jednu pa cemo vidjet oce li je objavit.
+385992103630
ljudi, ovdje napisaste 2 autobusa, nedje procitah prvo 3 pa kasnije 2... zna li se tacno koliko je autobusa poslo i ukupno koliko je Varvara poslo tim autobusima? jel im se ko prikljucio usput, ide li ko kolima, ima li koga iz HN ili BD da ih je vidio kad su prolazili...
znaci nedje su kod Vrake sad:lolblue:
neumiješdasešališrmo
I danasnji domacini pripremaju koreografiju...
Quote:
Torcida priprema koreografiju u kojoj će sudjelovati sedam tisuća navijača
Torcida priprema veličanstvenu koreografiju za večerašnju utakmicu Hajduka i Budućnosti. Svi navijači sa sjevera, dakle njih preko sedam tisuća, sudjelovat će u koreografiji koja bi na početku utakmice trebala dati krila igračima Hajduka.
Momci koji već tjedan dana rade na tom Torcidinom projektu apeliraju da navijači na sjeveru tih par minuta slijede upute kako bi koreografija u potpunosti uspjela.
Što će biti na koreografiji ostavljaju kao iznenađenje, ali su sigurni da će sve prijatelje Hajduka na Poljudu - oduševiti.
http://glasdalmacije.com/?show=0&article=2642
ljudi sta vam je,bit ce sve u redu,vratit ce se zivi i zdravi,sa osmijehom na licu jer ce Buducnost pobijediti Hajduk:bravo:
zemljotres, uplašio sam se
Sad su javili na vijesti da su autobusi sa varvarima zadrzani na granicnom prelazu sa hrvatskom uz obrazlozenje da autobusi tehnicki ne zadovoljavaju.Tj da soferzajbna na jednom autobusu nije uredu a na dugom je guma celava.Vozac autobusa je pitao moze li da je zamijeni a odgovorili su mu da moze da zamijeni sve gume oni ce im opet naci nesto.
ovo je bila poslednja vijest na dnevniku rtcg u 15:30
neko je napisao na forum varvara da su ih na kraju pustili ali im se pokvario bus ...
proshli su granicu prije,ne javlja mi se niko,vjerovatno su nedje u more...:) shalim se,imali su dojavu neku ali o tome ne treba pisat odje an forumu! I bez detalja dje su i shto su molim vas!! Jer ovo svako moze da chita! Hvala...
samo je bitno da neko potvrdi da su zivi i zdravi pa dje god bili, jer znamo da su usli u Hrvatsku.
Nebitno je dje su,bitno je da neko javi da su u redu,ja imam info iz Hrvatske da su brodom otišli za Split,e sad mi to zvuči i ludo i logično jer na brodu su milion odsto safe.......
pa daj neka neko ko ima kontakt sa njima samo potvrdi da su u redu to je samo vazno, skroz nebitno gdje su.
Mnogo varijanti je bilo,bice vishe varvara na stadionu,ne samo ova dva busa... Tj ako stignu ova 2 busa na poljud...vidjecemo... postoje dog varijante sigurno,samo da ne panu na njih i da bzvz izazovu incident pa da ih vrate... Neka stignu na poljud,e kad stignu, onda bombe neka bachaju bez razloga...:D
fora je shto mi se niko ne javlja i pola iskljuchenih telefona... neshto mi je gorak ukus u ustima... IlijinDan danas,ne grmi... Aj s andjelima samo... pa da im *****O mamu u dalmaciju!:)