... DINAMO JE JEBENO JAK , ali vidjet čemo ove godine kad im ode čarobnjak Luka Modrić
... DINAMO JE JEBENO JAK , ali vidjet čemo ove godine kad im ode čarobnjak Luka Modrić
Opcija da se prvi susret registruje rezultatom 3:0 u korist Buducnosti, moguca je (po mom misljenju, doduse, neostvarljiva)... Da nije, ne bi predstavnici vaseg Saveza i kluba hitno putovali u Nion...
To, ipak nije toliko bitno u ovoj prici... Bitno je to da si ti kazao da ce ONAJ Hajduk dati Buducnosti pet golova... U to je doista tesko povjerovati...
... slažem se da je hajduk u kurcu bio ali za hajduk igraju igraći koji imaju bogato medjunarodno iskustvo, nažalost ne igraju tudor, i i verpakovskis, kad oni udju bit ce to jedan novi hajduk, ne radi se o kvaliteti nego vaši če igrači pred 35000 ljudi pokleknut jako brzo , neiskustvo i mladost i još pritisak
zar ima tih koji vjeruju da se moze susret upisati kao pobjeda Buducnosti od 3:0?
svasta.. kad celnici naseg kluba nisu u stanju da proprate to no su im Hrvatske kolege rekle, bukvalno.. sramota.. taj rezultat na terenu je bio realan, ali sto je tu je.. nismo iskoristili sanse. ipak, jedno treba shvatit, ovo nam je tek 2 ucesce u evropskim takmicenjima.. treba iskustva kako za upravu, kako za igrace a bogomi i za NAVIJACE!
a ova uprava :blah:
... **** ga sad službeni stav je da zasjedaju 9 znači poslije tekme u splitu pa ne vjeruješ valjda da če recimo pobjedi li hajduk 3 0 , vratit se igrači i pucat penale, za sad kod nas stoji 9 , jedino ako se nesto nije promjenilo ali ako žele nekog kaznit onda moraju donest odluku prije tekme jel posle sve nema smisla niti su glupi da bi to napravili
od kad je ova uprava, jeste![]()
Slazem se... Medjutim, Disciplinska komisija UEFA-e ima pravo da organizuje hitan sastanak bilo kada, odnosno - kada okolnosti to nalazu... Medjutim, najveci kiks u svemu ovome napravila je Uprava FK Buducnost, koja 'ladno nije provjerila spisak igraca Hajduka objavljen od strane UEFA...
kakva crna 'uprava' Budućnosti, pa čitav cafemontenegro je znao za ovo prije njih...
UEFA komisija može da sasjeda prije vremena, puno prije 9. avgusta, i prije utakmice u Splitu... a ako se budu držali pravila, Budućnost će dobit' 3:0.
Reality is overrated.
Pa, ako se ja ne varam, 'ova uprava' je 'nova' (kako sami govorise u junu)...
Dakle, da ne bude zabune, Buducnost ima 3 nastupa u Evropskim takmicenjima:
- Intertoto Cup 1995. (vs. Bayer 04, OFI Creta, NEA Salamina, Tervis)
- Intertoto Cup 2005. (vs. Valleta, Deportivo)
- UEFA Cup 2007. (vs. Hajduk Split)
Jednom, klub je igrao u RAPAN Cupu (Intertoto Cupu), gdje je nastupao protiv Odensea, Tirola i Ostersa. Klub je trebao u istom takmicenju igrati i 1991. godine, no, zbog rata je otkazano ucesce...
Pored toga, Buducnost je dva puta igrala u Kupu Balkana... Jednom, u grupi sa Panathinaikosom i Vllazniom, zauzela je drugo mjesto i nije se plasirala u naredno kolo, dok je 1990/91. usla u finale. Nakon sto je u cetvrtfinalu eliminisala Nentori 17 (danas SK Tirana) i Galatasaray u polufinalu, u finalu je porazena od rumunskog Intera (u Rumuniji, na produzetke - oba susreta u regularnom dijelu zavrsena su bez golova)...
Toliko, da ne bi bilo dezinformacija...
mali bahati tovar, jesu li vasi mediji objavili kako se nas direktor kluba ispricao kako vi kazete za ono sto se desilo?ja pretresoh neke vase sajtove, medju kojima i glas dalmacije koji je cio dan na dan utakmice javljao o svim problemima koje ste imali ovdje, i nisam vidio da je objavljeno to izvinjenje.
pa na tom sajtu još ne znaju da je Tito umro...
Reality is overrated.
E pa ovo je nevjerovatno sto se odje sve pise hehehehe,ja sam samo jedan post napisao u vezi "tekme" i to je dovoljno ali da ponovim,ljudi varvari su PRESMIJESNIIIIIIIII i to je cinjenica,nekad se mnogo bolje navijalo.ja sam bio sa varvarima jos 2000-te kad su i licili na nesto,kad su bila okupljanja satima prije utakmice bez obzira ko gostovao pod goricom,kad je bilo dobosara,baklji,vodja koje su znale upravljat masom.danas sa varvarima vodje upravljaju tako sto ih tuku,pola varvara se raspada od kojekakvih gudri,pola varvara nema preko 16 godina i tate bi ih zaklale da znaju sto cine.didi ce sad da iskopa neku mudrost koju je nekad nedje napisao i da mi da linka da mi ne bi objasnjavao.Ali cinjenica je da su smijesni.Ja sam licno bio na dosta gostovanja kada 50 varvara napane suprotnog navijaca,kosti mu polome a cim dva saobracajca krenu na nas vata se sturaaaaaaa ka ***** svi mi zajedno.U beograd kad smo bili na z stanicu mog druga iz kvarta gazi policija,covjek pada dolje a svi varvari gledaju iz voza i niko kurcem da mrdne.E to je solidarnost,pitajte malig gnojavog torcidasa bi li njihovi navijaci to dopustili,jesu mrzni ali su u odnosu na nas svijet izmislili.didi prica dogovor je bio da se ne unosi pirotehnika,drugi put da pane dogovor da se ne nose barjaci i transparenti a malo po malo cemo ici i samo ih gledat bez navijanja.najavili koreografiju a tuga bila,papir za poklone ponijeli hahahahaha.pogledajte na sajt torcide snimke inavijanja i podrske pa onda kenjajte,da se onoliko varvara zalecelo na policiju ***** bi vam sto mogli,no sad privedu vas 5-6 posamaraju vas i onda se svim navijacima priprijeti da se zivi ne smiju cut,djeca jebote....dugo sam bio sa njima proslih godina,kad sam vidio kakvi su postali prestao sam da idem sa njima,volim buducnost ali sa zapada......didi sad ocekujem link neki ili sam previse gloop da bi mi sto objasnjava heheheh
i da,opet isto pitanje,ocu li polomit djevojci kosti zato sto je iz splita???? i instrukcije do kad da je bijem? hahahahaha
KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks