Ista stvar i kod mene, diskovi stari oko 6mjeseci. Mozda nekih 7-8 hiljada prevalili i opet trese :/
Printable View
Ista stvar i kod mene, diskovi stari oko 6mjeseci. Mozda nekih 7-8 hiljada prevalili i opet trese :/
i ja sam imao isti problem s novim diskovima, na svakih 10000 sam ih ravnao :)
Imao sam slucaj na jednoj Lancii da klijesta ne otpustaju potpuno, to jest vazda auto po malo koci. Ali ti bi to osjetio u voznji pretpostavljam. Mislim da bi taj slucaj mogao da dovede do eventualnog krivljenja diskova. Problem bilo gumeno crijevo koje vodi tecnost do klijesta. Nakon sto sam to zamjenio nije vise bilo problema.
kupi krsteni auto njemacki a ne te lamine
njemca il japanca.:smug:
e cujes alfa, a ne nooooooooooooooooooooo
Vidite ovo : http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/216286 Da mi je samo znat kako je uspio uvest prije 2 mjeseca...a sudeci po cijeni reklo bi se da je ne prodaje kao stranca , nego na ime (placeni carina i porez)
Piše: STRANAC: DA.
Rožajska posla ;)
I skoro uvijek cijene kola ka Marko majku
Jes stvarno pise stranac : DA :) A ja vec htio da ga zovem da mi kaze kako je carinio auto hahah.
250kw? Gadjamo se brojevima?
Sent using Tapatalk
Prije da je 250 KS . Mada, pise da je BITURBO tako da nista nije iskljuceno ako je neka turbo converzija u pitanju.
Ma kakav turbo, biturbo...3.0 24V 210ks. Valja 300-400e :)
rozajci i barani carine i registruje nesto na povratnike,ko ima papire u eu dostavi potvrdu da se stalno nastanjuju u cg i pritom dovoze auto koje je njima drago......
POMAGAJ TE!! Neko mi je na parking,slomio far od GT.Dje da ga nadjem,polovan.U pitanju je desni far
http://www.dodaj.rs/f/36/fA/PDZwm6T/...-pjbqbwzdl.jpg
Ima onaj na marezu sto samo alfe radi ja mislim
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Zvao sam,nema
Poz svima. Vozim alfu romeo 159 16v 1.9. Imam problem pa ako mi neko moze pomoci kako da ga rijesim.
Vozim auto normalno od jednom pocinju jake vibracije iz motora tolike da ih osjecam cak na volan(kao da radi na 3 cilindra), menjac pocinje da mi bude tezak. Stanem ugasim auto upalim sve normalno vozim nekih 10-15 km normalno odjednom isti problem. I sve tako u krug. nekad posle puno vise km nekad posle 5 km.Po nekad je potrebno cak po par puta da ga gasim i palim da bi vibracije prestale. Upravo sam se vratio sa puta od 900km poludio sam bio. Majstor mi je rekao preko telefona da egr ventil prljav(da mogu slobodno da vozim jer sam ga zvao na 400km od kuce) ali kakve to veze ima sto tesko saltam brzine ali samo pri tim vibracijama kad nema vibracija auto radi perfektno?
Moja teorija je da je taj ventil zacepljen i da pri takvim vibracijama trese i menjac ili ti plutajuci zamajac zbog toga dolazi do tezeg saltanja brzina... Je li imao neko taj ili slican problem?
Jedno 30 brojeva sam okrenuo u SRB,ali nemaju.Kada budes mogao posalji mi br.da yovnem toga,ako ga vec nijesam zvao.
Nemaju ni Popovic,ni ovaj u SRB
ja bi to radije narucio na net,sigurno ce ti ispast jeftinije
Vjerujte,pretrazio sam sve zivo.Ako ima,imaju samo sa ksenonom,sto meni ne odgovara.Cekam da mi javi iz IT.
Konacno nadjen far preko "AUTO SPORT BB" iz Bara.U ovih para dana stize iz IT.
Sto mi moze bit kad ubacim u rikverc da krene naprijed, tj. mjenjac usalta normalno ili se barem cini normalno u rikverc ali auto ne krene nazad? 145ica je u pitanju.
Neko mi rece salterica, neko sajle.
razmakni onu kozicu , i jednu gumu preko rucice mjenjaca i vidjeces jel ti do saltarice ( a vjerovatno jeste)
na moju je bilo puklo ono bijelo kuciste i cilindar iskocio
Ajd' da pitam, onako, reda radi. Od kada mi je djete napunilo četri mjeseca često putujem, a putovanje sa djetetom znači i puno prtljaga, a to znači, da neće neko da mjenja 166 za ovu moju 147 :D
hehehehehehe a sto ne 156 ima gepeka, il 156 karavan ? ;p jel ti pasa 3.0 v6 166 ;p
Pa, autosjedalica, kolica, igračke, pelene, posteljina, ... 166 je knap :D , a V6, 3.0 ... pljuvačka na usta ...
Mislim, spakujemo se mi i u 147 ali ...
Aj nek je sa srecom,vjerovatnoje papren?
I mene interesuje? Ali brzo brate, nema što
Puna cijena 267 eura,ali sam dobio popust.Tako da je cijena na kraju bila 227 eura.Narucen u cetvrtak u nedelju ujutro je bio u Baru.
Masa... ako oces da poliras far (drugi) javi se ima za male pare