8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
sa tim dvojma treba da prodje reset intervala...
Da li ce biti sta od ovoga?
http://vesti.mojauto.rs/Testovi/4530...arijeve-motore
a je li ovo moguce.... .ijs kaze koncept model...166 sa farovima od 159... taman ce je neko kupit kao 159![]()
Ali sto je najjace, ima na profilu i 159 koju prodaje
ima li servis za Alfe u CG.
Saljem onako informativni meil predstavnistvu u Srbiju,moze li da se poruci Alfa 4c i koja je cijena. Dobijam odgovor tek od zime ce moc da se porucuje cijenu jos ne znaju..![]()
Sjecam se tvojih slika ispred hotela Maestral.Ako imas mogao bi ponovo akaciti
ne valja montrealka za nase putove nikako |! pi ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Koja je alfa cabrio naprijed kao 159 izgleda. Predobra. Vidjeh u NK plavu jednu.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Alfa Romeo Spider (djeli platformu sa Brerom)
Ima li Slika sa okupljanja?
Pozdrav svim alfistima!! Nije me bilo duugo na cdm pa reko da se javim !!
il motore č ottimo ed ancora molto brillante, come da tradizione alfa romeo.
Eibach Pro Kit (30-40mm nize) za Alfe 156/147/GT s 4-cilindricnim benzinskim motorima a mozhe i 1.9JTD s tim da malo vishe legne.
...ovako lezi na JTD-u
Cijena 100€, s montazom 140€. Felne sa slike 350€ ofarbane u zeljenu boju. 067/906-7000
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
treba mi jedan savjet: prije godinu dana, kad sam kupio auto, tresao se volan pri kočenju, za čem sam pretpostavio da su krivi diskovi. Poslije ispravljanja prednjih diskova (koji su dodoše bili vidljivo otanjali), vibracije su se prilično smanjile, iako nijesu u potpunosti nestale. Nakon što sam stavio nove diskove (iz autoboxa), sve je bilo kako treba. poslije 3 mjeseca su opet počele da se osjećaju jake vibracije pri kočenju, i sad je već postalo neprijatno za vožnju. Nelogično mi je da to opet budu diskovi, jer nijesu od papira da se tako krive. Moje mišljenje je da je to problem druge vrste. Je li imao ko iskustva sa ovakvom zajebancijom? Nemam vremena ovih dana da odvedem kola kod majstora, a živo me interesuje je li se ko ovako izbaksuzirao kao ja. U pitanju je 147 jtdm, 2005. godište
99% su ti ponovo diskovi. Imao sam istu situaciju sa fiatom jtd isto. Kupio diskove nove i od tada se javlja problem...uzeo sam cak neke kvalitetnije kao...i posle par mjeseci iskrivili se.poravnaj i posle mjesec dva opet isto...dok nisam uzeo nove ravnao sam stare 2-3 puta ali nema pomoci...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks