Originally Posted by
tigrovo_oko
A malo da brljam i ove naše.
Opština Budva - koja je u totalnom rasulu ove godine, liše svojih kavgi, nijednom se nije oglasila po pitanju korone, po pitanju sezone, samo borba za lične interese.
Pošto sam u dijelu Starog grada, a kako starograđani imaju svoju MZ, ove godine su odahnuli po pitanju glasne muzike, uriniranja unutar i oko zidina, a se čudu se ne mogu načuditi da neće da urgiraju da se ono ruglo od zarđalog gvožđa ukloni kod plaže Pizana (od koje se ograda od ex kafica klima dobro). Cijelo ljeto na komade gvožđa oštre i tupe, možete nagaziti što po plaži, što u moru. Pikavci po plaži, čaše od kafa za ponijeti, izmeti od ljubimaca - toliko sam ljuta na sugrađane koji nikakvog osjećaja nemaju, kulture, na opštinu koja zanemaruje spomenik grada Budve i sve ono što ga okružuje i čini još uvijek, koliko toliko, lijepim primorskim mjesto.
Kafane su luksuz i nisu neka potreba, shvatismo to i s koronom, ali u Kotoru cijene bilo kafići bilo restorani daju čak 20-30% popusta - u Budvi se prave ludi. Cijene u marketima paprene.
Jaja Voli Bd - 1,60€
Jaja Voli Ct prije mjesec dana uzeh kad sam bila u prolazu 0,90€
Toalet papir ne možeš naći ispod 2,5€
Na ct uzeh neki, doduše dvoslojni 1,45€
Ni Mega nije ništa bolja. Sramota.