Očigledno je da se neke parice u sistem ubacuju. Ko naleti naletio je :P
Mada ako ih nijesu pokrali pa ubacili cijene lazne ne vidim u cemu je problem. Neka naplacuju i 123e za 200 gr prsute ako im pise na meni i ako ima prolaza. Niko nikog ne cera da naruci.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Očigledno je da se neke parice u sistem ubacuju. Ko naleti naletio je :P
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Meni tu problem ostaje i dalje to što neko hoće da bude džek po instagramu za 10 eura. Izvoli druže, toliko piše u meniju da košta, 'oćeš-nećeš. Lažne cijene da bi ih odrali - sumnjam.
Drugi problem što u lošoj sezoni drže ovakve cijene, ali ovakvih obroka 10ak dnevno i gazda je otplatio dnevnice, troškove nabavke, gume za džipa i poklon ljubavnici.
nista strasno za ove cijene,ko ima platice ko nema lajace, ovaj skorojevic sto je platio falice se
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ni ne pade mi na pamet da je ovo ribarsko selo. Ne brinu ovi za manjak gostiju, nit za ovolike cijene, to je sigurno.
No ajd da se okanemo Zanjica. Sta je sa pojedinim ugostiteljima u nekim "obicnim" lokalima koji su digli cijene za 15-20% ove sezone? Ima ih u Novom poprilicno i svi se vode logikom "Svi su pa cemo i mi!".
Sta je sa marketima koji su opet digli cijene (istina, ovaj put poprilicno manje nego ranijih godina)?
Uz Gjeku i Nrekica, a bogomi i neizostavnog Zarka Radulovica, moj novi omiljeni mag turizma.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
je li ovo onaj lik sto je bio u NTO-u?
Mozda ne znaju svoj posao ali su ogromne patriote.
U ovakvoj situaciji se najbolje vidi koliko prednosti ima članstvo u EU (otvorene granice) a koliko smo kao društvo zaostali. Sjevernjaci su krivi za drugi talas zaraze i njihovo "korona teorija zavjere".
Hrvatski turizam se opet solidno nosi sa aktuelnom situacijom, granice za EU državljane su otvorene i to koliko toliko funkcioniše.
Mi smo mogli da prodjemo bolje nego HR sa adekvatnim planovima i strategijama (tipa: ulaz samo sa PCR testovima te otvorene granice za sve goste sa pomenutim negativnim testovima) ali ne, nadlezni su se odlucili da se otvore granice bez ikakvog plana, bez ikakve strategije, bez testova, bez adekvatnog pristupa sta i kako ako stranac bude pozitivan... U kratkim crtama, granice su otvorene, nadlezni nisu donijeli planove sta i kako, a narod ce da bude glavni krivac.
Krivi su Rozajci i ostali sjevernjaci koji gravitiraju Sandzak tj Srbiji i koji su išli u državu koja je leglo zaraze. U iste ubrajam i one koji su tamo išli preko Bosne na utakmice i sl skupove.
To dvoje je napravilo havariju Crnoj Gori i svima nama.
za sve je kriv kacamak od 10 eura ....
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Apsolutno nisu sami krivci. Dal' su "ubrzali proces" je druga stvar i vjerovatno jesu, al' ovo sto imamo danas je bilo neminovno sa otvorenim granicama bez ikakvog testiranja/plana/strategije. Svi zaboravljamo da je jedan jedini zarazeni napravio pandemiju u cijelom svijetu, samo jedan, te isto tako i jedan zarazeni napravi problem i kod nas.
Last edited by beatnological; 20-07-20 at 18:46.
......
Naravno, HR kao dio EU ima otvorene granice. Turci kukaju jer EU državljani nakon dolaska iz zemalja van EU moraju da provedu 2 sedmice u samoizolaciji. I zato je izrazito bitno da što prije postanemo dio tog drustva.
Medjutim, teško da će naše društvo biti spremno da promijeni zatucanost i bahatost, a od svega to dvoje nam najviše šteti.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/n...olja/200720012
Kako to rade razvijene civilizacije.
Najavlju (onaj mag turizma iz Bečića) da će od 1 avgusta biti dozvoljen ulaz rusima...
Jes, Rusi ce nas spasit, centa nemaju.
Ne znam imaju li centa,ali virusa im ne fali,a ovi nashi ce ih pushtit... uz najstrashnije mjere kontrole,aha!
...
Pa oce li dolazit ako im damo, jer ni to nije garancija... sto ne puste i ostale kad se vec *****ju tako?!
Pustaju Ruse a Srbe ne? Logika?
Imaju više para.
Trebalo je od samog pocetka pustit sve uz negativan test pa ko zeli nek izvoli
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks