Ja koliko čujem od mnogih ovi xenoni iz kine su dobri tj svi se fale na njih tako da je možda i glupo davat puno para za sijalice
Printable View
Ja koliko čujem od mnogih ovi xenoni iz kine su dobri tj svi se fale na njih tako da je možda i glupo davat puno para za sijalice
Naruci xenone kod ovog lika na fb grupu ja msm,oko 20e su. Mene su na Audija i top su,glupost je davat velike pare za njih kad je to isti matrak
Zato ti i trepere onako kad stanes na semafor..
uzmi s alija slobodno :) isti q kineski sve :D
uzmi 4300 ili 5000k
ma to je sve isti klinac , svi odje sto se prodaju su kineski , samo cijena varira jesu li sa garancijom ili bez.
jedino sto do skoro nisam znao razliku u AC i DC , i ovi AC su inace skuplji ali i kvalitetniji i bolji.
a ovi Philipsovi i ostali kvalitetniji i priznatiji su dosta skupi i samo sijalica jedna kosta koliko cio ovaj kineski set sa garancijom :D
Drug je kod kolege sa foruma (iz Kotora) ugradio philips pa mu je crkla bas prebrzo, srecom imao je garanciju.. Kasnije mu je i elektronika stradala tj zmigavac mu sad ubrzano trepce :) tako da, sve je to isto, kinesko :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
a desava se i to , ali realno kvalitetniji su bas bas dosta i ne mogu se poredit sa ovim noname, ali nisu kvalitetni koliko bi trebali da jesu u odnosu na cijenu
Za 200€ ocekujes da to bude kao fabricki... :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi, na kineski xenon tj balast i sijalice evo tacno 2ipo godine vozim bez kvara, svaki put kad se ovim pohvalim mislim da ću ga ureć, ali tako je.... tako da ta priča "kineski ništa ne valjaju" ne pije vodu... Mislim da je dosta bitno da se pazi prilikom paljenja auta da vam se u isto vrijeme ne pali i svjetlo, jer od toga stradaju, nego prvo upalite auto pa tek onda farove, mada većina su stavili onaj relej da odmah pali farove i zato i crkavaju svakom sijalice svako malo
Mene crce balast na ta kineska ***** posle mjesec dana
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Da ne znate nekog ko otkupljuje katalizatore po pristojnim cijenama?
ima li dje da se kupi ono dugme za sva 4 zmigavca za reno klio?
Rs Rakocevic,oko 10e
Vrijedi li ista cd changer,blaupunkt,5 diskova staje?
Neko da ima autodijagnostiku onu univerzalnu da mi ocita i obrise gresku ?? Br. tel.
Ne brate,laganica...Bar meni
ok, fala ti.
Ima li gdje da se uzme kod nas staklo (ogledalo) od desnog retrovizora za octaviju? U predtavnistvo škode mi traže 45 evra, to mi je baš mnogo. Ili, ako bi ponio to kod ovih što rade sa staklom, oce li valjat to što?
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Pa posalji mi br. na pm,ako imas vremena naravno da mi to zavrsis. To je 99%greska lambde zbog plina. Siromasna smjesa. A skidao sam klemu sa akumulatora 24 sata i nije se makla.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ne valja to nista. A polovno imas svugdje. To pasuje i od kutije za sminkanje. Imas i po parkinzima.
Naručuj onda tamo, vozio sam par puta auta sa staklorezackim rešenjem i jedino bih to trpio kao prelazno rešenje dok ne dođe staklo s neta.
Ne znam dal su sa grijacem i u fabrickoj boji. Ovo je kao original. Ma ima danas svega za dz da se nadje.
Juce dolazi lik sa e klasom 2001 god, lijevo staklo retrovozora mu treba. U ljetopis mu trazili 490e :) fora ima onaj senzor ako onaj iza tebe uperi duga da ti ne blijesti u oci..
Isto staklo ko fabricko sa svim funkcijama 40e i mrtav zadovoljan..
Ali 490e samo staklo aloo????
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D уз помоћ Тапатока
a dje u ljetopis kolju . Drugu na w212 pukla mala plasticna racva najobicnija, znaci parce plastike dje se kace dva crijeva od vode , u ljetopis 170e