Novom sefu policije je on na listi za smjenu...
Printable View
Novom sefu policije je on na listi za smjenu...
Njegovi nadređeni ga ne vole pa moš mislit :D
Ma pokusava da bude "bad ass"...
Koliko moze bit za prekoracenje van naseljenog mjesta kazna ?
Jes al 2 roka na sud idu prije toga ako se ne varam a na svaki mu se kazna skoro pa dupla :)
do sad je to bilo samo kad ne platiš nalog u roku od 8 dana kazna se mogla utrostruciti, a prijava koja ide na sad se nije mogla uvećavati.
Po novo zakonu ne znam kako ide...
Sto se tice ovoga kamiona, prevelika prdnjava se digla. Neko je bio dokon, parkira se na most, izvadio telefon i saceka da ga sleper zaobidje.
Nesto mi je malo manje je realno da coek drzi telefon u ruku s upaljenom kamerom dok vozi 60 ili 80... onda pomahnitali kamiondzija mu da kikdaun (sto bi rekli oni veseli bosanci sa a8 ) i pretekne bas na punu i to jos na most da bude zlo vece..
kamiondzija ima preglednost odozgo i dovoljno je da je ovaj "turista" gnjavio 30-40... ne bojte se manja je opasnost na putu ovaj kamiondzija sa 40 tona nego neka napirlitana sponzorusica koja vozi Q7 u stiklama i sminka se dok vozi..
Mada da se ne lazemo, nije da nema situacija dje se prazni sleper dobro razleti :) Ali ova slika je vise nego sumnjiva... da ne kazem montirana :)
Kad izvrnemo sliku, dobijamo potpuno drugi problem
Attachment 77435
Eto vidj, ima i ta varjianta..
ali pogledaj auto u daljini, u istoj je traci kao ovo iz kog je slikano....
To meni ne lici na auto, to je nesto pokraj puta...
ali ako pogledas brisace, i pogledas sa koje strane su znakovi, shvatis da flipovana nema puno veze sa istinom
bravo :) to nisam primijetio ;)
pokazite je nekome ko nije vidio original i nece ukapirati. pogotovu ko nema pojma za photoshop i flip opciju.
odlicno odradjeno da se pokaze da nije sve kao sto izgleda
Ziva istina, da nije ova prva verzija izasla u Vijesti, mogli bi rascerecit vozaca auta.
Oduzimaju vozacku ako nemas zimsku opremu?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
najbolje još i za to da oduzimaju
Xexe :)Attachment 77443
A koja/kolika je kazna za ne posjedovanje zimske opreme?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Neposjedovanje i nekorišćenje zimske opreme predstavlja prekršaj koji će saobraćajna policija sankcionisati privremenim isključenjem vozila iz saobraćaja i podnošenjem prijave.
Kazna za fizička lica iznosi od 20 do150 eura, a za pravna od 500 eura do 5.000 eura.
Ovaj tekst je preuzet sa adrese http://www.pobjeda.me/2011/11/14/od-...zimska-oprema/
ne raspravljaj se Š njim nabodi gaaaaa
Poprecni retrovizor za gumu:
http://img7.imagebanana.com/img/6gjo5g13/1.jpg
oprosti mi, ja vozim opela
Pa ni ja ne vozim MAN majku mu... :lol:
Evo se na tv vijesti zali lik da su mu napisali kaznu za nemanje zimske opreme, a policijsko auto koje su ti policajci koristili takodje nije imalo zimske gume...
Prije Paprati, kad se ide za DG od NK pretice kamion kolonu, puna linija, nepregledna krivina i pada kisa po malo. A u takvim situacijama nidje policije.