Ima nogice i moze do 3 tone.
pa imaju one celicne stope...mislim da sve do 2-2.5 tone mogu podic,
She is only here to annoy herself!
Ima nogice i moze do 3 tone.
dobih presudu, 50 eura kazna i 30 eura sudski troskovi. lopovi mrzni. na ljekove NA LJEKOVE
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Prijava za alkohol i prekoracenje 200e, tacno cu im platiti![]()
odlezat ces u spuz 10-15 dana onda
No signature here.
kontam nepropustanje pjesaka. tu mi je najmrznije platit
No signature here.
ne vjerujem da neko od onih glupana koji rade na pauku da obraca paznju na gume,oni dizu sve redom
http://www.vijesti.me/vijesti/za-dva...e-clanak-57653
Ovaj Janjusevic je shvatio ovu njegovu poziciju too seriously.
TAKUMI
Novom sefu policije je on na listi za smjenu...
Ma pokusava da bude "bad ass"...
TAKUMI
Koliko moze bit za prekoracenje van naseljenog mjesta kazna ?
Jes al 2 roka na sud idu prije toga ako se ne varam a na svaki mu se kazna skoro pa dupla![]()
do sad je to bilo samo kad ne platiš nalog u roku od 8 dana kazna se mogla utrostruciti, a prijava koja ide na sad se nije mogla uvećavati.
Po novo zakonu ne znam kako ide...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Sto se tice ovoga kamiona, prevelika prdnjava se digla. Neko je bio dokon, parkira se na most, izvadio telefon i saceka da ga sleper zaobidje.
Nesto mi je malo manje je realno da coek drzi telefon u ruku s upaljenom kamerom dok vozi 60 ili 80... onda pomahnitali kamiondzija mu da kikdaun (sto bi rekli oni veseli bosanci sa a8 ) i pretekne bas na punu i to jos na most da bude zlo vece..
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
kamiondzija ima preglednost odozgo i dovoljno je da je ovaj "turista" gnjavio 30-40... ne bojte se manja je opasnost na putu ovaj kamiondzija sa 40 tona nego neka napirlitana sponzorusica koja vozi Q7 u stiklama i sminka se dok vozi..
She is only here to annoy herself!
Mada da se ne lazemo, nije da nema situacija dje se prazni sleper dobro razletiAli ova slika je vise nego sumnjiva... da ne kazem montirana
![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks