Pošto nisam htio da otvaram novu temu, (iako smo je imali prije, zvala se Automobilizam!) i tu smo pisali sve i svašta što nam se dešavalo na putu ili van njega. Kasnije se tema malo otegla pa se i nije pisalo o autima,i dešavanjima na putu, i to je moderatorima zasmetalo (sa pravom) pa su sve to prebacili na arhivu, a pošto sam već rekao da ne želim da otvaram novu temu, pitaću ovdje.
Interesuje me da li neko od Vas imao sličnu situaciju na području PG, tačnije kod lukoil benz.pumpe u Tološe. Naime, grupica momčića, ajd sad, nemam pojma koliko su godina imali, ali vjerovatno nisu bili preko 14 čim im je zadovoljstvo bilo da auta koja prolaze magistralom gađaju jajima, i onda čim bi pogodili metu, uhvatili bi šturu. E pa ja sam sinoć bio meta i dobio jaje u suvozačeva vrata. U koloni auta još jedno auto je dobilo jaje, ali vozač vjerovatno nije ništa ni osjetio jer je produžio dalje, ali ja sam stao, izdrao se na STOKU, i ništa drugo nisam ni mogao uraditi, jer je STOKA naravno pobjegla.
Na slici možete da vidite koliku sam štetu pretrpio, ali to nije ništa naspram onoga što su mi upropastili predivno veče koje sam do tada imao. I dalje ne mogu da vjerujem da se naša djeca, zadovoljavaju takvim stvarima, mislim, i ja sam bio dijete i možda nestašno dijete, ali nikada nam nije ni palo na pamet da ovako nešto uradimo. Eto sva sreća pa je prozor bio zatvoren i sva sreća pa je jaje pogodilo okvir vrata i nikome ništa nije bilo. Hvala Bogu na tome.
Ovo je samo bilo "obavještenje" tako da Vi koji ovo pročitate, sa pažnjom prođete ovu dionicu, i izbjegnete neprijatno iskustvo.
http://ultraphoto.org/images/z1f1nl7...6eay_thumb.jpg