Nije u pitanju mjesto nego razvucenost brojki, kod audija je od 0-100 kruzna linija 10 cm dok je od 100-200 5 cm, kod BMWa je jednako jedino sto brojke idu po 30..(sto je isto glupo ali ne toliko)
Printable View
pa i poenta je da imas osjecaj da letish...
A i mislim da je ovo 3.0 tdi a ne 2.0
i moguce ja da ovo sto si zaokruzio na instrument tabli tako izgleda zbog sijenke tj nesto mi tesko da povjerujem da su dozvolili takav kiks. Mada ima svega. It's not a hand made car. Nista me vishe ne iznenadjuje. Samo cekam da u gepek nadjem lesh nekoga sa montazne trake u njemackoj. Jadnik zaspao u gepek na pauzi i ovi zaboravili da ga probude
Ovo je 3.0 tdi sa 245 ks
WTA ? what the audi? what the ass ?
Welcome to Audi.
ovo voze neki po 150 kila ne moze se posle mjesec dana ova koza ovako sabit :)
Zato je BMW-u preciznost na nivou, necu ni da zaokruzujem, sve se vidi. I to auto potpuno novo
Attachment 56034
Ovaj komentar treba Fabia da potpise, a ne ti.
Razvucen je od 0-100 da bi preciznije znao do 100 koliko se kreces. To je kod vecine proizvodjaca u evropi tako jer se po evropi veci dio vremena vozi ISPOD 100 km/h. Da, i Albanija je u Evropi, i CG, i SR. Ne zive svi na njemackim autoputevima.
Graviran je 300 zato sto sa obicnim cipovanjem taj auto moze da dostigne maksimalnu preko 280 km/h, sto znaci da ce tabla pokazivati i vise od toga.
Sigurno bi bilo bolje da pise max 200 km/h jer to pristoji dizelu i potpuno je COOL kad "ZAKUCA SVE NA TABLI" i jos nastavi da ubrzava. Nema veze sto je to 200 km/h i sto to postize svaki golf 2.0TDI.
kako se ponasate, ka djecaci kad se svadjaju ciji je otac jaci...
aoo..o cemu se odje radi?
NSX, case i fabia (sa stecenim postovanjem) batalite pricu..
neko voli sladoled od vanile a neko od cokolade i ne vidim u cemu je to problem..
Jel ovo ono sto sam ja slika na sajmu? :D Novi BMWi su isto katastrofa, bar u odnosu na starije :)
Bah, ko na obicnoj tabli ne vidi momentalno koliko se krece ne treba da sijeda za volan :)
nema sanse da ide preko 280, osim ako ga ne cipuju sa 245 na 345 KS(u stvari ni onda) sto je nemoguce a da taj motor(i turbina) traje vise od par dana...btw u pravi si i petica GTI je gravirana 300 sa njenih 200 KS :) Meni je Fiat Coupe bio graviran 260 a motor je otprilike iste snage i isto se chipuje.
E, imaju i Phaetona graviran na 320, a 3.0 TDI ide 240, takodje IV SDI 260, ide 160.
Nego, Balsa, cipovanjem 280?
Dobro, s kojim mjenjacem?
http://www.youtube.com/watch?v=sgJbx...embedded#at=27
Dokrajčiše ga :-)
sve je vrh kod onog Audija po meni, samo da ako će više promjenit izgled volana pokvari sve živo...
I check engine light...
Taj check engine ne smije da izgleda drugacije.
Ne mislim to nego kad se prije upali...
I za to postoji zakon...
check engine je jer je 'dao kontakt' ... nije upaljeno auto.
Sve i da ima gresku, ona se pojavljuje tek kad se upali auto :)
Totally New Audi Fail: New Q3 revealed. Looks like every other Audi on sale today.
Hhahaha koma
Sto znaci da ima i dalje monstruma koji kesiraju to.
Vise ce se kupovat nego bmw X1 u to sam siguran da ce biti prodavaniji....od x1
Ako pocnu ljudi da citaju CDM forum panuce prodaja audija u CG, nece ga vise niko kupovat :(
panuce mu prodaja zato sto je to nalickani tiguan:P
Ja ne razumjem poentu čitavog tog segmenta....
gradski dzip nije glomazan mozes svugdje da se parkiras,da ga penjes po trotoara, poneku baru da predjes i sl.
Evo A6 za kinesko trziste:
Attachment 56282
http://news.bitauto.com/xinche/20110120/1205282509.html
p.s realno ova aktuelna E klasa benza je vec izasla iz mode gledajuci novu sesticu ahahahaha
inace ovaj audi se pravi u chini,i audi kao i merc i bmw i vw i psa i japanci se pored svojih maticnih zemlji proizvode u kini u njihovim fabrikama za njihovo trziste i naravno kvalitet je isti kao evropski
Here is a video which shows a group of engineers working on a suspension system that allows the A5 prototype seen here to lean into curves.
Now, our colleagues at Autoblog.com believe this may be an April Fool's joke. But the original story from Cocheafondo.com says that Audi is working on the leaning suspension technology and using this A5 3.0 liter TDI as a prototype.
We're not quite sure what to make of it. It's could be just an experiment as part of Audi's suspension development.
Or it's a group of students doing something fun on their own - those chaps in the video do look young.
http://www.youtube.com/watch?v=QRalv...ature=youtu.be
nije mi jasno nesto ocigleno ne ide velikom brzinom a naginje se tjs armotizeri reaguju dijagonalno iako je blaga krivina?
ih kolko bi pojedini mogli uc s ovakvim vjesanjem u onu krivinu pred tunel...
430 minimum :D
kako je ovo glupo sto je ovo.. ulazi i u istu krivnu nagib auta i kao casa isto stoji. nidje veze sa vezom......
a tico ti se frcis na 80-90 pred krivinu vidio sam te nogama kako upires :p
Ma nesto slicno je i Benz testirao ali kita.
pa jes..kad se vozim u audia quattro..pi :P :D