ja brate nidje nemogu nac spisak kanala kad kliknem na pakete i na 50 tv kanala pise informacije nisu dostupne,pi koji bravuljani ni da spisak nemogu okacit kako BOG zapovjeda nego narod radi toga mora da pizdi.
Printable View
ja brate nidje nemogu nac spisak kanala kad kliknem na pakete i na 50 tv kanala pise informacije nisu dostupne,pi koji bravuljani ni da spisak nemogu okacit kako BOG zapovjeda nego narod radi toga mora da pizdi.
pa nash crnogorsko-hrvatski :)
Oce li otkrit carobnu formulu kako doci do spiska tig 'ebenih 51 kanal-a....
Ja ne vjerujem da cu opet magarac ispadat i uzimat nesto od T-Com-a al ce uzet baba jer na primorje nema prijema sem zimi...a znajuci t-com nece bit nista bolje no..
mora se pohvaliti sajt za extra tv. mnogo je lijepo uradjen, a i bice od velike koristi
Velika je pricha ovo postala.Uglavnom po servisu pljuju ljudi koji nemaju predstave kako extv radi live,a prica im se zasniva na nekadasnjim gorkim iskustvima sa T com-om.No dobro,moze se razumjet,obzirom kakva su nakarada od firme postali.
Radije cu sachekat da prodje malo vremena kako bi mogao da ocijenim nervira li me vise los izbor kanala kod tcom-a,ili petosekundna pauza kod mijenjanja kanala,kao i mozaicna slika na novijim televizorima kod bbm
BBM ima mnogo bolju ponudu kanala.T-Com nema Novu,Studio B,Enter,Fox,Fox Crime,Viasat History,Viasat Explorer,Film +,Cinemania... i jos je skuplji za 2 eur
A sto ste do sad radili ? Vec pola godine trubite o IPTV-u krajem novembra, od septembra ste poceli da kupite prijave i sad krajnje bezocno kazete pocinju mjerenja.Kasnite sa projektom i mazete oci korisnicima.EXTRA TV niko nece dobiti sem ovi vasi cuveni testeri prije 15.decembra.Znam da ste ga instalirali i na lokaciama gdje nema ni TV aparata .Imate strasnu povratnu inf od takvog test korisnika. Pi...
Bravo! Već prvog dana na extratv site-u "INFORMACIJE NISU DOSTUPNE" u tv vodiču.
Vidim ja.... Ide novi sticky topic : EXTRA TV korisnicki problemi, na kom ce opet biti 300-ak postova, ali nikake vajde od toga.....
Ja sam jedan od tih testnih korisnika i Tv je super.
Kako sve izgleda i sta sadrzi Tv mozete da pogledate na ovom sajtu http://www.t-home.de/entertain pa kliknete na Entertain Erleben ili na ovom http://www.microsoftmediaroom.com/#. Napomenuo bih jos za sve zainteresovane, risiver su napravili Cisko i Microsoft.
brate risiver je najmanja briga u ovom slucaju
Pogledaj na ovim sajtovima kako to izgleda, ja ti garantujem da je isto kod nas jer je imam vec mjesec dana pa znam.
zakon li je BBM...
BBM je toliki zakon da je nevjerovatno. Kod ljudi koje ja znam da ga imaju pokvari se slika cim kisa pane, a pouzdano znam da im signal hvataju bolje setelicke antene. Toliko o zakonu.
eo brate,sad cu ti skenirat..zvole dobio neke papire za taj extra tv ;)
pored ovog osnovnog,
plus paket:Chasse Peche(lov i ribolov),National Geographic Wild(dokumentarni),Extreme Sports(sport),Playboy(soft),Free-X 1,Free-X 2,X-Dream(za odrasle)
hbo paket,hbo digital:hbo(filmski),hbo comedy(komedije),hbo digital,na raspolaganju 20 filmova mjesecno koje korisnik moze pogledati na zahtjev kada pozeli,i uz to ce mu biti na raspolaganju i jedna ili dvije sezone serija(20 epizoda).chuda neka ovamo pishu,tipa video on demand i cijena istih,ali dosta je i ovo sto sam napisa'..
ja imam jedno pitanje za helpdeska:da li moramo da uzimamo taj vash ruter kada uzmemo iptv? jer stvarno mi odgovara ovaj modem d-link 360r sto sada imam,nemam razloga da ga mjenjam.
To famozno pozivanje na Microsoft i CISCO, nije u redu. Ta dva imena nisu garant da ce servis biti funkcionalan kako treba. I da, T-Com je davao DLink rutere - pa opet pucaju ADSL sesije ko lude - boze moj da se to popravi i stabilizuje - to je neizvodljivo, T-Com je davao Siemens Santis uredjaje za ISDN i nakon toliko zalbi mene, a i mnoge poznanike nije udostojio zamjenom uredjaja nekim kvalitetnijim.
Prvo pogledati infrastrukturu. T-Com moze imati fantasticne servere i fantasticne usluge, i naplacivati ih astronomski, ali dosad mene nije ubijedio da zna da pruzi uslugu. I manite se pozivanja na usluge kod njemaca i hrvata kad im ni po cemu nismo blizu.
Ove reklame sto drugi prosipaju ovdje su prava antireklama. Toliko o tome.
Kako to da meni veza ne puca?
Problem je vjerovatno do tvoje ko zna koliko godina stare telefonske centrale, a ne do t-coma. Meni se ni jednom nije desilo da mi veza pukne, a programi od 22MB mi se skinu za 1min, sto po meni nikako nije lose. A to sto mozda u t-comu rade nestrucni i malo priuceni ljudi to je druga stvar, to necu ni da komentarisem. I naravno da mi se desavalo da zovnem podrsku i one djevojke ne znaju ni sto ih pitam a ne da mi odgovore, al to su neke druge stvari.
radis li ti na procenat srece ti?
dje je ovaj DIDI brate!
nije valjda da cheka da nakrka i odje 44 poNta :D
Evo ja npr nisam imao ni jednom ni najmanju smetnju...za ostale ne znam..a vece smetnje i greske ces imati u ekstra tv...posebno kada bude nevrijeme kako ti akzes..eto vidjeces...
i mislim da ce ovo sto radi t-com samo jedna farsa..i ovo je samo z anaivne ljude...
od kad postoji t-com skuplji su pa neka pisu i daju sta god ocete...
sory...dva posta greskom ista
ako možete dajte mi listu kanala total-tv-a
Zar ima veze velicina TV uredjaja...posto nisam upucen da to ima veze sa signalom npr
Ja sam gleda kod kuma na LG LCD ili Plasma nisam siguran 42" i meni to ne zadovoljava ni minimume, dakle sve je u kockicama...;) Mada je takav televizor za HD signal tako da nije za ocekivat nesto dobro..Quote:
Ima li neko ko posjeduje kakav veci televizor,uz BBM da moze prenijet kakav je kvalitet slike?
Postoji li u Pg neki kablovski operater,kabl je zakon.
?
Znas zasto mislim prije svega da je do tv-a i ako nisam neki strucnjak...zato sto plazma npr...ima losiju sliku kada su u pitanju zemaljska kanali..tipa elmag tv,in,montena..a ne bi trebalo da je kablovska zemaljska vec satelitska,i ne bi trebalo da je losa slika ako je plazma ili lcd ok da se to desava...
uzmi neki video rezolucije 320x240 naprimjer i razvuci ga na cio ekran kompa (1280x1024 ili 1024x768) pa ces vidjeti kako izgledaju te "kockice" ;)
T-com ima ubjedljivo najbolju ponudu kanala-ne znam koji to operater daje BBC Prime u osnovnom paketu + VH1-najbolji muzicki kanal, + MTV Base + CMC + Tv Slo + Tv IN itd, itd...
Ponuda je totalno raznovrsna i za razliku od BBM-a i Totala ne nudi 365 srbijanskih i bosanskih kanala koje niko ne gleda... :rolleyes: RTS, B92 i Kosava su sasvim dovoljni... Jedina zamjerka je sto nemaju nijedan spanski i italijanski kanal-(osim Rai)...
E sad, cijena jes' u stilu T-com-a, ali sto cemo, Madjari su Madjari... ;)
Ja cu jos pricekat jedno mjesec-dva da vidim kakva su iskustva ljudi sa signalom i kako funkcionise kad su kise, snijegovi, oluje itd, pa cu se odlucit. Mada mislim da ne bi trebalo da bude problema...
Te plazme nijesu lose nego su predobre :) za bilo koji tv signal u crnoj gori ma od koga i kuda on dolazio. O kvalitetu zemaljskih ne treba nista komentarisati a svi ostali digitalni SAT, BBM, TOTAL, IPTV imaju preveliku kompresiju i premalu rezoluciju na zalost. Ko je kupio TV velike diagonale morace da priceka jos koju godinu da izvuce maksimum od njih. I da plazme daju malo bolju sliku za standardne tv kanale od LCD-a.
Moga bi BBM, TOTAL i IPTV da buste barem po jedan full HD kanal da se ovi sa vellliiikkiimmm televizorima mogu izivljavat :)
Ima li neko ko posjeduje kakav veci televizor,uz BBM da moze prenijet kakav je kvalitet slike?[/QUOTE]
Imam ja malo veci televizor i imam u kuci i BBM i EXTRA TV , tako da mislim da mogu realno da ocijenim trenutno stanje a po meni je ono ovakvo :
1. Kvalitet slike mnogo bolji preko EXTRA TV
2.EXTRA TV risiver kao i mogucnosti risivera mnogo bolji
3.Zaustavljanje prikazivanja programa pa njegovo nastavljanje kad ja to pozelim ima EXTRA TV dok kod BBM mogu da pritisnem pauzu i time samo zamrznem sliku
4.Prebacivanje sa kanala na kanal kod EXTRA TV je odmah a kod BBM se ceka po par sekundi
5.Izbor kanala BBM bolji jedina mana sto nikad nijesam siguran kad ce NOVA TV biti ukljucena ili ce mi pisati kao recimo sinoc "vrijeme za gledanje je isteklo molimo ukucajte vasu sifru" (mozda nijesam bas pogodio redosljed rijeci ali tako nekako)
6.Videoteka koju Extra TV ima
7.Ako mislite da je Helpdesk neinformisan mozda treba pozvati i 9860 tako da bih ipak prednost dao helpdesku
Eto to je moje misljenje vezano za uporedjenje EXTRA TV i BBM
Meni j sve jasno..ali ja nemam plazmu..imam obican tv uredjaj..aj mi majke vi objasnite sta znaci bolja slika...meni je slika ko suza cista sto se kaze...na svim kanalima..ako extra moze biti bolja od toga onda je to svemir neki..ajde ne zaebavajte...
slab im je izbor kanala .....ostalo je esktra , sve te mogucnosti su vrh , mislim da ce manje problema imat nego sa adsl , proshle su djecije bolesti u onoj mjeri ali izbor kanala veoma losh , toliko losh da nemam zelju da se maknem sa totaltv-a , ima li ko konacno listu kanala , da vidimo tacno koje nude ?