Izbacicu u ova dva dana gdje je trenutno moguca nova tehnologija.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Printable View
vektra?
@Straus, mnogo si mi neozbiljan. Samo prazna obecanja, napisaces a informacija nidje. :?
@straus
Molim te postavi flajere na neki image hosting da može sve da se pročita. Hvala :)
A sprdaju se ljudi. Tresla se gora, rodio se... par zgrada po bloku. Mnogo će vode proteći Moračom dok oni pokriju centar, ostale djelove grada, a tek naselja... Ovaj Mtel je puno ozbiljnije pristupio poslu i razvlačenju optike.
Sent from my D6603 using Tapatalk
nista bez da se preselimo mi dje oni imaju mrezu haha
straus, pošto si rekao da će postojeći mkabl korisnici morati da pređu na telemach, u tom novom paketu neće biti arene, iako sad postoji arena1 i sk1,2,3 ? da li će se moći doplatiti za arena paket ?
postoji li ijedan operater KTV da u osnovnom paketu ima i arenu i sk ? :)
Moze li paralela neka izmedju sadasnje ponude mkabla i te buduce telemacha, i cijena i ponude.
Straus, oce li raditi sto za zgradu penzionera, ona na kraju bulevara dje je bivsi tuski put
Lijepo li je gledat sky sport HD7 Live Paris-Real bez komentatora samo zvuk sa stadiona u Dolby Digital. I ne sjekirat se ko kakvu ponudu kanala ima. :)
Kad već ni jedan operater neće da pokrije centar Podgorice mora se naći način da se ispuni merak
Dreambox i CS...
Sent from my D6603 using Tapatalk
Bravo Mastere, tačno tako. CS majka za sve.
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Zabjelo oće li skorije?
evo flayer u vecoj rezoluciji, sjutra saljem spisak kanala jer trenutno to nemam, imate tri paketa kanala, start 2 eura, hit 4 eura, i plus 6 eura. to se dodaje na cijenu od 11,10 koliko je osnovni paket.
https://s16.postimg.cc/4xqna0cit/20151020_104444.jpg
imagen
sto se tice pokrivenosti, blok 5, blok 6, dio bloka 9 uglavnom one nove zgrade na pocetku, city kvart bez profesorske, i nove zgrade na tuskom putu. pocelo je i dalje sirenje tako da ne brinite, do nove godine dosta djelova grada ce biti pokriveno. svuda tamo gdje je mkabl stigao a i dalje ce stizati od 1 januara ce svi ti korisnici preci u telemach.
akcija za sve nove i stare korisnike.
svi oni koji potpisu do 30 novembra ove godine dobijaju 3 mjeseca kompletne ponude svih kanala i placaju samo 10.95 bez obzira za koji paket se odluče. kad neko potpise ugovor ugradjuje mu se u roku od 24 casa.
Haha isto ko SBB forma ove ponude ali je samo ponuda duplo gora :D
Znam da su im vlasnici pa je zato ista ali eh. Evo u Srbiji trio http://www.sbb.rs/upload/images/tabl..._trio_sept.pnga evo i fiber trio http://www.sbb.rs/upload/images/tabl..._trio_sept.png
Duo je i skuplji pored toga sto svega manje ima (sem par vise HD kanala na prva 2 paketa) http://www.sbb.rs/Privatni+korisnici/202/Paketi.shtml
Ali eto barem dobra konkurencija telekomu ako nista, mozda ih nacera da porade na sebi
A nece ih ovo nacerati na nista dok im god konkurencija pokriva 5 zgrada u podgorici
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
Sta znace ove stavke:
D3GO,klub zona,minimax plus,d3 kuca?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Razumijem datost i da je pokrivenost takva kakva je iz ovih ili onih razloga, recimo da su objektivni. No ono sto je nerazumljivo je, -kako se nekom isplati da daje ovakve "pakete", a pokriva ovako malo korisnika?!
Odgovor je prilichno uznemirujuci (iz ugla korisnika), evidentno da se distributeri ovih usluga ugradjuju eN puta, (pi-com sve to opet na eN, skolski primjer uspjesne privatizacije), obzirom da im je isplativo poslovat i sa "uzorkom" praktichno.
No za one koji znaju kakvo su dranje "prenos podataka" usluge, nikakvo iznenadjenje.
Nego sve sve, ali pomisao koliko para je smece-com pokrao i evo lopinja i dalje, jer mu je dato (omogucen monopol) da radi to sto radi, je ......ugh.
Ne zaebavaj, 117 kanala + 20/2 net nije lose za 27e. Ne vidim da je to toliko dranje. Normalno da cijene ne mogu biti kao u Srbiji, prvo zbog standarda a onda i zbog velicine tržišta, kao i zbog mreže koja je dobijena na različit način.
Ma naravno da nije dranje nego je odlično... Sa druge strane zašto bi nudili brži net kao u SRB ili BIH ako ne moraju, jer su i ovako ubjedljivo najpovoljniji.
Kada krene i ozbiljnije se proširi ova ponuda i Tcom će morati da spušta cijene i onda kreće igranka :mrgreen:
^za godinu dana ce tek biti prava stvar(sto se cijena i ponude tice)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma kad se sjetim tcom optike za 45-50€ i uporedim sa gold premium trio :lol:
Ponuda stvarno nije loša za naše uslove i normalno je da ne mogu odma u startu da pruže svoj maksimum već idu na varijantu da preskoče konkurenciju sa kvalitetom ponude i ostave lufta za dalja poboljšanja. Ipak su prije pokretanja cijele priče morali da pokriju mnogo više.
Super je što uvode i fiksnu telefoniju naročito za one koji imaju rođake u okolnim zemljama koji koriste telemach-sbb pa mogu da pričaju besplatno do mile volje. Može da se odradi prenos broja sa telekoma na njih tako da i broj ostaje isti. A svidja mi se i to što su prvi operater koji ima u ponudi 40 radio kanala.
Ovaj ruter im je nekakav Calix... model T077G HGU .....
Drugovi, raspravljate li se vi to oko cijene da vas ne kunem....
Flat 7 sa ekstra TV-om prslim placam skoro 40eur. Na taj Flat 7 NE POSTOJI NACIN da mi predje 5.5mbs a upload mogu da sanjam da predje preko 0.5... I kad ih nazovem oni kazu to je do centrale. Kakve Centrale matterr vam jebbem mrtvu 50m sam od centrale.
E sad ja imam 3 pretplate da jer mi treba zbog posla da bih pokrio objekte. Pored toga ruteri t-comu su smece obicno i morao sam kupovati pun racku ripitera. Znaci oko 120eur mi ispadne mjesecno za net.
E sad preko ovog Telemacha ja bih mogao imati 4 puta bolju brzinu interneta i 2 puta bolje kanale za skoro 2 puta manje kesha... Tu ne bih razmisljao 2 minuta, nego bih cak i dodao 2 rutera tj. 2 pretplate da sve fino pokrijem da je u fullu.
E sad umije li neko da objasni kad se ovo ocekuje u drugim gradovima CG da raskinem sa ovom *****rijom iz T-coma.