je li tačno da u ponoć nestaje struja?
Printable View
je li tačno da u ponoć nestaje struja?
Auh, da. Odoh da napunim flaše strujom.
Kao kad ides kod zubara...on ti nudi anesteziju, na tebi je oces li je ili ne...znaci nista ti se ne namece, ali imas uvid o tome sto se nudi :-) btw, da li je moguce osjetiti pod anestezijom ako ti zubar osteti zivac? (imam fobiju da mi neko sjebe zdrav zub i radje trpim bol)
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Uf ja sam jednom 4 popravljao bez anestezije, od toga 2 zivca su mi spalili (ili kako se to vec zove) tj. umrtvili. Tek su muke sjutradan nastale. Ne pominjite mi zubare, nek idu u pm!
Zašto je teško koristiti opciju ignore ako vam neka osoba s foruma ide BAŠ na živce? Ili je lakše hraniti svoju netrpeljivost? Je li to manifestacija mazohizma?
Hvala lepo, mir u svetu, pečeno pile.
Da li će biti dobrih riba na koncert Zdravka? Idem sa jednim likom, a on je planirao da ''rilja''... :lolblue: :lolblue: :lolblue:
zasto ljudi na pdf prodaja/oglasi pisu : kupujem "hitno"? jbt zasto hitno? sto je toliko hitno? telefon? auto? sat? ZASTO JE TO HITNO???ka da se o zivotu radi...
Cus nije hitno, eo sutra nova, a nemas S3 da izbacis na astal u Budvu u Top 'ill.
Uze mi riječ iz tastature...:)
Dje je ona tema online docek?
Dje cu za Novu?
Sad pravac u krevet, najbolji docek u gradu.
Sto se ovi ne uloguju no se kriju iza guests i prave se da su na neki docek?
There are currently 332 users online. 68 members and 264 guests
Uđoh na Vijesti- Ubistvo u Podgorici:nožem usmrtio nevjenčanu suprugu- 22 people recommended this...
Zašto to ti paćenici rade, što tu ima zanimljivo da bi dijelili sa drugima...???
radi li koja prodavnica sem lida?
neka sto ne rade prodavnice, no ni dostave. danas je smak svijeta, a niko ne mari za to.
od ujutru sve po starom :)
Radi Lakovic
evo radi BIS u zagorič, albona ne radi
U Baru sve radi...
Za dane kao što je današnji, se živi.
1. januar, a sunce, toplo...pun grad cura... Kafa... Bašta... Svi nasmijani... Uhh.
Čak je i Sutomore bilo full. :D
Forumasi pretekoste li? :p
dje ste forumasi sta radite ljepote moje?
kako je bilo sinoc, jel raqel smarala?
Ja mislim da niko nije smorio ko Zdravko sinoc.
Krle je vadio stvar sa vremena na vrijeme :D
dvaes jean, dvaes dva, dvaes tri... :D
sedamdeset! sedamdeset jedan, sedamdeset dva..
ima li nedje stream rtcg2?
Zasto u PG u kafice ima uvijek vise onih kockastih izbacivaca nego gostiju?
Momci, treba mi da mi neko obračuna:
boca od 5l vode kad se napuni betona - koliko ima kilograma?
gadjem na 15 kila
Zavisi od betona, gustina mu se kreće od nekih 1800-2500 kg/m3
znaci od 9-12,5 kg