Ja koliko vidjeh onu noc shto sam gledao, da ovaj Simic nije losh igrach, dosta faulova je bilo nad njim, jak je... Shta znam... Mozhe u nashu ligu proc' ka' najbolji.
Printable View
Ja koliko vidjeh onu noc shto sam gledao, da ovaj Simic nije losh igrach, dosta faulova je bilo nad njim, jak je... Shta znam... Mozhe u nashu ligu proc' ka' najbolji.
A nije loš koliko sam i ja vidio, ali ne pravi razliku, nije ništa uradio značajno.
Neću da sudim po jednoj utakmici, vidjećemo ga.
Mozete ga bacit odma. U nasu jadnu ligu ce se nac 20 boljih od njega i to iz druge klase ne iz najboljih igraca.
Fino je odigrao ovaj Simic utakmicu protiv Borca , ali sto vi kazete potpuno mi je nejasno da se dovodi lik od 30 god iz Srbije . Sto znaci da on tamo nema mjesta da igra , sto ce onda ovdje ..
Bolje da su kupili par klinaca iz Lovcena,Mornara - mozda nekog drugoligasa pa da fino stasaju uz ove vec iskusne igrace oni zavitlavaju .. dobro nisu doveli onoga Camaja sto je skoro u svaki klub igrao , Valentino mislim da se zove :)
Hahahahahahaha...a dje se sjeti Valentina Camaja? :D Ne no Ekrem Drndar... :D
Nije to Valentino nego Valjento,sto ga prekrstiste :)
hahahaha prekrstili su ga jednom, valjda. mnogo dobar momak a i zahvalan igrac bio... sad prodaje lubenicu na tusku pjacu. :)
Culafic jutros odradio prvi trening sa ekipom, u ovo 2-3 dana se ochekuju Isidorovic, Susnjar i Petar Vukcevic koji je 99 % posto siguran.
Nijesu to nimalo losa pojacanja. Mislim da ce konacno Sutjeska da ima ozbiljniju ulogu poslije par katrastrofalnih sezona.
Culafic ne znam kakav je sad, ali fino je igrao ranije u plavo-bijelom dresu, za Susnjara i Vukcevica znamo sta znaju, ali ko je Isidorovic ?
Brano je doktor. Evo Stevović ode u Tokio Verdi, samo se nadam da je imao ugovor s Mogrenom pa će uzet koju crkavicu.
Daj boze,al mislim da ce tesko napravit od Save,onaj mali vec misli da je veliki profesionalac,a takvi slabo prodju....
Evo buducnost zadrzala cijelu ekipu od prosle godine,jedino ako Adrovic predje,al sad za sad niko jos nije otisao iz buducnosti osim Matic mali sto je uzeo papire...
Nista od Culafica i Vukcevica u Sutjesci. Culafic trazio 1500 mjesecno, odbijeno jer se nema para. I onaj zadnji vezni sto je dosao bio na probu, sto je izmislio fudbal za sve ove odje trazio 20 000, i njemu nijesu date, i otici ce sve su prilike. Toliko o "sampionskoj" Sutjesci ove sezone. Stara prica, uz malo boljeg trenera, al uz bodove koji se duguju. Spasavanje u zadnjim kolima, sve su prilike. Bravo za upravu.
Zna li neko u koliko se igra Budućnost - Petrovac u subotu?
mislim da je u 18:30
edit: i to je valjda danas...
sto ce ti ta muka...
Pi kako ne mogu gledat
http://www.vijesti.me/sport/radonjic...a-clanak-82237
Do meča sa Poljacima, Budućnost će u subotu odigrati sparing-meč sa Petrovcem.
Ako ima ko, neka potvrdi.
Ja mislim da je to danas, sacu nazvat pa provjerit.
ada danas no kad je
ne mogu igrat u subotu pa onda u srijedu s poljacima
Danas danas se igra, vidim u dnevne novine chini mi se napisase u 18:30h u Tuzi
Culaficu su izgleda ponudili bili 15 k ugovor na godinu, plus za 2. godinu ne znam koliko. Znachi ugovor na 2 godine, da mu placaju stan odje, i on se nachelno dogovorio sve bio sa Jocom i Gagom. Rekao da mu odgovaraju uslovi, zadovoljan, bla, bla, da sjutra dan ne bi doshao na trening i kad su ga zvali javio im se ko zna odakle i rekao da nije zadovoljan i da mu je to malo para. Veoma korektno od njega.
Petar Vukcevic je i dalje opcija, a sad se pominje i Tatar.
tatar sto je u Lovcen igro ?
A biće Vanja sigurno.
Ako ga dovedete, usrali ste sve ovo dobro do sad. Kako popizdim kad gledam toga čovjeka, kako je samo trom i nikakav.
ako je to tatar sto je u tivat igrao na neke prvomajske turnire , iz lovcena dugokosi . onda stvarno u tu buducnost moze svako doci
U to što ste doveli Gagu, Janjuševića, što se realno bolji igrači nego ranije interesuju za dolazak u Sutjesku.
Vanja Tatar bi bio korak nazad sigurno. Taj čoek svake po sezone napušta Mogren pa se vrati pre kraj prelaznog jer ne nalazi klub.
Ma fali im Valjento Camaj i Rudolf Marcic i eto im sredina ka Barsi ..:unconscious:
Vanja nije moga potrcat prije 10 godina a ne sad.
Stigao ovaj Isidorovic, u narednih par dana ce se znati sve za Susnjara, ali ce i on vjerovatno na pripreme sa ekipom. Ovaj Becelic, bek iz Vojvodine nije na pozajmicu nego je nash igrach. Moguce i Susnjar da potpise ugovor na 2 godine.
2-2 je Buducnost igrala sa Petrovcem,u Tuzi je igrano.Strijelci Kurbegovic i GOlubovic.
Teletabisi. O.o http://www.vijesti.me/sport/sava-kov...a-clanak-82547
Ahahahahahahahahahahahaha samo kod nas i niđe više.
Ovo bas ne mozes nidje da procitas osim od ljudi iz naseg fudbala,a tek iz bijelog polja onda tek ne mozes da se iznenadis...