greote, eo ga jedan djed od +70 godina, i to obucen u odijelo.. on misli da je na razgovor za posa dosa odje!
Printable View
greote, eo ga jedan djed od +70 godina, i to obucen u odijelo.. on misli da je na razgovor za posa dosa odje!
napredak: ispadose mi dvije zene.. a ja drzim kameru uperenu u 7days i iskuca mi jedna "Food".. za pocetak je dobro.
ma nisam ja toliko mislio na reputation, koliko na popalu čeljadi nekih... :D
Vidjoh je ja i sinoc(jutros) na chatroullete,ali nista nije pokazivala :???:
Sve vise mislim da se sprda...
stavite crnogorsku zastavu na kameru i kad neko kaze montenegro a zensko dace ti sisu,proba 2 puta uspjelo
meni iskoci jedan policajac. onako u uniformu. ee..
2 pitanja:
1. je li vama obrnuto kad gledate sebe (meni jes, napocake) :shock:
2. pocnem neku pricu, 2 3 rijeci, i tamo neka me nesto pita, i ja taman da kucam, iskljuci se (jel to do mene ili..)?
3. dosadan si ili ružan
4. nemaš sise
nikad mi niko nije poslao link
no mi ispadose dvije djevojke fine.. i pita me jedno nesto bzv.. pa onda opet bzv pita: "How are you" ja taman da odgovorim, i nista
e pa il im se ne svidjas il sporo pises
kucam brze no sto pisem
a odgovor na prvo pitanje??
Kako misliš naopačke? I meni je normalno.
naopacke. tebi kao sto je normalno, pa obrni za 180 stepeni (a na skajp mi je normalno, naravno).
eo cak mi i vicu "You are upside down " :confused:
Steki tachno te vidim kroz par dana dje se samozadovoljavash pred ochima javnosti putem chatroulett-a... A bachi toooooo!!!
nije nimalo zgodno drzat kameru naopacke.. nemam je na sta oslonit.. ali sto se tice problema, mozda sam blizu. Od ova prednja dva usb porta.. jedan koristim i na njega je slika naopacke.. kad ubacim u drugi , pise not recognised (na taj port inace koristim normalno sve ostalo, fleske, fotoaparat, bla bla..) tako isto kad ubacim u port pozadi na kuciste..
http://omegle.com/
nesto slicno
koliko ku*acaH u ovo doba sto je ovo