Slusah sinoc Porobica na IN i zaista me covjek odusevio.Vidi se da je pametan i fin covjek... o tome kakav je trener ne treba trositi rijeci.
Bicemo prvaci svijeta.Ubrzoooo!!!
Printable View
Slusah sinoc Porobica na IN i zaista me covjek odusevio.Vidi se da je pametan i fin covjek... o tome kakav je trener ne treba trositi rijeci.
Bicemo prvaci svijeta.Ubrzoooo!!!
ged ti ces da ides sa varvarima u split? sa istim onima koje si pljuvao odje?
bogme si mudat na kvadrat mogu ti reci :D i ne ubrajaj sebe u varvare, daleko si ti od varvara, ti si simpatizer sa zapada :mrgreen:
Znaci li to da ne smijem da idem u split???? Znaci li to da ce vas bit 249??? Oli me pustit didi da idem? :) Greska,navijac buducnosti sa zapada sam,nekadasnji sjevernjak hehehe :) :) i brate nemoj me natezat po hiljadu puta da ponavljam nisam ja pljuva varvare no neke od njih sto su svasta cinjeli i skrenuo paznju da su trenutno u padu sto se tice navijanja....ocemo li po vazdan da ponavljamo ovo??? no reci ti meni oce li NAS bit vise od 250?? i sto bi sa busevima???? pitajte Minica (ovo je ozbiljan predlog)
Minic je proda Alivodicu one sto je ima koliko znam :) E sad mozda mu je i ostao neki :)
snama neces ic sigurno ja cu ti zavrsit siguran budi! nisi pljuva nikog?!?!? dobro mozda ti one tvoje postove gledas drugacije, a ja gledam kao na pljuvanje, i to pljuvanje bez dokaza, samo prica rekla kazala, ja ti za nista drugo nisam skrecao paznju, i ne znam koji ste to VI posto rekoh da si ti obican simpatizer sa zapada!
Aj dobro didi,ocu li moc ja da idem sam a da budem na tribinu sa varvarima? ako me puste ostali oli mi i dalje ti branit? hahahaha ao moj didi samo neka si zdra'o zbog takvih sam i presta da idem na sjever,ti si cist dokaz svih mojih prica,tvrdnji i komentara....hahahaha i fala ti sto me opet nasmija,rekoh ja vec da je smijeh pola zdravlja hahahahaha :) dako prodje buducnost no nemojte frku napravit ka grobari u mostar da nam se desi isto sto i partizanu :)
ae ne zajebavaj se...nego malo si previse subjektivan...cu vukic opsuje sudiju i cjeli bazen to cuje i ovaj ga ne smije iskljucit...!!!bjelica na ime dobija iskljucenja...nego nisi mi odgovorio na pitanje?
eo sad se vratih sa kumbor-zelenika dje je kumbor slavio tako da je to za vas povoljna vjest..
Dobro didi sjedjecu doma i gledat utakmicu tuzan :( a ciji je to stav didi? zar ti ne rece da varvari nisu ka skupstina? ko izglasasa da ja ne mogu ic ako nije tvoj stav? Cus net hooligan hehehe sto nece sve co'ek odje vidjet :) jel to neka nova titula sto si ka administrator uveo ili ni za to nisi ti odgovoran i nije tvoj stav? Fala vi,dosta od mene sto se tice ove teme i topica....aj pa samo da dobro prodjete a za sve ostalo cemo lako!
da nije bilo ovih incidenata kad je torcida dolazila sigurno bi vas tamo sa cvjecem docekali...ae ne sprdajte se...
neko je reko da je pala stara garda..ima li kakvih dokaza?mislim na neku sliku..
eo upravo vidjeh...
Pogledaj zasto su psovali, a nad Bjelicom je trebalo biti jos iskljucenja, ali opet to sudjenje nije bilo toliko lose....Da li si gledao ovu utakmicu u Risnu, koju nas je pokrao sudija iz Kotora??I jesi li mozda gledao danasnju utakmicu protiv Bokelja, koju je sudio isti sudija iz Kotora(Jovan Kontic=slina) i Mustur.Mustur je jednom dunuo u pistaljku, kad nam je dao peterac, ostalo je pratio ovog drugog idiota...Ako si gledao jednu od ove dvije utakmice sigurno ti je jasno o cemu pricam.Nisu nam dali faul da izvedemo, kamoli sto drugo.Bruka i sramota!!!!Risan ce se zaliti, opet!!!
Mustur je ove godine promjenio plocu jer smo se zalili prosle godine, pa su ga ovi iz saveza izribali...Nemoj vise o sudjenju, molim te, jer me boli glava od ove zadnje dvije utakmice...
Naravno, izgubili smo od Bokelja, 15:7(4:2;3:0;3:5;5:0), Vukic, Dudic, Rajkovic i Samardzic su igrali bolesni, trenera nije bilo jer je i on bolestan...Bjelica i Radunovic iskljuceni s pravom zamjene zbog psovanja...Bokelj ce bit prvi, to se vec zna.I ako cemo ih mi dobit u Risnu.
Igram, al nisam neki kolovodja...
Nisam bio u sastav protiv Bokleja i Kumbora, al sam bio tamo...
A sta vam bi da se zalecete put nasih navijaca?Fino ste udesili onu jadnu curu :)
axaxax,a fino sam reko liku da dodje da sjedne pored mene...
bogami mustur nije sudio za kumbor kad su igrali protiv risna...
a najbolje da ih ne iskljuci kad psuju cjelu utakmicu i to cjeli bazen cuje...ne znam da je koji igrac odma bi ga iskljucio...
eo ja se prijavljujem da vozim 1 autobus za split. samo da se zivotno osiguram.
oce li jos ko?
ko hoće da ide samostalno, fino u HN na rent-a-car, dubrovačke tablice, i u Splitu se predstavljajte kao Ante ili Mato... :)
E ocu 300 era da dam da podjem do Splita :D
Cuh da ce varvare obezbjedjivat hrvatski SAJ,koji se inace redovno aktivira na utakmicama ovakvog bezbj. rizika,+tuce policije iz zagreba,rijeke,osijeka,ostalih gradova.Najmanje ce bit splitske policije,jer se strahuje od njihovog okretanja glave u stranu.
Ovako je ,cujem, pendrek minimum rezervisan svakome kome pane n'am da se najezhi,ili proba frku pravit.
Didi,ne boj se :D
Jes ne zebaj bar pola toga SAJa je bilo na ratistu i borilo se znas i sam protiv koga :D I sad ce kao da ih profesionalno cuvaju :D
Koliko ja znam nosio ga je neki covjek koji je sam (uglavnom) dolazio na utakmice.
Ipak,to vas nimalo ne opravdava jer nijeste smjeli da dozvolite da transparent koji se stalno istice na sjeveru tek tako padne u ruke Torcide.U ozbiljnim grupama se zna ko moze da nosi i cuva zastave,transparente i sl.
Izgleda da niste naucili nista od one sramote sa LOYAL BOYS zastavom...
Ko zeli da ide za split neka mi se javi na pm, i ostavi podatke!!!
da to konacno niste nasli prevoznika?
obujte dobre patike ako cete pjeske;) no me zanima ko je prevoznik, ne znam cemu ovolika tajnovitost
opaaaaaaa......moram da priznam da si me prijatno iznenadio rekavsi da ides u split:o
svaka cast ;)
koliko ce vas samo biti ???stotinak ili pedesetak ???
nemoj da prodjete kao partizan kad je igrao u rukometu protiv zagreba,pa kad su navijachi novinari popili batine
molim te DIDI cuvaj se,jer sta bi smo mi radili bez administratora naseg:confused:
ja nazalost necu moci da idem
a ne znam koliko ce nas ici jer su busevi obezbijedjeni u zadnji momenat!
meni se chini da bi najbolje bilo da idete brodom..
pa ne znam ima li kakvih ferry-ja.. ali chini mi se da je najmanja shansa da ga demoliraju.. sacheka vas granichna policija dovede vas do Splita.. chuvaju ga u luku,sprovedu vas do stadiona i nazad i to je to :)
Ako je i pansion dzabe eo ja idem :)
Bogu hvala da se dogovoriste vise. zna li se na kraju koliko ce ic navijaca i nadam se da necete djecu pustat tamo