normalno to je 400-500ks a nevuche teret nikakav
Printable View
Nerealno, autobusi se trkaju sa ostalim učesnicima u saobraćaju i nikad ne odgovaraju za takvu vožnju.... I onda dođu ovi što se kriju iza žbunova da mi pišu kaznu za nešto. Kako ne ekplodirati kad počnu da masnom olovkom pišu i sastavljaju napamet naučene rečenice na onom bloku za kazne i još te pitaju "đe radiš"?
Muka me sto ovo moram napisat ali jednostavno moram...
Jutros bio do tivta rano i iz tivta krenuo za bijelo polje,i reko aj da zaglednem mjesto dje je autobus izletio i ja odma posle tunela stanem na ono prosirenje sa desne strane.I ja i kolega krenuli pjeske na drugi kraj mosta i na njemu je bio jedan covjek koji se nesto drao prema dolje ali ga ja nisam razumio sto je rekao,i sad mene sumljivo i mi malo pozurimo do tamo i on krene da ide u auto(parkirano onamo na onaj dio puta koji vodi prema dolje na kraju mosta gledano od PG)i jos jedan momak istrca iz coska mosta,odnosno odozdo i upale auto i magla pud podgorice,i ne budem lijen potrcim nazad prema kamionu i okrenem se na ovo prosirenje(policajac na motor je bio ispred manastira moraca pod ono brdo) i natulim ga to sto sam mogao da ga bar probam stic ali posto ga nisam nidje vidio do policajca fino stanem i ispricam covjeku sta je bilo i covjek prekine pisanje kazne nekom strancu i fino na motor i prema PG.Jeli ga stigao ili ne ne znam ali jeli moguce da *****ri idu da ceprkaju da vide mogu li sto ukrast?!inace u pitanju je reno 19 tamne boje tablice BP*AV121 i bio je obaljenih sjedista i pun krcat.
Nije mi jasno cemu se ti ljudi nadaju kad to rade?!Citao sam i prije nedje na forum da ih je neko isto bio uhvatio i mislim da su isto bili bjelopoljci,ne bih se iznenadio da su isti...
vidjeh sinoc sivi bmw e46 ... TOTALNO SLUPAN!
Tablice, oprema, dje , sto kako
Ako je kupe nema ih mnogo sivih...
Aj pogodi ko ce to da plati :)
1. Ja
2. Ti
3. Moj otac
4. ...
Ma nece, ipak su odlucili da ga poprave, torque converter je samo, nekoliko soma eura, sića je to.
Ovi vozaci Audija nisu normalni:
Vozač tokom ulične trke pregazio majku sa četiri mala sina
http://www.vijesti.me/Svijet/139597-clanak-139597
Pa jesu, vidis da se trkao sa Hondama...
Kakva tragedija:
http://www.vijesti.me/svijet/sin-zel...-clanak-139713
Kad pomenuste bus i ludu voznju - je li ok satnica PG - Dobrakovo 2h busom?
Prebrzo ja mislim...
Prebrzo je to, cesto sam se vozio na toj relaciji, i sve ispod 2:30 je prebrzo. Taj je letio.
to je prosječna oko 60-65km tako da nije prebrzo, a i moguce je samo uvece oko 3-4 kad nema uopste guzve...
2 sata busom ta dionica? a cega nije prebrzooo, drugo 65km/h prosjek moze bit jedino da ga ne ufati ni jedna kolona usput, sto je teoretski moguce jedino oko 3-4 ujutro mada i tad u ovo soba godine ima saobracaja.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Toga vozaca valja jebat u usta. To je sramota. Ja autom vozim 3h do granice.
Pa poznavajuci tatu to ce se vjerovatno dokazat nekako...
A ja mislim da mora u tvorza nekoliko godina, i to bi bilo OK za njega, mada on bi mogao da se ubije lagano, koji ce mu klinac takav zivot?
Sto ne kazes sad, vidji vozače bmw-a?
Sent from my iPhone using Tapatalk
sve i da je presla na crvemo, da ja ishao po propisu tj 40-50km, ne bi mogao da je ubije, tako da je brzina uzrok, i cak i da je presla na crveno ne moze ga to oslobodit krivice...
U zadnji vrijeme pjesaci uopste ne gledaju kad prelaze ulicu na pjesacki, ko ce ih cuvat ako ne oni sami sebe..
svakome se od nas desi da nekad proleti i kroz grad (da ga ne hvata crveno il slicno) dovoljno je da je 80 išao da to napravi, što je napravio....
tacno pjesake nekad treba istuci dobro.... kad prelete kod hotela na one semafore....
Prije par dana u Risan stoji momak sa majkom na početak pješačkog i morali ga ubjeđivat 3 puta da prođe (on odmahuje rukom i govori da mi prođemo), a cajkani na 5m stoje... Ne bi me čudilo da su se dogovorili da uzimaju ljudima pare...