E kad si ti potvrdio onda me michite slobodno, ti si Bog
Printable View
E kad si ti potvrdio onda me michite slobodno, ti si Bog
Zasto je bannovan prijekilijek?
A kad je banovan prijekilijek? Zasto?
Bas mi je krivo sto je momak banovan,skroz je ok lik
7 dana zbog izrazavanja. Inace cemo posebnu paznju obratiti na izrazavanje i verbalne provokacije. No o tome cete biti obavijesteni.
ako moze bez prepucavanja na ovom topicu, imate pm, pa se svadjajte izmedju sebe do mile volje,
postoji li mogucnost da se osposobi editovanje naslova treda (za nas obicne smrtnike :))? npr na pf Oglasi, dje je mozda i najpotrebnije.
Dobar dan,
primijetih da vecina korisnika foruma ispod nik-a ima neki naTpis, pa me interesuje sta treba da uradim da bih makao ovo Senior member :?::?::?:
Nisam upucen kako ide TA procedura, i da li se zeljeni izraz treba ovjeravati u sudu :?:
yours sincerely :D
samo se javi DIDIju pa ce ti smislit on NEKI POTPIS :D
sad mu traži, reprezentacija pobijedi i sad je dobre volje:mrgreen:
samo da te naučim, nemo mu reć "stavi mi ispod nicka neki naTpis"...jer si zglajzo:mrgreen:
Pokloni mu nesto :clap:
reci mu da ti posadi nesto ispod nicka :D
Vidim veselo je...imate li svoje topike.....ne da se offa na moj....
Mogu li da zamolim nadlezhne da mi ispod imena pishe MONTENEGRO ?
Od pochetka sam tu, mislim da zasluzhujem toliko :P
Pa sad od pocetka nijesi...ali si ozbiljan igrac....:clap: eto
Ja se sad otrijeznih, Gorane, postoji li mogucnost da se ovdje zapuca koji put? :D
Kako se salje cvijece, zelio bih da mu posaljem karanfile ...
kad smo vec kod "pocetaka" ja mnim da sa i ja zasluzio da dobijem neshto ispod nick-a a volio bih da stoji PuRgAtOrY
Moram pitat didija vidis da vice na mene
Imam treći nalog na CDM-u... Pa me zanima može li, a ako može, hoće li neki od administratora da mi izbriše prijethodna dva?
Znači, znam šifre, znam mailove preko kojih su aktivirani... Razlog brisanja: Nijesu mi potrebni više jer sam otvorio novi nalog, a prijethodna dva ne želim više da koristim...
Ako može odg. na PM, bio bih zahvalan, ako ne može na PM, onda može i ovdje...
Hvala!
Samo par mjeseci. Jedno dvanaest. :D
pravda za forumashe seniore!
Ocu i ja potpis ispod nicka http://www.car-caffe.com/forum/images/smiles/a050.gif
Zašto je kačenje video sadržaja ograničeno samo na jutjub? Bilo bi korisno da tu mogućnost imamo i za ostale video servise (uz naravno strogo kažnjavanje neprimjerenog sadržaja).
Kad pises kao ludak a to sto pises nema nikakvog znacajnog sadrzaja.
nesto ka ja, glenn i slicna ekipa to ti je spamovanje
The administrator has banned your email address. To contact the administrator click here
kad hocu da stavim validan email i promijenim pass, moze li se regulisat ovo
ljudi, ocete li banovat vise ovo dijete - August Dominus???
dosadio je vise sa glupim temama i nekim izmisljenim rijecnikom... i vrijedja nam fudbalsku reprezentaciju!
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=68120
Zamolio bih administraciju da ove dvije teme spoji u jednu.:)
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=60555
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=66940
Hvala.
fino bi bilo da se i teme nase reprezentacije spoje u jednu, hvala.
Zar je toliko problematicno uvest "automatic image resize" ljudi? To nije ni minut posla.
10 minuta posla je ubaciti forum mod za automatic image resize, ali nije u tome problem.
Problem je u uslovima garancije forumskog software-a, koji zabranjuje instalaciju modova koji nisu odobreni od strane vBulletina. Vlasniku je vaznije da ima punu podrsku za forum software, nego da se instaliraju modovi, i to je sasvim razumljivo. vBulletin nema oficijalni mod za automatic image resize, jer kao i svaka pametna software firma, tu opciju cuva za buduce verzije software-a. Koliko sam upoznat, automatic image resize je implementiran u 4.0.0 verziji i u verzijama novijim od te. Koliko para toliko i muzike.
Sa druge strane tu su uvijek moderatori koji mogu da reaguju sa editovanjem postova, kada su prevelike slike/fotografije u pitanju. Ja na svoj dio foruma uvijek editujem i napisem u razlogu da se za fotke preko 1000px stavi samo link, a ne IMG code.
Spam is flooding the Internet with many copies of the same message.
Trolling is when someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking other users into a desired emotional response[1] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.
Kad ce ljudi naucit vise sto je spam a sto trolovanje ....