Originally Posted by
Recordare88
Dvije negativne stvari za koje cuh posle utakmice(u toku gledanja nisam ih bio svjestan):
1. Debilizmi "vodja navijaca" na Sjevernoj tribini. Krajnje je vrijeme da neko Skocku i ostaloj kompaniji umisljenih huligana objasni da nisu glavne face grada, da nisu branitelji Podgorice, da se o navijanju mogu nauciti od svakog sredovjecnog Engleza koji je juce dosao u PG, te da se utakmice ne igraju zbog pjesama, koreografija, tuca niti, oprostite na izrazu, kourcenja, vec zbog sportskih uspjeha i rezultata. Objasniti milom ili silom, sve jedno, ali dako nauce vishe i puste nas sve da na miru gledamo utakmice, navijamo kako mi zhelimo, znamo i umijemo i slavimo kao sinoc.
2. Dvije idiotske nacionalisticke novine, jedna srpska a druga crnogorska, Dan i Pobjeda. Dan sa stupidnom naslovnom stranicom, koja je posluzila samo za prikrivanje njihovog RAZOCARENJA shto je CG prosla u baraz, shto smo uspjeli. Dok su Drljevic&co na celu sportske redakcije, potpuno podrzavam Deja(a evo sam njegov najveci kriticar) shto im ne daje akreditacije. Pobjeda sa njihovim do zla boga prizemnim, vulgarnim i potpuno promashenim uplitanjem dnevne politike, i analiziranjem reakcija Vujanovica na himnu u sred analize utakmice, i to ne bilo koje, nego ovakvog uspjeha. Aj da je to uradio bilo ko, nego glavom i bradom glavni urednik te nazovi novine. Ako iko ne moralise nikad to sam ja, ali stvarno covjek mora da se zapita dokle idu ti ljudi kad su spremni i ovo da zloupotrijebe radi sitne, potpuno nebitne politicke dobiti. Sram ih bilo i jedne i druge.
Ne zelim da sirim negativnu energiju, ne zelim da potamnim ovaj ogromni uspjeh, ali, morao sam i ovo da napishem. Sad kad je to zavrseno, da se vratimo analizi puteva kako najlakse stici na Evropsko(ne u EU, kako neko rece, to za 5-6 godina, ovo je sad bitnije):D