Napominjem jos jednom NIJE MENI UZEO AUTO NA PREVARU nego kolegi. Nije se meni desilo, inače znao bih ja kako i što bi završio.
Printable View
Seks u usta sa muškarcem te čini gejem?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pa sta te briga? Jel te zao Bronksa?
Obijanje kola na Starom Aerodromu u tri čina!
Čitalac CdM-a poslao nam je fotografije na kojim se, kako kaže, vidi čovjek koji obija Seata nikšićkih tablica. To se sve juče desilo na Starom Aerodromu.
Na prvoj fotografiji se vidi čovjek koji je naslonjen na auto kraj Seata kog „vreba“.
Na narednoj se uvlači u auto.
A, na trećoj već je u kolima.
Nakon pljačke, on je nestao.
Policija nije mogla zvanično da nam potvrdi da je obijanje kola prijavljena, ali prema našim informacijama vlasnik se javio policiji. Sigurni smo da će ove fotografije pomoći da se lopov nađe lakše nego inače.
http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bil...388484_n_0.jpg
http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bil...40388484_n.jpg
http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bil...91268339_n.jpg
http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bil...91570737_n.jpg
čekaj... ovaj cijelo vrijeme gleda, slika i ne reaguje?
Pa zato sto je kod nas vaznije da nesto slikas i objavis na fb ili internet nego da pomognes. Isto kao i udes ili neka nevolja kad se desi svi uhvate da slikavaju niko da pomogne.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
E ovo je nevjerovatno... Pustis coeka da krade i onda pomognes fotografijom, e pa....
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
a mogao je da ga slika i ocera...ovako trt...
I onaj sto je snimio lika u kolica kojem je blokiran prelaz policijskim autom, nece nikako da ide i da mu pomogne, i usput da slomi retrovizor na Astru nego se ukipio iza nekog zida i psuje.
U Beograd vidio covjek da mu obija neko auto, zaletio se na njega vicuci i ovaj ga upucao, i u drugom slucaju izbo nozem. Ne mora da znaci da bi odje to bio slucaj ali ako je barem prijavio tad policiji dobro je, takodje slikat ga ce mnogo vise pomoc nego da ga je samo ocerao, a jel mogao oboje jes ali nije da oce svako takav rizik.
Jos znate kako su lopovi zasticeni kod nas, sad ce ga ovaj tuzit sto ga je bez dozvole slikao, a tek da mu se primako ili ga takao sto bi bilo.
Pa realno, većina ljudi danas neće da upada u probleme za stvari koje se njega ne tiču... Pogotovo jer zakon u tim situacijama nije na tvojoj strani... Mada to je donekle kako si odrastao i kako si vaspitan, odnosno ona ljudska psihologija kada u stresnoj situaciji odlučuješ hoćeš li napasti ili bježati...
bogami, ja jednom zvah policiju, eto tako
Jednom kada sam vidio da lik obija auto u sred bijela dana ja mu pridjem i fotkam ga sa dva tri metra...kaze sta je bilo, rekoh samo da te slikam i odem ja i svoj posao, kad se vratim cekaju me trojica kod kola...kad srecom oce da me ubjedjuju da nisu obijali kola :-)
Sent from my SM-G930F
Pa jel realno da je Cebic postao takav prevarant haha ne vjerujem kakav je to zec
Evo meni klepise antenu, kaki cigani masni.
Kradu sto stignu narucih neke kapice za BMW ujutru stavih, uvece ih vec nije bilo, a ne sta drugo.
Ko je Cebic
neka jajara iz bara
P9lite
nema ovo je tuga, i jos kad citam ove pravare za kola, ja sam se sokira cime se ljudi bave ne daj boze to da me zadesi da im uzme auto da proba i utekne bolest
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakve sam batine dobio kada sam kao mlad balavac skidao kapice i one "mačije oči" sa šrafom sa rubova registracije nekad, komšiji kome je smetalo što lopta nije bešumna kada se mi đeca igramo...
I kao glavni akter dobih takve batine da mi još zazuji kada se sjetim. Toliko su mi omrzle kapice da ih i nemam na gume... dotle to ide. Ništa bez prutine!
Dje je ovo?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sindelfingen.
Balkanci neki bice :D
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sry, ali ne reche od koga? Doma ili od gazde/komsije?
Ako je od "gazde" sto ga ne potrazi kasnije, kad se poodraslo, kad je takav hebach..da se izivljava na djecu. Nebitno sto ste radili, ko nije?
Pitam ovo, jer ako nije kazna doma bila, onda je khm ideja bit djecu, to me jedan gdin kog sam vidio min u zivotu, s po rechenice nauchi. Lik kom su djeca isto skidala kapice..
Nekako po inerciji i po "klasichnom" vaspitanju :p, chovjek krene (bi krenuo) da pjeni i da se razrachunava/bije djecu.. Sto je prilichno bzv, a i nije dobra ideja praktichno gledano, jer ces jedno jutro krenut na posa, a gume iskaishane, a u sred shoferke cigla..
Ovaj lik sto ga pomenuh, kako nailazimo, pita nas, -Momci da nijeste vidjeli neke klince da se motaju ovuda oko auta, skidaju mi kapice s ventila, nace me chudo, bas neko jutro kad mi se bude zurilo.. (meni odma prvo na pamet, oce da ih djelje), kad on, -Da im dam 5 eura, da podju na sladoled ili sto vec vole..
Ukrase mi i dvije preostale kapice.
Akcija: zaustaviti svaki Lex i uraditi visual check.
vidim last comment Fabia, u ovoj temi....i odma mi ide kroz glavu, bice su mu opet kapice ukrali :)
Jesu mamu im blesavu.
ja vozim mjesec dana bez antene...i to antene koja ne znam sto ce kome, jer nije klasicna ovalna, vec je cetvrtata, i napravljena tako da ide iz antene od GPS-a... dje god bi je stavio tacno bi se vidjelo da nije od toga auta :)
Meni su sa kante maznuli antenu za satelitski radio. Kladim se da je jedini sat radio u CG. Sto ce to kome?
da napise na diler da ima navi
P9lite
meni ukradose bocu za vodu sa bicikla... Nikad je iskoristio nisam za 7-8 godina, ne treba mi nista, nego sad rupa u drzacu za boce... Kosta tipa 2e, usrecio se lopov, crkodabogdaped*r
Dje zavrsavaju u Podgorici ukradene ratkapne? Posla bih da trazim moje dje mi recete.