Mora racku,mogli smo ka Zelenski!
Printable View
Jel se oglašavao Milača, prati li ga ko po društvenih mreža?
Pa odradiš ako su te glasali ti "najjači". Ali nisu oni no ovi iz biračkog spiska, našeg. Pojavit se na sljedeće izbore, bilo koje, i tražiti glas a pokazati se i dokazati kao marioneta, poslušnik kolonijalnih upravnika i politički mekušac može samo neko čije su namjere krajnje upitne i diskutabline.
Takvi mogu da dobiju glas samo sličnih njima.
Ovo pričam radi budućih vremena i situacija koje će pratiti Dritanovo iskakanje iz svih mogućih medija.
https://www.cdm.me/politika/milacic-...nasnje-izdaje/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ruku na srce od svih politickih aktera na crnogorskoj sceni Milaca je vec neko duze vrijeme mozda i najdosledniji svom partijskom programu. :D
da nije bilo tih najjačih i MCP ne bi niko od ovija bio tu đe je. ka da je ovo prvi put da zapad kroji političku situaciju u CG. opet kažem - mora neko da postavi pitanje ko je od najbitnijih političara u CG znao za podatke u vezi UKR? usled te situacije karte su promiješane. mora biti neki razlog zbog kojeg su zapadni partneri izgubili povjerenje u Vladu. u istu tu Vladu koju su podržavali koliko su iđe mogli od 4. decembra do jednog momenta. koji su razlozi, nećemo saznat
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
E sad mi nesto nije jasno, SNP je popljuvao DPS, SDP i SD, ovi njih isto, a sad ce svi zajedno u vladu? Aj da vidimo i ovu predstavu URA-e, ali ne znam dokle cemo da placamo ove politicke promasaje, mada na nas je racun pa ko nas je*e.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Čelanović: Ne dozvoljavamo ucjene, Vlade može biti i bez pet poslanika SNP-a
"Vanjska i bezbjednosna politika nove Vlade mora biti usklađena sa EU i NATO, nema privilegovanih vjerskih zajednica, ni popisa bez konsenzusa. Manjinske vlade ne može biti bez 35 opozicionih poslanika koji predstavljaju građanske partije"
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...oslanika-snp-a
SD se koprca, SDP otvoreno protiv. Joko mora dlaku da mijenja inače ništa od fotelja.
jbg, moramo se navikavati na neku novu Crnu Goru. đe se vlast mijenja svakih godinu do dvije
Do kad je onaj rok da se ne zakaže skupština pa da se ide na izbore? Jasno mi je da će to da se odradi preko ibrakadabre jer se pita pablito a ne zakon, ali eto čisto ako ko zna tačno.
I ne brinite oko izdaje narodne volje, sve i da na narednim (vanrednim) izborima 41 poslanika osvoje df, demokrate, zdravkisti i taj blok, naći će se neko kao sada snp da odradi posao za gazdu.
Demokratama i DFu je najteze, oni su mislili jahace sad 30 godina.
DF nije imao sanse protiv amera, s obzirom na novo astalu situaciju, a Demokrate su prosto ispali nezreli da vode drzavu i shvate geopoliticku situaciju, i prilagodjavaju se istoj.
DPS i sateliti su dobili poklon, njima rat u Ukrajini odgovara, da se predstave zapadu kao saradnici. Jos samo da uhapse sami sebe i da nam svima ucine uslugu.
Morala je ova vlada zavrsiti ovako cim je lucke otvorio ovaj topic :mrgreen:
Zavrsila a nije ni pocela, pa koliko god da potraje
Inace sta cekaju, sto preko ibra ne zakazu sjednicu? Ili je ibro informisan da moze tvorza da zaglavi pa digao ručnu?
Vidim danas twitove urasa itd dje pozivaju da bulajic zakaze zbog akciza itd, da ne blokira zbog naroda itd, pa mi nije jasno cemu koprcanje to...
A bas me zanima reakcija i opravdanje snp ako bude morao budvanski scenario u parlament da se izvodi...
Brzo ce i budvanski scenario, do sledece srijede najkasnije!
Jasno je da će to da izvedu i neće biti nikakvih sankcija protiv ibre, kao što neće biti ispunjeno nijedno od obećanja snp-a.
Meni samo jedna stvar nije jasna, a to je:
Zašto se, pobogu, iko plaši popisa?! Nismo ratno područje, jedino što mi pada na pamet je da je ovaj prošli bio masno pokraden.
https://www.vijesti.me/svijet/evropa...naga-u-regionu
možda sad nekome bude jasnije, zašto i kako se nešto dešava
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Vidim opet se pominje drzavni udar. Bozena prica za vikend lazni drzavni udar.
Ja ti napisah predvidjanje… ovo sto su na silu uradili, i sto ce tek da urade, klatno ce da baci na drugu stranu…da onda zapad niko nece nista ni pitati…
Jedna u nizu procena koja ce narod da posvadja i podeli jos vise…
Taj Dritan da ima imalo iskustva i mozga a ne samo ambiciju, na ponudu Amera (ako je postojala) je trebao da objasni da ce to dovesti samo do jos goreg stanja i da vlada ZK kakva god da je treba da nastavi jos neko vreme i onda da se odrze izbori…
I na kraju krajeva mogao im je reci ja necu to da uradim…
Procitajte jos jednom intervju Boze Prelevica… i onda jos jednom… pa jos jednom…
Ako bi Ibrahimović prešao privremeno u klub DPS, da li to znači da bi tada bio predsjedavajući u mogao da zakaže sjednicu?
Poslanik je vlasnik svog mandata. Sav BS ili na kraju bilo koja partija, moze da kaze da nisu clanovi svoje partije, uzmu mandat i predju u DPS. Politicke implikacije i kako bi biraci gledali je jedini "problem", mada mislim da u ovom slucaju njihovi ne bi pravili problem.
Da li bi ih odsjeklo od ikakvog dogovora ikad, sa ovim dijelom ZBCG/ DCG i produbilo podjele u CG je druga prica.
Zakonski mogu
Ne bih ja to nista diro
U političkom sazvežđu DPS je dobio još jedan satelit SNP.
Pa ustav i zakon dozvoljavaju prealske iy kluba i klub. A samo se obavještava Skupština... Što ima nezakonito na obije strane?
Bulajić i DF zakonito kvare igru, ovi im zakonito odgovaraju. Na kraju ne radi se o nikakvom zakonu, nego o poslovniku o radu :).
Sjutra će DF zakonito da blokira puteve, nova vlast će ih zakonito častiti suzavcem i sve OK. Kao na Cetinje samo drugačije strane.
Samo nek je veselo.
Sa svojom sadašnjom politikom i međunarodnim odnosom snaga DF će u vladu negdje 2042 kako stvari stoje.Quote:
Da li bi ih odsjeklo od ikakvog dogovora ikad, sa ovim dijelom ZBCG/ DCG i produbilo podjele u CG je druga prica.
Svakako su se svi oni lijepo čašćavali javnim uvredama i lagano preko toga prešli kad je guzi trebalo. Tako da o njihovim principima i kasnijoj nemogućnošću dogovora možemo kasti "šala, komika"
A ja znam da bi se oni dogovorili, samo je pitanje kako bi im biraci reagovali na to. Dosta ce se iskristalisati na sledecim izborima, kako budu prosli URA i SNP. Cak i SDP moze biti potkacen ukoliko u vladu udje
Ne bih ja to nista diro
Pa ne bas. SDP je primio dobar udarac na CT. SNP i URA su stavili sve cipove na godinu dana, i treba im bas veliki uspjeh.
DPS ne prica o crkvi vise, jer je nova tema....
Nije bas da biraci ne pamte, samo se iz nekih visih ciljeva odlucuje da se ignorise.
A to vise govori o egu i sujeti naroda koji zivi ovdje, nego o njihovom pamcenju
Ne bih ja to nista diro
Ovo nikad nije bilo bez u ova vremena da izdaja vodi zemlju naprijed, a da je poštenje koči.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne mozemo da iskuliramo novonastale geopoliticke okolnosti, i da se ponasamo kao da je sve isto 30.08...
Mislim ti mozes tako da se ponasas, ali to je neozbiljno.
Ako i treba u koaliciju sa DPSom godinu dana, zbog toga sto smo paksu evrope, zarad stabilnosti i pripreme novih izbora, ja sam za to, jer ne bih naginjao na strani Rusije i nemao Vladu ko zna do kad...
Ako bi bi me neko pitao da nabrojim jednu stvar koju je DPS za sve ove godine radio korektno, rekao bih mu spoljna politika.
Ja ne bih umanjio ozbiljnost situacije na istoku, jer imati u ovakvim okolnostima ruski element u vladi, je potencijalna bomba i gradjanski rat na vidiku.
U ovako osjetljivom trenu bolje privremeno sa DPSom, nego sa DFom. U mirnodopskim okolnostima nikad ne bih bio za manjinsku Vladu sa DPSom, ali u scenariju bureta baruta na balkanu, bolje izabrat najmanje zlo, i pripremu izbora godinu dana.
Da su izbori sa 3-4 mjeseca, nista se ne bi promijenilo. Imali bi opet DPS+DF na 70-75% podrse. Za godinu dana ih mozemo svesti na max 50%, ako imamo nesto u glavu.
Ko ovo ne shvata... ne znam sto bih rekao drugo.