Je li moguce?
Poslato sa Samsung S3
Printable View
Kako nije...100 godina...nego što...http://www.seeklogo.com/images/F/FK_...eklogo.com.gif
A da ce proc ta stogodisnjica, pa da se ugase vise
Rekoh ja fino da Celik nece pustit Sutjesku,i svaka im cast na to,da je srece da se tako uvijek igra kad se dodje u takve situacije.... Izgubi nam danas mali Orahovac cistu titulu,znaci na 30 metara bez ikakve potrebe ulece sa dvije noge liku i dobi crveni,to je za zatvor bilo sto je napravio momak,inace na 0-0 sram od Cmiljanica kako se mali boji,ali guraju ga Rajo i menager Gluscevic opasno,mali iz utakmice u utakmicu sve gori i gori,i Mileta Scepanovic na 0-0 ne svira cisti penal,posle toga su pali golovi i Lovcen zasluzeno slavio... Da nije crveni dobio druga bi se prica pricala,garantujem da smo dobili danas da bi se posrali u Sutjesku u sred niksica,a sad u ovoj situaciji mnogo je teze...
Cestitke Montenegrinu i njegovom Lovcenu :) zasluzuju da ostanu u ligu...
Oće li ić cijela ekipa Lovćena sad na Filipovu inauguraciju na Cetinje?
Zadužila ih je država toliko da jebe majku.
Brate, ti kao ljudi s foruma žive na Marsu ili idu u vrtić, pa ne znaju što se radi. :)
Lovćen je razbio Mladost 0-5 i uzeo im još bod u drugom meču, i to je sve fer i korektno. Većina ostalih mečeva... znaš i sam.
Nego zašto svi kritikuju Lovćen, a ne ovaj takozvani fudbalski klub koji ih pusti danas?
Volim svoj grad i sve drugare koji i dalje kidaju živce zbog Budućnosti, i volio bih da idem svakog vikenda na utakmicu kao i ranije.
To će, nažalost, očigledno bit u idućem životu, kad na čelu mog i ostalih klubova ne budu oni koji bi od mene da prave ovcu.
Tako da ne moraš ni ti da idealizuješ stvari u fazonu '***** smrdi ali naše je', nisi zbog toga ništa veći (lokal)patriota od onoga koji kritikuje ono što ne valja.
Ali razgoropađena Zeta danas u Budvu.
Počeo mi je Brano tako na ***** ić da je to strašno. Vazda mi je bio simpatičan ali eto izgleda kad treba, i on se naguzi.
....kada sam napisao V^mne da daje objektivne komentare to sam I mislio u punom smislu riječi jer kad piše onda kritikuje đe treba I da dobru riječ đe treba...niko ne kaže da se ne mulja ali se ne može reći da se uvijek mulja jer nije istina sviđelo se to nekome ili ne...ne mogu sve biti zavjere ko gođ da pobijedi ili izgubi zar ne...vjeruj meni je svejedno što pojedini pišu to jeste piskaraju po forumu samo da bi potrošili malo vremena...naravno poštujem tvoj komentar I tvoje mišljenje...
Igrao Čelik, igrao ka' da mu gori pod nogama, i drago mi je. Iskreno, volio bih da smo danas proslavili titulu (na pošten način bez puštanja), al' šta je tu je, čeka se sledeća nedelja. Sigurno je, da bi njihov najveći poraz bio da izgube Kup od Budućnosti a da Sutjeska osvoji titulu, patosirali bi se svi zajedno. Sav taj njihov trud, a toliko uzaludan... Interesantno je to kako igrači koji su ponikli u Sutjesci grizu protiv matičnog kluba, mora da je Šeik Ranko al Tani ubrao prut. :)
Al' opet, Bog nas čuva na prvom mjestu.. Dovoljan nam je samo bod protiv Budućnosti, i naša je titula naša.
E sad me zanima sledeće ... Kolika je mogućnost da Savez oduzme Budućnosti dva boda nakon današnjih incidenata (toliko je dovoljno da teoretski Sutjeska osigura titulu) ?
Pa ljudi, igraju za platu (Celikovi igraci), i za premiju od ove utakmice, normalno da ce da se bore, da idu na pobjedu. To ne sporim, i svaka cast na tome.
Ali je ipak, manje sportski ponasanje igraca koji cijelu utakmicu provedu g...com na zemlji i odugovlacenje golmana cijelu utakmicu. Pa do sad je svaka utakmica izmedju Sutjeske i Celika ista bila, igraci Celika samo leze, dosadno gledati kako se sudija mota 5 minuta oko njih, a da ne pozove doktora da udje. Sudija - nemam komentara, presmijesan lik. Usudjujem se da kazem da nije svirao penal za Sutjesku u prvom poluvremenu (ako budem pogrijesio izvinjavam se), previse dopustio izlezavanje igracima Celika, odredjivanje nadoknade vremena. Fudbalskih lopti kao da nema (po 2, 3 minuta se ceka da se nadje lopta, da se doda), djece koja bi trebalo da dodaju te lopte kao da nema.
Sto se igre Sutjeske tice, nidje veze. Drzali loptu, motali se oko 16m, ni jednom da ljudski zaprijete. Malo ko se trudio danas. Nikolic, Jovovic, Karadzic kao da nisu igrali. Karadzic se i aktivirao kada je otisao na desno krilo, ali ova dvojica, NISTA. Primljeni gol - greska stopera, cini mi se da je Cukovic isao za Videkanicem, i morao je da mu skrajne loptu.
Sutjeska iz prvog dijela i Sutjeska iz drugog dijela ni blizu slicnosti.
Nejasno mi je kako momci koji su prije mjesec dana pjevali sugrađanima "cigani cigani" očekuju da ih ti "cigani" sad pušte...
Krenu mileta da svira penal posle ruke ali se sjeti da ne smije aaaa sto je ovo
Poslato sa Samsung S3
Igraci trebaju da se stidi kako igraju zadnjih pet kola vaznije im je kako igra Buducnost nego kako igramo mi, NE ZELIM DA OD MENE NAPRAVE GUBITNIKA- izjava gage radojicica..
Napravio je Radojicic gubitnika od sebe prosle godine u Rudaru, izgleda da je htio i ove godine to da ponovi, ali mu Buducnost ne dozvoljava.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Al je opet bio kiksao sa timom cu stavio Perosa umjesto Cetkovica, a Peros se raspadao juce kako je igrao...
Gaga je učinio što je do njega, ne može on da uleti na teren i igra. Ovo što je rekao najbolje je opisalo mentalitet igrača koji igraju u Sutjesci. Naravno, sve su to mladi igrači, ali šta treba? Da klub ispašta da bi se oni glupirali glumili šminkice, izigravali manekene. Ne može ljudi. U POTPUNOSTI STOJIM IZA SVAKE GAGINE RIJEČI!
Siguran sam da će biti druga priča sledeće kolo, protiv Budućnosti... ;)
TOTO Vijesti - Izjave za štampu trenera Sutjeske i Čelika (18/5/2013... www.777lutrija.com)
http://www.youtube.com/watch?v=UHvmigVrJAU
Kako li je čoek popizdio kad je onakve stvari reko za televiziju. Što li je tek njima sasuo..
Mada sve je istina, ne može Čelik kojem ne treba ni bod bit motivisaniji od njih koji igraju za titulu nikako.
мишљења сам да ће Будућност треснути Сутјеску, али да ће Никшићани свакако на крају освојити титулу...
Ne znam al je mene Peros odigrao bas lose... Nista krsteno uradio nije ....Al eto boze moj mozda i ja grijesim
O tome vam pričam - prvi put da Gagu možemo viđeti ovakvog. Sigurno čovjek koji je mnogo toga prošao u životu, ne bi reagovao ovako bez razloga. Uzimao je odgovornost na sebe, više neće nekog da pokriva da bi isti taj zloupotrijebio to.
Mlađi tipovi su se previše uzdigli, svi trebaju na Ognjanovića da se ugledaju, uzor je na terenu i van njega, profesionalac.
Ali najgore što mogu čuti je - Ne zaslužuje Sutjeska titiulu- Pa ljudi igra li se samo 5 kola ili čitavo prvenstvo? To je taj mentalitet, čim počne slabija igra odma negativni komentari, a ti momci su nam toliko sreće podarili. Šta da vam kažem, slaviće se valjda titulaaa!
Ovako, pokrivao je Stijepovica, pogotovo u prvom poluvremenu, koji nije mogao da se vrati na svoju poziciju beka. Pri svakom izvlacenju Isidorovica ulazio je u sredinu, i u 16m. Kada se Isidorovic izvuce sa lijeve strane, na kojoj igra Perosevic, on ulazi unutra, kada Isiorovic igra desno sa Stevovicem, ulazi unutra, ceka loptu. Imao priliku da sutira u prvom poluvremenu, ali je htio da asistira Isidorovicu. Drugo poluvrijeme, napadi nastavljeni uglavnom preko lijeve strane, Stevovic loptu skoro nije ni gledao (po meni i bolje sto nije). Ulaskom Cetkovica, ubacao se sve vise u sredinu napada, pomagao i Cetkovicu i Isidorovicu. Nekolika puta se prebacio na desnu stranu, da pomogne. Konstantno se vracao i pomagao na sredinu i odbrani. Ubjedljivo najvise trcao juce, i to pametno trcao, odlicno se kretao. Potvrda da je dobro odigrao je i to sto je Cetkovic usao umjesto Stevovica, a ne Perosevica, iako Cetkovic igra po liijevoj strani.
Da ne bude da samo njega hvalim, Isidorovic se dosta kretao, izvlacio po krilima, i isao ka sredini terena da primi loptu, ali ono sto mu je zadatak, da daje golove, nije ni bio u prilici. Krivac zato, pomenuta trojka sa sredine, Karadzic, Jovovic, Nikolic, koji su morali da povezu napad i sredinu, i da ga uposle, a ne da se cijelu utakmicu on izvlaci daaaaleko od gola da bi dobio loptu. Jovovic se zaleti pa stane, Nikolic dobije loptu na sredini i okrene se ka svom golu, Karadzic tek po desnoj strani radio nesto, probijao koliko toliko.
Becelic, standardno dobro igra. Vise orijentisan ka odbrani, koju uvijek odigra na visokom nivou, kao i juce. U drugom poluvremenu, vise puta izasao u napad, i dobro odigrao.
Osim greske kod gola, Ognjanovic i Cukovic, odradili ono malo posla sto su imali kako treba. Stijepovic ocigledno juce nije imao dovoljno snage, izgledao je umoran, ali je trcao, cesto bio visoko, i posle njegovog suta, igrac Celika (po meni) igrao rukom (prvo poluvrijeme). Stevovic - rekoh nije lopte gledao, i dobro je sto nije. Cetkovic, iako iskusan, i dobar igrac, osim dva gola Mogrenu nista posebno do sada nije pokazao. Janjusevic - bez posla prakticno. Vucic i Zarubica nisu ni imalo vremena da ista pokazu.
I sto je vrlo zanimljivo, ni jedan vazdusni duel igraci Sutjeske nisu dobili.
Po meni, za Buducnost, Isidorovic u napadu, Cetkovic i Perosevic po krilima, pri cemu bi mogli da mijenjaju strane, i pomazu Isidorovicu. Ostatak tima isti, da se iskupe za ono nezalaganje od juce.
Izbusi Gaga svoje igrace fino,ne volim vala ovako nesto da cujem od trenera javno pa i ako je tako (svjesni smo svi da im je prelosa atmosfera u tim posle ovih kikseva,i ako neko demantova to odje :P ) steta steta i steta sto se ne dobi Lovcen juce jer bi se bas lagano dobila ovako ranjena Sutjeska,kad je on ovo rekao javno,zamislite samo sto im je rekao u svlacionici...?
A ovo sto je Rajo rekao je u pravu i ako neko pita gore jesu li mu krivi Varvari,konkretno njemu jesu jer ovo je bilo najgore moguce resenje za njega,imao je 20 minuta do kraja,pa makar da proba bod da uzme,jer taj bod moze na kraj MNOGO da vrijedi !
Najgora opcija bi bila lagati sebe, a i ostale. Rekao je da više neće da pokriva i da ga ne zanima više jesu li ti igrači mladi, jer pola njih ne zaslužuje da nosi grb Sutjeske (saglasan sam). Više se prate rezultati Budućnosti, nego njihova na terenu, a bore se na titulu. Naravno da će trener odreagovati, kako bi drugačije...
I sto je bolje po tebi, sto je javno odreagovao? po meni je ovo totalno seljacki,to su isti ti momci koji su citave godine na vrhu tabele i koji su dobili 10 utakmica za redom i koje je on u nebese dizao,e jbg doslo je malo i do pada forme,i nije resenje izac pred kamere i histerisat i izbusit te iste momke,seljacina klasicna. Nego smo mi takav narod,cim ne ide j3bi i majku i oca,a kad ide sve super, najaci si igrac na svijet...
Ali sto radi lovcen sa izjavama i njihovi navijaci
Cini mi se da ja rekoh da je dobra atmosfera u klubu :) ali pazi, sto se atmosfere tice, ona nije losa, nema svadja medju igracima. Nema problema na relaciji trener - igraci, makar nije bilo do sad. E sad, sta im je rekao, ne znam da li da iznosim javno :) Ali jednostavno nemaju igru, da li je kriza ne znam. Ali toliko da traje kriza nije realno, ocekuje se da ce svaki sledeci mec biti bolji, ali uvijek ista prica.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Nista no neka se izduse na Buducnost sto ja i mislim da ce se desiti....
Vmne se toliko zabrinuo sto je Gaga reko igracima u svlacinici, mozda im nije nista pricao no je imao neku drugu metodu :D