Može Nes topli bez pjene???
Ko danas plaća?;) Ajde kavaljeri...
Printable View
Može Nes topli bez pjene???
Ko danas plaća?;) Ajde kavaljeri...
Rvashanin..
No sto no Rvasanin.Ko ce drugi...Moram vratit makici-pakici za ono od prije mjesec dana:) Makice uzmi pice, mc za tebe danas nista:D
Hvala mačkuljan, hvala.
Mc Esseny uzećemo dvije slamčice pa ćemo dijeliti... Je li pošteno? ;)
Poshteno i u najmanju ruku romantichno d:
Ja volim sve dijeliti sa drugima, pa pošto ti je bratić nemilosrdan evo SESTRA da te podrži... ;)
jes...ja sam cula da je to cudo od grada :)
i Rtanj je isto prezanimljiva planina :D:p
a sta je mc sta ja to radim :D
uostalom ti mi kazes :)
Aj sad rechite SVE o chemu ste to prichali.. :mrgreen:
ZaEbava me zato shto idem u neku nedodjiju na terensku nastavu, dje nema ni interneta / a bogami ni previshe dometa za mobilnu telefoniju / 12 dana krajem maja...
// jel to fer braCki moj, reci mi, jel to fer da me tako zaEbava?! // ~ nije naravno... :D
pih netomanchad :D
ne mozete bez interneta..dje ce vam mladost :) :)
@mc nija isto od nedelje veche kapI :) :)
eeeeeeehhh od kad ne svratih u ovu kafanicu , a vidim i dalje posao samo napreduje :)
oce li mi ko sipati to pice :D ili da se sam posluzim
Zovesh konobaricu, a ako je ona u backroom-u sa mc_esseny, onda se posluzhish sam... ili zamolish Zvonchicu da ti donese, poshto ti je ona vishe odje u kafani ka' u svojoj kuci, a i vishe je u njoj nego kuciii, bukvalno. :D
// htio bi jednu pjesmu da mi pushti DJ, ako se slazhete / Purashevica bih chuo jednom-dvaput // :mrgreen:
Ima li odje zhivih ljudi ili ostali samo dugmici? :mrgreen:
Šta ćeš da popiješ Eagle???
Meni neki sok konobar...;)
Ja cu jednu kafu jachu bez shecera :)
Lozu...onu domacu shto je shtekate ispod shanka kad neka velika / faca / svrne u kafanu... :D
opa opa opa opa opa cupa opa pa opa opa opa
Ufatilo te, a? Alooo moze i meni jedna?!!
Ja cu duplu krunu , i daj kafani shto pije ;-)
Ja cu Heineken. Nek bude ledan ko zmija :)
E kad si i ti poceo naruchivat' Hajneken pored ladnog Niksickog, onda nek' sve ide u qratz... :D
Pijem Nikshicko ima 2 mjeseca... Malo da promijenim :)