Krenula optika i u Baru. Aj sa srecom
Printable View
Krenula optika i u Baru. Aj sa srecom
Ima u baru odavno, nego site nije azuran...
u Bar da se zna, samo one zgrade preko puta SOHO-a kafica...dje to jos ima u Baru?
Jedva cekam optiku u Ulcinj da vidim... nema 10 zgrada ukupno :D
Par odgovora unazad imate link na kompletan spisak lokacija gdje se moze vidjeti gdje se trenutno uvodi optika, samo nadjite vas grad i vasu ulicu.
Ima, ima al samo Podgorica. Nema nijednog grada vise na mapi :)
E vala u centar grada kod Ekonomskog Fakulteta kod PRavnog Fakulteta kod Osnovnog Suda kod MUP-a da jos nisu dovedeni kablovi to mi nikako nije jasno ni posle godinu dana. Ja podjem u t-com oni mi vele cekaj dok dodju. Moze li ko to malo da ubrza svuda okolo ga ima kod nas se nista ne radi u kompletan 13 Jul.
Fiksna telefonija: izaberite bilo koji paket iz Telekom ponude.Optika vam daje mogućnost da imate 2 telefonska broja – a jednu pretplatu – i besplatnu komunikaciju između ta 2 broja.
Moze li ovo ako su brojevi u razlicitim gradovima? Moraju oba da budu na Optici?
Naravno na istom prikljucku. Uzmi trio ili komfor ako hoces besplatne razgovore u fixnoj
Helpdesk testirao sam konekciju preko wirelessa nakon update firmware-a. Sad za sad radi bez greške. Probao sam sa nekoliko različitih uređaja, i po nekoliko istovremeno zakačenih, nije dolazilo do prekida konekcije.
Zahvaljujem za update firmware-a. Preporučio bih da svima updateujete. Vjerovatno ima korisnika koji nijesu primijetili da se to dešaval ili sami restartuju router.
Koji bi ste mi preporucili wireless ruter, da bih znatno pojacao signal kuci u odnosu na ovaj huawei? Da li i sta treba da podesavam kad ga stavim? treba li da gledam ima li te ulaze za optiku ili sto vec? Ne razumijem se tu bas najbolje..
ja danas uzeh ovu optiku , odlicna je sto se tice interneta , brze jes i isplati se , slika se toliko i ne vidi razlika , moguce da je i do televizora
Nema veze sa kvalitetom slike. Osim sto sada imas mogucnost da pratis 4 arenasport kanala HD.
kad ce optika na cetinje? ima u planu da se radi jedno naselje. tu dje je aj da kazemo najveci broj zgrada. al kad ce bit pokriven cio grad? mora li se prekopat cijelo cetinje? zna li ko
ako moze odgovor od ljudi koji su uzeli optiku-koliko je vremena proslo od kako su postavljali kablove oko zdrage do mogucnosti prikljucenja?
vidim razradili se po baru, ali ne zna se kad ce se moci prikljucit
Pa oko 10tak dana. Zavisi kolika je zgrada, koliko vertikala imaju da pokriju i sl. Nakon kablova idu uredjaji i routeri ka korisnicima.
Mislili su da se ne razumijes pa su ti rekli skracenu verziju.
Ima li kakvih informacija u vezi uvodjenja optike u Niksicu? Konkretno zgrade karinktonke?
Pred zgradu MAŠE došlo se kablom skoro će godina ali dalje ništa. Može li kakav info?
Zdravo,
Ima li koja novija verzija firmware-a za Huawei HG8245 od ove V1R003C00S205.
Pozdrav
Zar Fimware na modem moze da se azurira?
Kako da vidim koja mi je verzija?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Udaljeno se azurira po potrebi. Vidi na http://192.168.100.1 telecomadmin / admintelecom
To sigurno ne. Mozes da trazis da ti stave neku probnu/radnu verziju koja krpi do tada rijesene probleme. Poseydon ih vazda pronalazi :)
Ok kad na ovaj link vidim koja mi je verzija ali kako da je azuriram?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ima li ko da radi i T-COM sa ovog foruma? htio sam ga nesto pitati..pozz i hvala unaprijed
evo optika 20
http://www.speedtest.net/result/2605621560.png
Promijeni server pa dođi i javi brzinu. Ovaj server u Podgorici ne može da izmjeri brzinu koliku imaš preko optike već mu je ovo maximum.
Kad ocete da radite speedtest, birajte lokaciju Shkoder, hosted by Satlink ShpA
isti slucaj :P
http://www.speedtest.net/result/2605880249.png