Cekamo Tica sa informacijama.
Printable View
Cekamo Tica sa informacijama.
Ostacu uzdrzan da ne bi bio pogresno svacen :)
Znaci cesme.
Dobro peskir ka peskir.. vjv neki kinez brendiran
Tako je - peskiri, cetkice i slicno se samo prepakuje...
Sent from my RMX2202 using Tapatalk
na alibabu je bio free branding ako narucis 1000 setova cetkica :D
kinezi nista ne prepustaju slucaju
Pitao sam radi li onaj momak i dalje iz BD što dolazi jednom nedeljno u PG.
Naručio sam ono čuveno mlijeko za instrument tablu dodje u bocu od 1.5l ne znam cijenu.
Koristim za kola one mirise od 250ml trusardi/kavali/versaće :D i mogu vam reći da sam evo 2god. prezadovoljan što muški što preporučenih i ženskih dugotrajni i raznose.
Ali danas kad sam vodio auto na polimerizaciju farova bio jedan miris isto dobavlja ovaj momak iz BD 750ml moraš da ga razblažiš u 20l vode :joy: jer ne možeš da opstaneš od njega koliko je jak.
12€
Bjezi tamo, brat otvori jelkicu onu black crystal ili neki parfemski miris ono prejako ubija a ne ti sprejevi :)
Zivio Rituals.
Ovo je nesto sto mi prija i sto mogu izdrzat u malom zatvorenom prostoru.
https://i.postimg.cc/hv3hfnnG/Screen...830-Google.jpg
Koja je fora sa Rituals? Vidim masu auta po inostranstvu sa tim (oglasi) a kod nas đe se kupuje?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Dje ima da se kupi Rituals kod nas ?
Hotel Boscovich u centar u PG drzi Rituals kozmetiku i proizvode.
[email protected]
ima i instagram Rituals Crna Gora
Od Ritualsa imadoh jednom one mirisne stapice Black Oudh perverzija kako mirise ali i cijena je takva, nesto oko 60€ + dopuna tecnosti je oko 100€
Ima tog brenda u Vibacom, Guvarana znas dje je i cime se bave.
E sad dat 60€ za nesto sto moze da traje nekih 2 mjeseca, zavisi dje stavite miris, toplo, hladno, klima, ventilator sve ga to isusuje naravno.
A sprejevi za auto/namjestaj od istog brenda su nedje 40 eura za pola litre i traje dosta, osim ako necete svako malo prskat da ubijete i sebe i suvozace :)
dje se moze kupiti sonax plava krpa za odmagljivanje stakala
i dje se mogu izraditi kvalitetne gumene (zimske) patosnice ili bas koje pasuju za golf 6?
eva tepiks na instagram, radi po mjeriQuote:
Originally Posted by Zhuangzi;[URL="tel:6212789"
ili kupi oridji/tipske
Najvise sonaxa ima u kastelanu pa vidji kod njih
Hvala, oduševljen sam cijenom, nisam (još ) poludio hahaU Kvantex DG ti mogu nabaviti tipske gumene češkog proizvođača Rigum. Dobre su, ne smrde, pasuju odlično i nemaju onu kretensku šaru automobilske gume.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Imate li za preporuku neki šampon za obično pranje kola kući sunđerom da ima pjene i mozda neki miris za kola da duže traje da ne moram svakih 10 dana jelkice mijenjat? [emoji3]
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Sonax wash and wax i Rituals miris.
Sonax glanz shampoo bez voska
Bolje pjeni laksi za rad :)